reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
To była bardzo spontaniczna decyzja... wsiadłam w auto i pojechałam do... Orłowa :-)
Jak było? Bardzo proszę: Picasa Web Albums - Karolina - Gdynia Orłowo... :-)

Izabela S. - kurcze, no to nieźle się załatwiłaś... Nie wiem "Czy to możliwe aby w wieku 32 lat zachorować na reumatyzm", ale moja koleżanka nabawiła się w ciąży reumatyzmu ciążowego, którego teraz nie może się pozbyć... (urodziła na początku września '09 i jest z rocznika '77).

Marta - na pewno gołąbki wyjdą pyszne! Mniam, mniam, uwielbiam :-):tak:

Martynka - całe szczęście, że osłuchowo czysto. No i super, że będziecie jutro razem :happy2: dużą dawkę zdrówka przesyłam!

Iza - zdjęcia B O S K I E !!! Jak J. mógł Ci tak powiedzieć?? :wściekła/y: A kiedy się obcięłaś?

ivi - wyszłaś baaaardzo kobieco, po prostu promieniejesz! :tak: ciekawe dlaczego? ;-);-)

ColorWomen - witam serdecznie! Kolejna Iza w naszym gronie :happy2: Śliczną masz córeczkę! I do tego jaką mądra! :tak:
Ja pochodzę z Krakowa, ale od sierpnia '09 mieszkam w Gdyni, dzielnica: Cisowa. To chyba blisko Ciebie :happy2:

WildWind - wiem, wiem, będę jeździć na KTG, dzięki :happy2: A ja czekam na wieści od Ciebie jutro, czy Jaśminka jest już w domku.

Buziole dla Was

Caroline widzę zdjecia z Orłowa...mieszkałam tam 13 lat od urodzenia.Piękne okolice.
Tak można powiedzieć że Cisowa rzut beretem od Leszczynek,daleką drogę przebyłaś z Krakowa do Gdyni;-)

Witam nową koleżankę :-)

Gołąbki są ok ale ja już mam odruch niedoprawiania za bardzo potraw ze względu na Oliwkę i jakieś mało słone mi wyszły tak mi się wydaje....

caroline piękne zdjęcia :-)

Cris Kasia w Wy gdzie?

reklama
ja jestem z chwarzna-sokółki

co do JAśminki to jureo mam nadzieje,ze bedzie juz z nami. zobaczymy jak po podaniu krwi bedzie sie zachowywac.

Do góry