reklama
ColorWomen
Zaciekawiona BB
Będę pamiętać:-) a na kiedy ma termin ? z brzuszka widać że już nie długona zdjęciu jest Ivi jedna z forumowiczek
ColorWomen
Zaciekawiona BB
Merci Hausa...
powiedzcie z jakich części Gdyni jesteście? Ja z Leszczynek
powiedzcie z jakich części Gdyni jesteście? Ja z Leszczynek
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Iza jak ładnie sobie z suwaczkiem poradziłaś, reszta w porównaniu z tym to pikuś
Ja jestem z Witomina.
Ja jestem z Witomina.
ColorWomen
Zaciekawiona BB
Udzielam sie także na innym forum wiec suwaczek to nic wielkiego:-)Iza jak ładnie sobie z suwaczkiem poradziłaś, reszta w porównaniu z tym to pikuś
Ja jestem z Witomina.
O witomino-wcale nie daleko
caroline.g
Lutowa Mamuśka '10 ;)
To była bardzo spontaniczna decyzja... wsiadłam w auto i pojechałam do... Orłowa :-)
Jak było? Bardzo proszę: Picasa Web Albums - Karolina - Gdynia Orłowo... :-)
Izabela S. - kurcze, no to nieźle się załatwiłaś... Nie wiem "Czy to możliwe aby w wieku 32 lat zachorować na reumatyzm", ale moja koleżanka nabawiła się w ciąży reumatyzmu ciążowego, którego teraz nie może się pozbyć... (urodziła na początku września '09 i jest z rocznika '77).
Marta - na pewno gołąbki wyjdą pyszne! Mniam, mniam, uwielbiam :-)
Martynka - całe szczęście, że osłuchowo czysto. No i super, że będziecie jutro razem dużą dawkę zdrówka przesyłam!
Iza - zdjęcia B O S K I E !!! Jak J. mógł Ci tak powiedzieć?? A kiedy się obcięłaś?
ivi - wyszłaś baaaardzo kobieco, po prostu promieniejesz! ciekawe dlaczego? ;-);-)
ColorWomen - witam serdecznie! Kolejna Iza w naszym gronie Śliczną masz córeczkę! I do tego jaką mądra!
Ja pochodzę z Krakowa, ale od sierpnia '09 mieszkam w Gdyni, dzielnica: Cisowa. To chyba blisko Ciebie
WildWind - wiem, wiem, będę jeździć na KTG, dzięki A ja czekam na wieści od Ciebie jutro, czy Jaśminka jest już w domku.
Buziole dla Was
Jak było? Bardzo proszę: Picasa Web Albums - Karolina - Gdynia Orłowo... :-)
Izabela S. - kurcze, no to nieźle się załatwiłaś... Nie wiem "Czy to możliwe aby w wieku 32 lat zachorować na reumatyzm", ale moja koleżanka nabawiła się w ciąży reumatyzmu ciążowego, którego teraz nie może się pozbyć... (urodziła na początku września '09 i jest z rocznika '77).
Marta - na pewno gołąbki wyjdą pyszne! Mniam, mniam, uwielbiam :-)
Martynka - całe szczęście, że osłuchowo czysto. No i super, że będziecie jutro razem dużą dawkę zdrówka przesyłam!
Iza - zdjęcia B O S K I E !!! Jak J. mógł Ci tak powiedzieć?? A kiedy się obcięłaś?
ivi - wyszłaś baaaardzo kobieco, po prostu promieniejesz! ciekawe dlaczego? ;-);-)
ColorWomen - witam serdecznie! Kolejna Iza w naszym gronie Śliczną masz córeczkę! I do tego jaką mądra!
Ja pochodzę z Krakowa, ale od sierpnia '09 mieszkam w Gdyni, dzielnica: Cisowa. To chyba blisko Ciebie
WildWind - wiem, wiem, będę jeździć na KTG, dzięki A ja czekam na wieści od Ciebie jutro, czy Jaśminka jest już w domku.
Buziole dla Was
ColorWomen
Zaciekawiona BB
Caroline widzę zdjecia z Orłowa...mieszkałam tam 13 lat od urodzenia.Piękne okolice.
Tak można powiedzieć że Cisowa rzut beretem od Leszczynek,daleką drogę przebyłaś z Krakowa do Gdyni;-)
Tak można powiedzieć że Cisowa rzut beretem od Leszczynek,daleką drogę przebyłaś z Krakowa do Gdyni;-)
reklama
Podziel się: