reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Oj tam takie instrukcje mi (blondynce ;)) dajesz o tej porze ;D Latwiej zresetowac... U mnie sie dzieje jakies biale bulgarskie (Melnik) polslodkie, ale juz sie skonczylo... :mad: , bo resztka (na 2 lampki) ze wczoraj zostala... Chyba sobie zrobie drineczka Jagermeiter z sokiem jablkowym... (dostalam na dzien Kobiet od losia). Probowalas? Hmmmmm... mniam mniam... polecam ;)

reklama
oj, powiem Ci ,że nie bardzo.. Pochodze ze stron osaczonych przez Niemaszków i jakoś się utarło, ze nie pijemy tego, co oni (pewnie błąd) no i nie piłam Jegameister. Ale piosenka kiedyś była przednia o tym.. ein kleine jegameister.. lallalallal,a 8)
Ale zo to słucham sobie Tori Amos i mam czkawkę.. Jeśli mogę dzięki temu przybliżyć klimat..

A kysz czkawko! Maz ma pewnie beke z Ciebie (jesli jeszcze nie spi) ::) Ja jednak ide spacku... Jutro na 9.50 do budy, a pewnikiem mlody obudzi mnie o 6.30 :( Wiec spadam- niestety- a fajnie sie zaczelo mi robic ;D W czwartek sie moge z Toba na wirtualne winko umowic wieczorem, bo w piatek mam na 13.40 :p
I cos gardlo mnie boli, a na dzieci nie krzyczalam... :( Mam nadzieje, ze mnie nie rozwali jakies chorobsko...
Buziaki! Do juterka!

Cześć foremki !
Ładnie tak popijać bez nas.Ja mam w lodówce wódeczkę i winko domowej roboty i nie piję.A do tego już od 2 tygodni nie karmię cycem.Powód jest prosty-znowu łykam antybiotyki!!!
Dzisiaj dostałam@ i zwijam się z bólu.Łyknęłam nawet 4 przeciwbólowe.A pamiętam to głupie gadanie -po porodzie @ nie będą boleć.
Wiki25-witamy  Was gorąco!
Agula-super filmiki.

Mąż, nie mąż - jak pisała Osiecka ;) Dobranoc Keterek i Halciu i kto tam jeszcze cichaczem nas podczutyuje :p
Zgadamy się jakoś na bieżąco.. :)

Aniu K
- trzymaj się dzielnie! A w ogóle to oglądam rano tv i mówili ostatnio, że niekoniecznie każdy antybiotyk ma przykre okoliczności kojarzące z alkoholem.. Także poczutaj uważnie ulotkę - i... miłego wieczoru :)
Ja także udaję się spać, bo jakby coś mi na oku siadło..

Długiej, nieprzerwanej nocki życzę ;)

widzę alkoholowe szaleństwo na forum :):):)
ja tymczasem obiecałam sobie nie pić w tygodniu, za to w weekend łaaał !:)
no ale ja ciągle karmię, na swoje potrzeby wymyśliłam sobie teorię, że jak wypiję winko o godzinie powiedzmy 22 i dam małej cyca o 5-6 rano to już z tego mleka wszystkie %% wyparują do rana, a może się mylę ??
jesli tak to proshhhhh nie wyprowadzajcie mnie z błędu ;D ;D ;D

idę spać, dobranocka wszystkim mamom i ich pociechom ;) ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

keterek jestem z centrum gdanska :) i tak moja pociecha to 5 letni synek ..brojek jak niewiem co..urwis nie z tej ziemi :D :D ale kochany urwisek :)...teraz staramy sie o druga dzidziule ale jakso nam to niewychodzi :D :D :D
do przedszola niechodzi tylko siedzimy w dmu idlatego mam malo czasu bo od 7 dio 19 z moim kamilem latam i bawie sie no w przerwach tu siadam ale to sa chwile :) ale od wrzesnia idzie spowrotem do przedszkola dosyc tego dobrego bo matka osiwieje w weiku 27 lat :D :D
a tak wogole to dziendobry wszystkim i dziekuje za mile powitanie :) :Dd

reklama
hej, dziewczyny przyjmiecie jeszcze jedną mamę z 3city?? Bardzo dawno temu coś pisałam w koleżankach...., ale od tego czasu to zmieniło się tu bardzo dużo.
Jestem z Gdyni Cisowej i jak widać z suwaczka mam blisko 13-o miesięcznego faceta :)

Do góry