Oj tam takie instrukcje mi (blondynce ) dajesz o tej porze ;D Latwiej zresetowac... U mnie sie dzieje jakies biale bulgarskie (Melnik) polslodkie, ale juz sie skonczylo... , bo resztka (na 2 lampki) ze wczoraj zostala... Chyba sobie zrobie drineczka Jagermeiter z sokiem jablkowym... (dostalam na dzien Kobiet od losia). Probowalas? Hmmmmm... mniam mniam... polecam
reklama
agula
Fanka BB :)
oj, powiem Ci ,że nie bardzo.. Pochodze ze stron osaczonych przez Niemaszków i jakoś się utarło, ze nie pijemy tego, co oni (pewnie błąd) no i nie piłam Jegameister. Ale piosenka kiedyś była przednia o tym.. ein kleine jegameister.. lallalallal,a 8)
Ale zo to słucham sobie Tori Amos i mam czkawkę.. Jeśli mogę dzięki temu przybliżyć klimat..
Ale zo to słucham sobie Tori Amos i mam czkawkę.. Jeśli mogę dzięki temu przybliżyć klimat..
A kysz czkawko! Maz ma pewnie beke z Ciebie (jesli jeszcze nie spi) : Ja jednak ide spacku... Jutro na 9.50 do budy, a pewnikiem mlody obudzi mnie o 6.30 Wiec spadam- niestety- a fajnie sie zaczelo mi robic ;D W czwartek sie moge z Toba na wirtualne winko umowic wieczorem, bo w piatek mam na 13.40
I cos gardlo mnie boli, a na dzieci nie krzyczalam... Mam nadzieje, ze mnie nie rozwali jakies chorobsko...
Buziaki! Do juterka!
I cos gardlo mnie boli, a na dzieci nie krzyczalam... Mam nadzieje, ze mnie nie rozwali jakies chorobsko...
Buziaki! Do juterka!
Ania K
Cześć foremki !
Ładnie tak popijać bez nas.Ja mam w lodówce wódeczkę i winko domowej roboty i nie piję.A do tego już od 2 tygodni nie karmię cycem.Powód jest prosty-znowu łykam antybiotyki!!!
Dzisiaj dostałam@ i zwijam się z bólu.Łyknęłam nawet 4 przeciwbólowe.A pamiętam to głupie gadanie -po porodzie @ nie będą boleć.
Wiki25-witamy Was gorąco!
Agula-super filmiki.
Ładnie tak popijać bez nas.Ja mam w lodówce wódeczkę i winko domowej roboty i nie piję.A do tego już od 2 tygodni nie karmię cycem.Powód jest prosty-znowu łykam antybiotyki!!!
Dzisiaj dostałam@ i zwijam się z bólu.Łyknęłam nawet 4 przeciwbólowe.A pamiętam to głupie gadanie -po porodzie @ nie będą boleć.
Wiki25-witamy Was gorąco!
Agula-super filmiki.
agula
Mąż, nie mąż - jak pisała Osiecka Dobranoc Keterek i Halciu i kto tam jeszcze cichaczem nas podczutyuje
Zgadamy się jakoś na bieżąco..
Aniu K - trzymaj się dzielnie! A w ogóle to oglądam rano tv i mówili ostatnio, że niekoniecznie każdy antybiotyk ma przykre okoliczności kojarzące z alkoholem.. Także poczutaj uważnie ulotkę - i... miłego wieczoru
Ja także udaję się spać, bo jakby coś mi na oku siadło..
Długiej, nieprzerwanej nocki życzę
Zgadamy się jakoś na bieżąco..
Aniu K - trzymaj się dzielnie! A w ogóle to oglądam rano tv i mówili ostatnio, że niekoniecznie każdy antybiotyk ma przykre okoliczności kojarzące z alkoholem.. Także poczutaj uważnie ulotkę - i... miłego wieczoru
Ja także udaję się spać, bo jakby coś mi na oku siadło..
Długiej, nieprzerwanej nocki życzę
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
widzę alkoholowe szaleństwo na forum
ja tymczasem obiecałam sobie nie pić w tygodniu, za to w weekend łaaał !
no ale ja ciągle karmię, na swoje potrzeby wymyśliłam sobie teorię, że jak wypiję winko o godzinie powiedzmy 22 i dam małej cyca o 5-6 rano to już z tego mleka wszystkie %% wyparują do rana, a może się mylę ??
jesli tak to proshhhhh nie wyprowadzajcie mnie z błędu ;D ;D ;D
idę spać, dobranocka wszystkim mamom i ich pociechom :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
ja tymczasem obiecałam sobie nie pić w tygodniu, za to w weekend łaaał !
no ale ja ciągle karmię, na swoje potrzeby wymyśliłam sobie teorię, że jak wypiję winko o godzinie powiedzmy 22 i dam małej cyca o 5-6 rano to już z tego mleka wszystkie %% wyparują do rana, a może się mylę ??
jesli tak to proshhhhh nie wyprowadzajcie mnie z błędu ;D ;D ;D
idę spać, dobranocka wszystkim mamom i ich pociechom :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
wiki.25
mama kochanych brojków
keterek jestem z centrum gdanska i tak moja pociecha to 5 letni synek ..brojek jak niewiem co..urwis nie z tej ziemi ale kochany urwisek ...teraz staramy sie o druga dzidziule ale jakso nam to niewychodzi
do przedszola niechodzi tylko siedzimy w dmu idlatego mam malo czasu bo od 7 dio 19 z moim kamilem latam i bawie sie no w przerwach tu siadam ale to sa chwile ale od wrzesnia idzie spowrotem do przedszkola dosyc tego dobrego bo matka osiwieje w weiku 27 lat
a tak wogole to dziendobry wszystkim i dziekuje za mile powitanie d
do przedszola niechodzi tylko siedzimy w dmu idlatego mam malo czasu bo od 7 dio 19 z moim kamilem latam i bawie sie no w przerwach tu siadam ale to sa chwile ale od wrzesnia idzie spowrotem do przedszkola dosyc tego dobrego bo matka osiwieje w weiku 27 lat
a tak wogole to dziendobry wszystkim i dziekuje za mile powitanie d
reklama
omcia
hej, dziewczyny przyjmiecie jeszcze jedną mamę z 3city?? Bardzo dawno temu coś pisałam w koleżankach...., ale od tego czasu to zmieniło się tu bardzo dużo.
Jestem z Gdyni Cisowej i jak widać z suwaczka mam blisko 13-o miesięcznego faceta
Jestem z Gdyni Cisowej i jak widać z suwaczka mam blisko 13-o miesięcznego faceta
Podziel się: