Hejka!
Jestem, jestem, ale jakoś siły mi brak na pisanie, ale czytam Wasze "pijackie bełkoty" z uśmiechem na twarzy ;D fajnie by było sie tak spotkac w realu na jakims dobrym winku.
Witam serdecznie nowe foremki i Mońcie, która w końcu powróciła do nas
U nas wszystko dobrze. Kubus coraz bardziej chce chodzić sam i naokrągło się puszcza ;D, więc co chwilę jakiś upadek gwarantowany. Ostatnio kupiłam mu kask na rower- ale chyba wcześniej zacznę mu go zakładać.
Ja teraz jestem jakaś spowolniona i nic mi się nie chce. W mieszkaniu syf totalny, co posprzątam- to znowu bajzel. Cały weeken gdzieś jeździłam po babciach (urodziny , imieniny) i nawet kiedy nie mam za bardzo odpocząć. Kubuś od 2 dni znów gorzej sypia, a było już tak fajnie jjak zasnął o 21 to spał do 5 rano. A teraz znów pobudki o 2 się zaczęły- ale to wszytsko wina, że w naszym mieszkaniu jest sucho- już nawet nawilżacz nie wytrzumuje i pada z tej suchoty ;D
Ja Kubusiowi często robię pomidorówkę- bo to moja ulubiona zupka i wcina, aż miło. Tylko przed głównym doprawianiem odlewam dla małego. Zazwyczaj robię na koncentracie pomidorowym. Mały wszystko wcina, aż miło. Teraz hiciorem są paróweczki cielęce.
Co sobotę jeździmy z małym do groty solnej i jestem ciekawa czy będą jakieś efekty??? Kubusiowi coraz bardziej się podoba, bo siedzi sobie na ziemi i ładnie się bawi wiadereczkiem, łpatką itp - jak na plaży.
OStatnio wpadłam w szał zakupów i w sumie nieźle się spłukałam- więc teraz dla odmiany musze troszkę pooszczędzać. Nałóg się ze mnie zrobił straszny, nawet zwykły spacer po Redzie kończy się obejściem wszystkich lumpeksów wokolicy i wracaniem z siatkami ciuchów dla małego ;D, ale po prostu nie mogę się oprzeć. Często dostaję fajne formowe rzeczy w dobrym stanie za grosze. A najbardziej żałuję wtedy w takim momencie, że nie mam jeszcze jednego brzdąca- dziewczynki, bo najwięcej jest slicznych ciuszków dla dziewczynek
Dzisiaj nawet ze spaceru zrezygnoałam, żeby nie zaliczyć jakiegos lumpa, a poza tym ta pogoda jest dołująca. Szaro, brudo i ponuro- marzę o wiosnie.
No to troszkę się rozpisałam i nadrobiłam. Życze zdrówka wszystkim chorującym- akysz choróbska
Edytko również przyłaczam się do zachwytów nad Julka - prześliczną masz pannę w domu. A jaki porządeczek w mieszkaniu- zazdroszcze
POZDRAWIAM SERDECZNIE I BUZIAKI!!!!!!!!!!!!!!!1