reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ja jak byłam w ciąży to miałam ochote na piwko ale jak już to piwo miałam to wypiłam dwa łyki i oddawalam reszte mężowi albo tęciowej (to zależało co piłam czy zwykłe czy redsa) :):):)

reklama
Halciu, skoro nie mogę się podzielić z Tobą winem (chlebem i solą ) to podzielę się z Tobą, z Wami drogie foremki, filmilkiem, który codziennie skłania mnie do uśmiechu (by nie rzec - brechtu) i jakoś tak rozluźnia atmosferę.. Do oglądu potrzebne są głosniki i elemantarna znajmość kocich zachowań.. ;D hehhe. no kurde, albo jestem trzepnięta, albo nie - smieję się w głos za każdym razem jak to oglądam.. A oglądam już 2 tydzień chyba ;)
No to wygląda tak:
http://www.metacafe.com/watch/77460/talking_cats/

Aneczko, nie martw się aż tak bardzo - oto coś dla Ciebie ;) Ja w ciązy miałam tylko karmi zwykłe albo poema di cafe - pycha - nie oszukumjmy się, ale teraz to hmmmmmmmm.... :laugh: Chociaż zdarzały się "epizody" :p :p :p
http://www.karmi.pl/

bekowe te filmiki :):):)

Ide sprawdzić Zuziulce woreczek czy się napełnił :):) mam nadzieje że tak bo jeden już do śmieci wyrzuciłam :(:(

No i ja za przykladem koleznaki Aguli przysiadlam z winkiem  ;) Posprawdzalam sprawdziany i kartkowki dla trzech klas i chociaz mam ich jeszcze sterte, to nie ma ochoty... czlowiek glupieje jak czyta te bzdury  ;)
Moj los jak co tydzien we wtorek wybral sie na kregle z moim Tata, ale jakos nie tesknie za nim, bo wkurza mnie od paru dni!!!!

Agula fajna ta pomidorowa, nie? Mati sie nia zazeral  ;D

_Basiu pytalas o poliki Matiego... no chyba jednak winowajca jest pomarancza, niewinnie polizana kilka razy... nie daje mu teraz i jest oki!

Wiki.25 witaj! Pisz czesto i duzooooooo!!! Skad jestes konkretnie? Jaka dzielnica Gdanska?

Moniapl rowniez witam! Ty chyba z Gdyni jestes, bo zachaczylam kiedys o watek w ktorym pisalas?

Moj skarb przespal kolejna nocke C A L A!!! Oby tak dalej...

Moncia ależ miło Cię znów widzieć!!!Mnie też polepszył się humor,jak przeczytałam Twój post(szczególnie cytat Martynki) więc musisz koniecznie do nas częściej pisać!!!

Wiki25 miło Cię poznać,napisz nam coś więcej o twoim smyku!!!

Moncia ja właśnie też do podobnych wniosków doszłam co do wózka.Jeszcze tydzień temu naszło mnie na kupno spacerówki,chociaż póki co jeszcze gondolę się wożę,bo zimno.Ale tak przyglądam się innym z takim wózkiem i... może nie taki on straszny.Fakt,że ciężki klamot,ale na przykład na zakupy jak znalazł,bo kosz pożądny,na nasze drogi również,bo zawieszenie super,siedzisko rozkładane,obszerne,a jak coś to zawsze mam tę używaną parasolkę na strychu.Ma ona właśnie daszek i ogólnie nie jest zła,choć uważam,że dla starszego dziecka.Więc chyba póki co odpuszczę sobie z kupnem spacerówki.Roan ma kółka duże,więc i na plaży można będzie pojeździć ;)

Nie wiem co z tym moim synkiem się dzieje,on wogóle spać nie chce!Wieczorem po kąpieli,to mu humorek jak nic i broi w łóżeczku i śmiechy na całego_Ogląda ze mną seriale :p Dziś wymyśliłam,że może jak go nie położe po południu to lepiej zaśnie.Na spacerku spal chyba z 1,5 godz. aż w szoku bylam bo Manhattan sobie obleciałam a on cały czas spał!!! Wieczorem był już marudny,po kąpieli przysnął przy cycu.Dałam mu kaszke " przez sen" ale jak wypił to się obudzil(spał może 10 min.) i... zabawa na całego!!!Ani myślał o spaniu,a nie spał nic po południu!!!Znów obejrzał seriale i próbowałam go ululać.Myślalam,że już przysnął,odkładam go,a on znów stoi na równych nogach i się cieszy!!!!!!!!!I tak 3 razy,w końcu zasnął...Szok!!!Myśłałam,że bez drzemki po południowej już nie będzie mial siły,a on się sam bawił tak w tym łóżeczku tyle czasu i nawet oczka nie przetarł!

Aga a co to sezon na doły?Ja też od tygodnia mam nerwa i też się do Łosia nie odzywałam prawie.Jak mnie wkurzył to go autentycznie pobiłam!Szczęście,że patelni pod ręką nie miałam!!!Może to Cię pocieszy,że sama nie jesteś :p

AneczkoK miło że jesteś z nami!Bo brzuchatki to tak do nas przychodzą,odchodzą,a nawet nie wiesz jak miło poczytać co tam u brzuszka!Buźka!Co do wózka to ja mam Roan Marita i z gondolki jestem bardzo zadwolona,bo cały czas nią jeździmy ;)

Edytko trzeba Dawida z Julcia na tańce umówić,jak się rozruszają,to będzie rączka wygimnastykowana jak nic!Buziaczki dla Juleczki :-*

No my też mamy już pomidorową za sobą,ale na 2 pomidorach a nie kocentracie i z ryżem a nie makaronem.Ogólnie moje dziecię nie wybrzydza w moim gotowaniu,kochany jest,zajada się jak nic ;)

Aha no i mamy już 3 ząbki u góry,jeszcze tylko lewa 1 niech już wylezie,błagam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yyyyy Halcia o co chodzi z tym woreczkiem ???

Ja piernicze w czasie mojego pisania wysłałyście raptem 10 odpowiedzi.To chyba znaczy że nudzę :(

Agula sie nie odgrazalam tylko pozazdroscilam Twojego avatarka ;D Musze sie wziac za to, ale ni mam czasu :mad:
Jakie winko popijasz?

Ola nie martw sie, Mati tez ma takie glupie dni, a potem wszystko mija i wraca do normy... Bedzie dobrze!

Musze kompa zresetowc, bo mi y i z zamienia, a po 2 lampkach wina ciezko tego pilnowac ;)

dawidowa muszę małej zrobić badanie moczu i zakupiłam w aptece takie woreczki co łapią mocz, przykleja je się na dziurkę i mocz spływa do woreczka.

Właśnie nie pamietam na jakim forum dziewczyny pisały że te woreczki wcale wgazminu nie zdają, no i tak raczej jest bo ja kupiłam dwa a jeden już poszedł sobie do śmieci :)

reklama
Keterek, to nie trzeba od razu restartować! Trzeba zmienić język. ikonka klawiatury na pasku narzędzi - obok godziny - trzeba zmienić na polski programisty :)
A jakiś śmietnik dziś dostałam.. Jakieś hiszpańskie, pół, czerowne.. San Josa czy coś.. A co tam dobrego się dzieje u Ciebie?

Do góry