reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
MAJECZKO DUŻO ZDRÓWKA Z OKAZJI UKOŃCZENIA PÓŁ ROCZKU

Foremkom i ich dzieciaczkom życzę powrotu do zdrowia !

A...Odwołuję wszystko co mówiłam o grzecznej Adusi !Dzisiaj dała mi mocno popalić,Nie nie to nie są ząbki, jak ją biorę na rączki to przestają rosnąć.Wtedy śmieje mi się prosto w twarz.A jak przychodzi tatuś to jest uuuroooczaa.Obudziła mnie o 3 , potem o 5 a potem o 7.Po spacerku tak marudziła, krzyczała, że chciałam uciekać.No to jak przyjechał mąż ( łoś mi się bardziej podoba) wybyłam na zakupy do Auchana.Wracam,pytam się jak było a mąż -była grzeczna, super się bawiłai itd.
No nie gul mi podskoczył-idę do pracy a łoś na wychowawcze !

Witam!!
Ale qur....... mialam zaj................. noc!! Godz 22 Wiktoria ma goraczke 38.2 daje jej czopkla spada o polnocy do 37.7 no nie jest zle mysle. Juz wiedzialm ze ma w uszku koreczek, ale mialam zamiar do lekarza isc w ostatecznosci, bo jak ostatnio jej czyscili to uszko to potem jej leciala krew bo skaleczyli :( :( :(  Godz 2 obudzila sie z placzem ide do niej a ona cala mokra. No i znowu termometr w ruch i co 38.8 :o :o :o. Nie ma co czekac budze M. i biegiem do szpitala do lekarza. Na szczescie poszlo szybko. Wiki ma zapalenie ucha :( :( :( Humorek jak na razie jej dopisuje zobaczymy, jak bedize potem, za to apetyt tragedia!!!!!!!!!! No i spalam ze 2 godzinki. :( :( :(

hejka dziewczyny !

rehabilitant oczywiście dla młodej nie dla mnie...

Słuchajcie, strasznie współczuję Wam tych chorób wszystkich ! dlatego też postanowiłam, że nie będziemy z Julką teraz jeździć na zakupy, zakupy będzie robił mój mąż sam, niestety....
Jakaś epidemia teraz szaleje, tyle przypadków zachorowań na oskrzela, płuca, tutaj teraz to uszko :(
byle do wiosny ! tak myślę !

Dziś jedziemy na romantyczną, rocznicową kolację do Gdańska, młoda zostaje pod opieką sąsiadeczki naszej :laugh: ;D

Edytka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY SLUBU (chyba dobrze zrozumiałam??) A po co Wam rehabilitantka???

Isska współczuję przeżyć. Życzymy duzo zdrówka małej Wiki!!!
Magda a jak tam Mikołajek??? Lepiej już??? Kurujcie się kochani i zdrówka Wam zyczymy!!!

U nas nic nowego. Wczoraj przebił się koleny ząbek- nie pamiętam już czy o tym pisałam???
A tak to po staremu. Wczoraj nawet bylismy na spacerku, chociaż na dworze było nie przyjemnie.
Ania K mój Kubuś przy tacie i innych jest bardzo grzecny. Tylko przy mnie pozwala sobie na fochy- rozpuszczona bestia:)

Spóźnione zyczonka dla Majuni z okazji skończenia pół roczku!!!!

Sluchajcie moj Mateusz tez przy mnie jest okropny (szczegolnie po godz. 16) a przy mezu A N I O L E K... Nie wiem czemu tak jest?

Ewka gratulujemy nowego zabka! Jaki jest u Was stan na dzien dzisiejszy?

Isska wspolczuje! Zapalenie ucha... Mala na pewno bardzo cierpi...

Buziaczki dla Majeczki!!!

Ferie przeciekly przez palce i trzeba wracac do pracy... Mialam takie plany, ze porzadnie posprzatam mieszkanie, posprawdzam zaleglosci, odwiedze kolezanke... i nic! Mam taaaaaaakiego lenia, ze strach...

Mikołaj już lepiej (dzięi że się pytacie :-*)
ale ze mną coraz gorzej
mam kaszel, chrypę, i takie tam
boję się żeby na oskrzela nie zeszło

Wiecie co, to chyba jakaś prawidłowość, że nasze dzieci rzy nas rozrabiają, bo mamie można wejść na głowie...
u mnie to samo! ze mną MIkołaj wariuje, tylko ręce, marudzenie itp
przyjdzie tomek a mikołaj SAM się bawi zabawkami obok tomka
siedzi grzecznie, nie placze, nie marudzi.... szok!

Kubusiu! gratulujemy ząbka!
Isska, współczuję!

Witam!

Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka wszystkim choruskom!!! Kurujcie się szybciutko. Byle do wiosny, jak to pisze E-mama.

Keterek, nie tylko ty masz lenia. Ja też od kilku dni obiecuję sobie, że porządnie posprzątam, poprasuję, a tymczasem siedzę na bb. ;) Sprzątanie nie ucieknie (niestety). Jejku, a jak pracowałam to byłam taka zorganizowana, a teraz tyle czasu mam i przecieka mi przez palce. :-[

Ewcia, my też wczoraj byliśmy na spacerku, mimo pogody. Nawet przyjemnie było, Amelka potem spała jak aniołek przez prawie trzy godziny. Za to dziś mam lenia i nie chce mi się wychodzić, ale nic to - muszę się zmobilizować, po co dziecko ma siedzieć w domu.

E_mamo, gratulacje z powodu rocznicy! Która to? Tak swoją drogą to zazdroszczę ci tej romantycznej kolacji.

reklama
hehhe
rocznica 4, razem 8 rok :) ;D ;D ;D

Ewcia, bo moje młode mało ruchliwe jest, tak zaopiniowała pediatra na ostatnim szczepieniu i trzeba jej pomóc się rozkręcić...

Zyczonka miesiączkowe (HAHHAHHAHHA) dla Wszystkich maluchów, którym nie składałyśmy, chyba Majcię przeoczyłyśmy :( oj my nie dobre !!!

z tym leniem to ja mam to samo, jakieś piekielnie ciśnienie jest chyba, bo za nic w świecie nie mogę się zmusić do wysiłku jakiegokolwiek !

Do góry