reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej.
Edytko, kopenhaska tym razem się nie sprawdza :(. Schudłam te 1,5 kilo i dalej dupa.... te dwa lata temu czułam się tak fajnie, a teraz jestem do kitu. Słaba jakaś taka i nic mi się nie chce. Jeść też mi się nie chce ;). A od piątku po gotowanym żarciu mnie żołądek boli :(

Zupki Kingusi gotuję z dodatkiem oliwy z oliwek i kleiku ryżowego, ale też jakieś 1,5 godziny, a z reguły godzinę po jest głodna i dostaje mleko. Wprowadziłam jej jako drugi posiłek kaszkę na słodko i po tym dłużej jest najedzona.

A może dziewuszki kawka w czwartek?

reklama
witam wszystkich - mam nadzieję że wszystkie choroby macie już za sobą - ja ostatnio chorowałam i nie miałam siły zajrzeć na forum - miałam 38 gorączki i nie przestałam karmic chociaż było mi strasznie ciężko w nocy wstać, ale jestem z siebie dumna - chociaż z drugiej strony Mikołaj i tak nic innego nie chce jeść - Jak nauczyc dziecko pić z butelki? Jaki smoczek najlepszy?

Witam mamusie z 3-miasta
Jestm mama z Gdańska i moją Małgosie ur. 14.06 2005 roku.
Czy sa jakies mamusie , ktore urodziły latem swoje skarby?
Moj gg - 3978560
Pozdrawiamy wszystkie mamy i ich pociechy !

_Basiu u Ciebie nie wieje??? ;D Hmmm... dziwne ;D Wyszlam na balkon po mopa, to myslalam, ze mi leb urwie. Moze to tylko na 5 pietrze wieje? Jutro mam zamiar wyjsc na spacerek. Dolaczycie z mala?

Damayanti ja sie pisze na spotkanko przy kawusi! Kiedy wracasz do pracy? Chyba po feriach jak dobrze pamietam?

mama_asia witaj! Moj Mateusz urodzil sie 18 czerwca, czyli 4 dni po Gosi. Jak sie chowa mala? Raczkuje? Zabki ma? Napisz cos o Was.

W koncu posprzatalam jako tako chate, zostala tylko lazienka i wucet, ale chyba jutro dokoncze, bo juz mi sie nie chce. Cala sterte rzeczy mam do prasowania... brrrr... Znowu jakiegos kopa potrzebuje!

Witaj, mama_asia! Bardzo nam miło, że do nas dołączyłaś :) Z tego co pamiętam, to z czerwcowych dzieci oprócz Matiego Keterka to są jeszcze Dawidek Dawidowej, Lenka Merki i moja Maja (28.06). Widzę, że Twoja mała bryka w chodziku - to był bardzo burzliwy temat na forum. Ale jak wnioskuję ze zdjęcia to podoba jej się? No i gdzie rodziłaś?

A gdzie nasza zapracowana Merka?? Halooo? Wioletko, co słychać??

heh :laugh: dzis jakiś sądny dzień na sprzątanie.. Ja łazienkę mam za sobą, ale jeszcze jakieś dzikie prasowanie na mnie krzyczy  ::) Od 4 dni  ;D a niech jeszcze pokrzyczy...

keterek pisze:
W koncu posprzatalam jako tako chate, zostala tylko lazienka i wucet, ale chyba jutro dokoncze, bo juz mi sie nie chce. Cala sterte rzeczy mam do prasowania... brrrr... Znowu jakiegos kopa potrzebuje!

ja też, jeszcze łazienka i umyć podłogi w całym mieszkaniu, ale też chyba zrobię to jutro bo na dziś mam dość. A to prasowanie to też czeka na mnie od tygodnia :):):):) Nawet z rozpędu umyłam Julce zabawki:):) co mi się nie często zdarza hahha

no i się napisałam, młoda wrzeszczy !

Oj, Keterek , wieje, coś mi sie tylko wydawało, ale jak wyszlam na dwór z Amelką to poczułam od razu. Na oczy mi sie chyba rzuciło, że nie zauważyłam....
Co do spacerku, to bardzo chętnie.

I na spotkanko przy kawusi też się piszę, jak najbardziej. Damayanti, proponujesz czwartek? Jak dla mnie może być. To jak dziewczyny?

Mama_asia, witaj! Napisz cos więcej o sobie.

Naj naj naj... Dawidkowi!!!

e_mamo ja sie poddalam z tym sprzataniem ;) Zmusilam sie tylko, zeby rzeczy mloedgo poprasowac, bo ostatnio tak sie zapuscilam, ze prasowalam na biezaco ::)

Idziemy kapac mloedgo, bo maruda mu sie wlaczyla!

reklama
Cześć dziewczyny, jestem nowa - zielona strasznie. Nie mogę się na razie w niczym połapać, pomóżcie mi biednej. Chciałabym miec sliczny suwaczek jak WY, Ale nie wiem jak ?
Czekam na pomoc - nie odmawiajcie - PLISSSS :):):)

Do góry