Hej dziewczynki!
Nie odzywałam się bo wpadłam w wir szaleństw światecznych. Dodatkowo jeszcze sprzedaję mieszkanie i tak ciągle latam i załatwiam rózne sprawy. Mieszkanie sprzedajemy teraz ale wyprowadzamy się stąd na jesień przyszłego roku. Cieszę sie ogromnie bo w końcu nie bedę musiała tachać moje szczęście na 4 piętro, a tam bedzie mieli cały dom z 3 łazienkami i w końcu bedę miała całą dla siebie ;D ;D ;D
U nas w miarę wszystko dobrze. W weekend Kubulek był troszkę u jednej babci, potem u drugiej , a ja z mężem wypuściłam sie na zakupy.
Dzisiaj u nas jest w miarę ładna pogoda i noe mogę doczekac się kiedy Kuba wstanie i pójdziemy tak zwyczajnie pospacerować. Już całe wieki nie byliśmy na takim normalnym spacerku.
Kubuś teraz już pięknie sam siada. Robi mi pobudki o 6 rano, siada w moim łózku i patrzy co mój mąż rano robi jak wstaje do pracy.
Wogóle ostatnio ten mój szkrab jest bardzo pocieszny. Najbardziej lubi jak mu spiewam i klaszczę, a on przy tym macha rączkami do rytmu, piszczy z radości i cały czas się smieje. Zabawę mam po pachy.
U nas jeszcze ząbków nie ma, ale myslę, że to już lada moment. Nadal troszkę kaszle- tylko rano, ale nie ma gorączki, ani innych objawów, więc odpuszczam sobie narazie lekarza.
My drugie malenstwo chcemy mieć tak za około 4 lata. Tak do 30-tki chciałabym mieć córeczkę
Ja też jem wszystko i naprawdę więcej niż w ciązy. Teraz waże tyle ile w liceum :laugh:
Prezenty swiąteczne juz mam prawie wszystkie zrobione. Tylko w sobotę muszę odebrać obrazy z Kubusiem. Zrobiłam u fotografa piekne zdjęcia Kuby i oni z tego robią obrazy . Więc zrobiłam hrutowo i wszyscy dostaną prawie tak sam prezent. Do tego jeszcze kalendarze z Kubusiem. Kubuś dostanie grającego żółwia, którego mu tak troszkę pokazałam i aż mu się oczka zaświeciły. Ale i tak biedak musi poczekać do świąt.
W tym roku w końcu pójdę na normalnego sylwestra, bo tak w sumie od 4 lat zawsze spędzałam w Zakopanym, lub w Bukowinie. A teraz idziemy normalnie do night clubu i już sobie kieckę kupiłam. Kubus będzie z moimi rodzicami.
DObra zmykam, szykowac się na spacerek.
pozdrowienia i buziaczki dla wszystkich