D
dawidowa
Gość
Ja zasiłek porodowy,załatwiałam jak Dawidek miał niecały miesiąc.Ale co ja wtedy składałam to dokładnie nie pamiętam.A z wychowawczym to tak jak Ewka napisała.Dzwoniłam dziś do MOPSU.Zasiłek został mi przyznany,ale pieniądze dostanę dopiero w styczniu :-[ Nasz kraj cholera!!!Żeby nie rodzina to bysmy chyba umarli z głodu z Dawidem,a on by chodził w obsranych pieluchach!!!
Jutro idę z Didkiem do laryngologa.Buuuuuuu już się boje,co mu tam odkryje od czego to ciągłe furczenie w nosku ??? Ale wole wiedzieć niż później nagle by się okazało,że to coś poważnego.Mojej przyjaciólki synek też tak ma,tyle,ze on ma 3,5 roku.Dziś jej laryngolog stwierdziła,że to przerośnięty trzeci migdał i trzeba usunąć.Zeby to nie było to samo
Jutro idę z Didkiem do laryngologa.Buuuuuuu już się boje,co mu tam odkryje od czego to ciągłe furczenie w nosku ??? Ale wole wiedzieć niż później nagle by się okazało,że to coś poważnego.Mojej przyjaciólki synek też tak ma,tyle,ze on ma 3,5 roku.Dziś jej laryngolog stwierdziła,że to przerośnięty trzeci migdał i trzeba usunąć.Zeby to nie było to samo