reklama
agnieszka81
Fan(ka)
wszystkiego naj naj naj dla Miśki!!!!!!
Zdrówka szczęścia i uśmiechu
gorące buziaczki od Nas-od Kubusia najgorętszy;-):-)
u nas w nocy prądu nie było wiało strasznie, a dzisiaj wybraliśmy się do kościoła i na zakupy.oczywiście zaczęło lać jak już byliśmy na przystanku-bez parasola i bez folii na wózek
Zdrówka szczęścia i uśmiechu
gorące buziaczki od Nas-od Kubusia najgorętszy;-):-)
u nas w nocy prądu nie było wiało strasznie, a dzisiaj wybraliśmy się do kościoła i na zakupy.oczywiście zaczęło lać jak już byliśmy na przystanku-bez parasola i bez folii na wózek
agnieszka81
Fan(ka)
Jutro już ma nie być wiatru u nas lało od 10 rano dopiero po południu przeszło akurat jak cali mokrzy zlądowaliśmy w domu to zaświeciło słońce
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
No cześć, u mnie kac gigant po nocnej babskiej imprezie, normalnie chyba tego mi trzeba było, super się bawiłyśmy, niby w domu i tylko my trzy i moje dziewczynki, ale One poszły spać koło 23, a my imprezkowałyśmy do 5 nad ranem, jak wskoczyłyśmy wszystkie trzy do łóżka to jeszcze gadałyśmy i obudziłyśmy moją córę młodszą, była zbulwersowana że my o tej godzinie dopiero się kładziemy, hihi.
Teraz dopiero Je odwiozłam do domów, i nadrabiam zaległości w czytaniu BB.
Koło północy ma wrócić Moje Kochanie, muszę ogarnąć chatę bo nieźle tu teraz wygląda.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Michaśki.
papa
Teraz dopiero Je odwiozłam do domów, i nadrabiam zaległości w czytaniu BB.
Koło północy ma wrócić Moje Kochanie, muszę ogarnąć chatę bo nieźle tu teraz wygląda.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Michaśki.
papa
Jeszcze raz dziekujemy za zyczonka
IVI
u nas ok....raz w nocy na 3 godzinki nie było prądu...u nas drzew nie ma wiec nic sie nie stało...ogolnie jest ok...dom i dach przedewszystkim budowany z uwzględnieiem sztormów, wiec stoi
to czas na zdjecia Michalinki..tyle ich napstrykalismy, ze nie wiem co wybrac hehehe
torcik
dmuchanie świeczek
krojenie tortu
rodzice Darka
zakladam Michalinie nowe kolczyki
mniam..pychotka
czas na zabawę
uwaga strzelamy czyms, po czym sie dłuuugo sprząta hehehe
z moim chrzestnym...bratem bliźniakiem mojej mamy
wygłupy mojego wójka z dzieciakami..z nami tez sie tak ryzykownie bawił jak bylismy dziećmi hehehe
cały Michał..mój kuzyn, chrzestny Michalinki
Świeta trójca..Maja Kuzynki córka, Przemek wnuk znajomej mojego wójka i nasza Chaśka
z lotu ptaka
a tu więcej jakby ktoś miał ochotkę popatrzyć
michalina - najnowsze zdjęcia - Garnek.pl
IVI
u nas ok....raz w nocy na 3 godzinki nie było prądu...u nas drzew nie ma wiec nic sie nie stało...ogolnie jest ok...dom i dach przedewszystkim budowany z uwzględnieiem sztormów, wiec stoi
to czas na zdjecia Michalinki..tyle ich napstrykalismy, ze nie wiem co wybrac hehehe
torcik
dmuchanie świeczek
krojenie tortu
rodzice Darka
zakladam Michalinie nowe kolczyki
mniam..pychotka
czas na zabawę
uwaga strzelamy czyms, po czym sie dłuuugo sprząta hehehe
z moim chrzestnym...bratem bliźniakiem mojej mamy
wygłupy mojego wójka z dzieciakami..z nami tez sie tak ryzykownie bawił jak bylismy dziećmi hehehe
cały Michał..mój kuzyn, chrzestny Michalinki
Świeta trójca..Maja Kuzynki córka, Przemek wnuk znajomej mojego wójka i nasza Chaśka
z lotu ptaka
a tu więcej jakby ktoś miał ochotkę popatrzyć
michalina - najnowsze zdjęcia - Garnek.pl
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
U lala, no widać że u Michaśki imprezka udana, super zabawa i uśmiechy od ucha do ucha.
Ja jeszcze dochodzę powoli do siebie po weekendzie.
Ja jeszcze dochodzę powoli do siebie po weekendzie.
reklama
Podziel się: