reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Martka suuuper zdjęcia widać,że była dobra zabawa:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a jak Michaśka reaguje na tatę po taaakiej nieobecności?
wild wind jak się czujesz???
my już po spacerku długim bardzo ze względu na piekna pogodę:tak: poczułam wiosnę hurrrra!!!!!!!!!!!!

reklama
w sumie to fatalnie sie cuzke, bo nie moge spac.. po za tym zle mam wyniki i sie martwie.. w sobote ide do ginekologa-zobaczymy co powie.

łłłał!!! ale nas zasypałaś fotkami i widać że było wesoło !!mnie to niedługo też czeka bo Sebastian kończy 7 lat 12 lutego !;-)

jaka pięknotka na tych zdjeciach;) a ten kotek to żywy/??

jeszcze żywy:-D:-D:-D

a jesli chodzi o reakcje Michaliny na Darka po mc, to ona szlała jak dzika, pokazywała mu nowe zabawki, nowe ciuszki, gdzie sie 3 tyg. udeżyła..biegała po domu jak dzika:-D..ale po 10 minutach siadła mu na kolanach i sie tuliła

bylismy dzis na zakupach..w lumpkach..nakupowałaj male takie cacka że szok...piekna kurtke na wiosne za 17zł i spodnie..aj duuuzo tego...zrobie fotke i sie pochwalę hehehehe

w koncu pozmywałam gary i posprzatałam po imprezce........dom ciągle w balonech hehe..ale niech wiza..w zeszłym roku 3 ostatnie z lampy zdjełam w wakacje hehehe

martka narobiłaś apetytu tymi zakupkami :tak::tak::tak: chyba tez się wybiore jak kaska bedzie;-):-)
oj wiosna idzie i znowu ta sama śpiewka buty młodemu trzeba kupić , kurtkę, spodnie:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: i mnie też:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
czekamy na fotki

Witam Dziewczynki, co tutaj tak pusto??
Ja powoli szykuję się do wyjazdu znowu, tym razem sami z mężem sobie lecimy do Anglii, do Jego siostry, Ale to w piątek.
Boli mnie od wczoraj ząb, cholerka, mam go do usunięcia, i nie wiem czy mam iść dzisiaj czy poczekać aż wrócimy z tej Anglii, boję się czekać tak długo, a z drugiej strony boję się że jak go teraz usunę to w samolocie może być nieciekawie, hmmm.
Idę zrobić śniadanko sobie i kawusię.
Pa

cześć babeczki:tak::tak::tak::tak::tak:
gosiaczek ale z Was podróżnicy:-):-):-):-):-)
a co do zęba to radziłabym przed wyjazdem, bo potem bedziesz się martwić że Cię rozboli tam :no::no::no::no::no:Jest dopiero wtorek, i do piatku zdąży się tam z grubsza zagoić i nie powinno być problemów.
Mama w boju a ty gdzie się podziewasz?:sorry2:byłaś wczoraj na tych badaniach???mam nadzieję,że wszystko ok????

U nas dzień jak co dzień, słoneczko świeci, mały wcina "pałuke"_czyt.parówkę:-) u niego jajo i parówka to zestaw śniadaniowy obowiazkowy:-)
miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!1

cześć babeczki:tak::tak::tak::tak::tak:
gosiaczek ale z Was podróżnicy:-):-):-):-):-)
a co do zęba to radziłabym przed wyjazdem, bo potem bedziesz się martwić że Cię rozboli tam :no::no::no::no::no:Jest dopiero wtorek, i do piatku zdąży się tam z grubsza zagoić i nie powinno być problemów.
Mama w boju a ty gdzie się podziewasz?:sorry2:byłaś wczoraj na tych badaniach???mam nadzieję,że wszystko ok????

U nas dzień jak co dzień, słoneczko świeci, mały wcina "pałuke"_czyt.parówkę:-) u niego jajo i parówka to zestaw śniadaniowy obowiazkowy:-)
miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!1

witajcie....w ten nawet ladny dzień:-D
no, cóz z moich badań nici:no:mały dostał w ndz gorączki...więc od rana z nim walczyłam, wczoraj miał ciężki dzień, o maił39,5...ale dziś już mu spadła gorączka, ali te 2 nocki, to normalnie przekichane miałam. a małemu po prost trzydniówki się zachciało:wściekła/y:więc moje badania, za niedługo są do zrobienia, teraz poczekam aż mężulkowi sesja się skończy, i się biorę za siebie...
ale niesamowicie pogoda mnie cieszy:laugh2::laugh2:w końcu:rofl2:

ostatnio zrobiłam niezłe odkrycie... mianowicie, nie chce chodzić na solarium ani używać samoopalacza,ale chcę trochę ciemniejszą skórę mieć i zastanawiałam się co zrobić...więc pomieszałam odrobinę olivy z olivek z mocno zaparzoną kawą z ekspresu(takiego włoskiego), no i normalnie tewelacja:tak:a jeszcze lepsze jest jak używa do masażu-oczywiście przez męża, jeszcze lepiej się wchłania i ten zapach....polecam ma mocne działaniie pobudzające i żonę...a zwłaszcza meża:-D
no dobra uciekam, sama dziś na stanowisku jestem mężuś w pracy a ja dom muszę podgarnąć:-p
wild wind:jak się czujecie z Antosiem??pogoda coraz ładniejsza, to chociaż jeden powód mniej do smutku:laugh2:a po za tym już koniec stycznia... huuuurrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-)

reklama
cześć :)
my jesteśmy strasznie zarobieni..
na budowie mnóstwo pracy teraz mamy :tak: Ale dobra wiadomość to taka że dekarze robią nam dach :-D:-D no i w weekend podłączyliśmy kominek ;-):-D
pozdrowienia dla wszystkich ;-):-):-);-):-)

Do góry