reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witam!

Aga
daj znac kiedy jedziesz na łowy, to wybiorę się z Toba..zanim kupisz małemu nowe coiszki warto popatrzyc w lumpach..ja
ci zaraz pokaże co kupiłam za pare groszy

Gosiaczek
usuń tego zęba..bo będzie Cie bolał i wyjazd do kitu

mama w boju
zdrówka dla małego...

Ivi
no to jeszcze troche i zamieszkacie co?..kiedy planujecie przeprowadzkę?

ide pstryknać foty ciuszkom :-DAnulka chciała zobaczyc pączo:tak:

reklama
martka - na wakacje :)) przynajmniej tak planujemy ;-)

generalnie teraz robimy wszystko żeby:
a) skończyć stawiać ściankę działową w łazience (fotki w "dzienniku"),
b) skończyć elektrykę w całym domku
c) rozprowadzić wszędzie wodę (fotki w "dzienniku")
d) zabezpieczyć parapetami zewnętrznymi okna, żeby się woda do domu nie lała...
a wtedy.... kładziemy podłogówkę i zapraszamy panów od wylewek :-D:-D więc w ciągu max 2,5 miesiecy będziemy przymierzać sie do wylewek :-D:-D a potem tynki (to już luzik ;-) ), ocieplenie pod dachem itd :):):):)

to zdjecia na zachetę dla Agi...aby sie ze mna nastepnym razem na łowy wybrała hehehe

kurtka Girl2Girl i czapa Next
spodnia 2 razy Next i H&M
sweterek ocieplany i pączo NEXT

34q78yb.jpg
targ5j.jpg
211vrtf.jpg

Martka, zakupy rewelka, ja nie umiem kupować w lumpeksach, albo źle trafiam, nie wiem.
Ivi no to widzę że ostro działacie, na szczęście nie ma mrozów, można robić wszystko.
A teraz chyba jednak pójdę do tego dentysty, trzymajcie kciuki żeby nie bolało no i żeby mnie w ogóle przyjął.Boję się.

mamo w boju, czujemy sie ciut lepiej-bo tak jak wlasnie powiedzialas-pogoda dosc optymistyczna i dzieki temu nastroje lepsze.. co do Antosia dowiemy sie w sobote czy wszystko jest dobrze-i czy wkoncu przytyl:) nie chce takiego chudzielca hahahaha. jesli po mamusi odziedziczy budowe-to bedzie klocuszek maly;) tam po za tym to bioderka tak mnie napierd** ze nie jestem wstanie normalnie spac... musze rękami przekladac w nocy nogi-by jakos przetrwac..
tak po za tym caly czas sie zastanawiam czy To powinien byc Antos.. wolalabym Jan,ale jesli moj maz tak bardzo nie chce to moze BOGUSZ? ostatnio wlasnie mi sie spodobalo to imie.. sama juz nie wiem, bo w sumie to wszyscy juz Antos na tego szkraba mowia.. mam metlik w glowie;)

gosiu, co do ząbka to koniecznie wyrwij go przed wyjazdem.. ja jak wyrwalam to 24 h troszke odczuwalam jego strate-bo tak mi dziwnie bylo, ale bolalo moze 2h:) i koniec.. a jesli tam Cie zacznie okrutnie bolec to co zrobisz? bedziesz miala do dupy wyjazd..

pozdrawiam

ania

WildWind
ja też miałam straszne bóle bioder..ale to podobno dobry znak, bo ioderka sie rozchodzą i bedzie sie dobrze rodziło.
co do imienia, to nasza od fasolki była Michalina i tak zostało..w miedzuczasie 100 inych imion sie przewineło, ale pierwsza myśl zawsze najlepsza:)

reklama
MARTKA,Jezu kobito ,gdzie ty kupiłas te ciuchy ?w Pucku w lumpekcsie ? nie wierze ! nawet nowe z metka tam mają ?jqa byłam ostatnio w lumpeksie w Redziev i w tym duzym szwajcarskim w Rumi ,ale duuupa nie potrafie szukac w tych szmatach ,9obejrze poare rzeczy i wychodze zrezygnowana ,chciałam kupić Roksanie kurtke na zime [,jeszcze ]w lumpie ,ale zobaczyłam w jakim sa stanie to se odpuściłam ,wyblakłe i do tego ten zapach tych ciuchów ,niemozliwy ...no i kupiłsam jej nowa za 49 złotych ,ładniutka taka ala płaszczyk .z lumpeksu to ja i moje dzieci mamy może z 5-6 rzeczy .ide mała połozyc spac .aa my dzis po szczepieniu ,w nózke i w rączke dostała,i ani nie pisneła ,Sebastian sie bardziej bał od niej ,ten mój mały tchórz!:-)

Do góry