reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ehh, Martka, jak Ci zazdroszczę!! ja takiego rozmiaru pewnie nigdy nie będę miała... przed ciążą było D, teraz już E :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y: a tak bym chciała dojść do C (marzenie... chociaż raz się spełniło, to było zaraz przed studniówką, odchudzałam sie tak że ważyłam 50kg, a kiedy w dniu studniówencji założyłam stanik bo ju.ż sie ubierałam na imprezę-stanik okazal się za duży i iegałam po sklepach w fryzurze, paznokciach i makijazu żeby dostać bardotkę mniejszą!!)
może jak przestanę karmić Martynę to znowu przejdę na rygorystyczną dietę i będę biegać dookoła Gdańska :happy2:

reklama
ja karmiłam Wiktora 18miesiecy i po zakończeniu karmienia okazalo sie ze mam piersi mniejsze niż przed ciążą :-( Przed ciążą miałam "B" jak karmiłam "C" a po "A" nie ma chyba na to reguły

ja przed ciążą też miałam C..teraz małe B...:-):-):-)

ale schudłam sporo i to pewnie z tego powodu:)))

ja się cieszę, a mój Darko roni łzy hehehehehehee

dziuba:pięknie wyszłyście:-)
andzia: jakoś mi się to udaje:tak::tak:a gotować lubię bardzo:-D
minka:witam:tak:
a ja właśnie z gdańska wróciłam i doła mam....w ogóle ubrania mi się nie podobaja, odnaleźć się nie moge ni wiem może dziwaczeje...albo brzydkie drogi za małe:baffled:

zastanawia mnie jedno, cały czas karmię małego a moja waga stoi, nie jem świństw i słodyczy... i nie kumam o co chodzi:-(
a rozmiar stanika... mam teraz e normalnie c a bardzo dawno temu, było b:dry:
ide pranie rozwiesić

mama w boju
zastanawiałam sie kiedyś skąd brałas pomysły na tak oryginalne imiona dla dzieci...a Twoje też jest mało spotykane.

dziuba śliczne zdjęcia:-):tak::tak::tak::tak::tak:
A co do cycków:-) to ja przed ciążą nosiłam małe b. i po też:-D także reguły nima...
i witam nową koleżankę:tak:

hmm, Ania się nie odzywa cały dzień, na pewno mają już Antosia w domku i nie mogą się Nim nacieszyć, pewnie nie ma już dla nas czasu... ale cieszę się strasznie że w końcu są we troje!!

reklama
mama w boju
zastanawiałam sie kiedyś skąd brałas pomysły na tak oryginalne imiona dla dzieci...a Twoje też jest mało spotykane.

tak to już jest jak się nie jest czystej Polskiej krwi:-D napoczątku wkurzało mnie moje imię a jak juz 19 lat miałam to się przyzwyczaiłam:-)

kurczę ciekawe jak tam Ania...:confused:

dziuba:jak spobie tatuś z Martynką poradził??:happy2::happy2:

Do góry