reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

WildWild
No to super że jesteście już wszyscy razem w domku:-) Hi i zaczęło się pranko hihihi. A z karmieniem to nie musisz sie martwić, są plusy nie karmienia piersią:-) Także głowa do góry kochana...

reklama
Witajcie. ja juz z maleństwem. Antoś tylko je i spi, wiec nie mamy z nim problemow. jest sobie w lozeczku caly czas. w nocy osikal tatusia i ulal ze 3 razy wiec trzeba bylo juz rpanie robic hahahaha.. jestem pod wrazeniem,ze daje nam spac. myslalam,ze ciagle bedzie plakal. co do karmienia-to niestety musze zrezygnowac z piersi. musze przyjac jeszcze jeden lek uzupelniajacy, ktory nie pozwoli mi podawac dziecku mojego mleka przez jakies 3-4 tyg. tak to bywa w zyciu. nie kazdy moze miec taka wspaniala wiez z dzidzią

pozdrawiam

to super;-)
a może spróbuj przez ten czas dalej odciągać mleko i potem go przystawić??może jednak dasz rade??:happy2:

Cześć Wam jak super że Antoś już z rodzicami, cieszę się ogromnie!!!
Ja dziś w nocy też spałam jak suseł, ale jak zasypiałam to słyszałam ten wiatr jak w okna uderzał.
Byłam dzis na kolejnych zakupach do łazienki z mężem, bateria do wanny i umywalki już zakupiona, jakieś listwy i inne pierdoły.....kurcze kasa ucieka strasznie.
Nawet kupiłam dziś takie słodkie płatki do kąpieli serduszka biało-różowe, chociaż zanim będę mogła z nich skorzystać jeszcze minie trochę czasu, hi hi.
Małgosiunia a gdzie jest ul. Brzozowa bo ja nie wiem, mieszkam od roku w Przywidzu i nie znam jeszcze zbytnio ulic.
Idę teraz robić obiadek.Pa

Gosiaczek Brzozowa to 2 ulica w prawo za ośrodkiem zdrowia:-) I mój domek to 3 po prawej stronie:-) Zapraszam:-) Możemy się na jakis spacerek umówic jeśli masz ochotę:-)

Gosiaczek ja za jakieś 15 min wychodze na spacerek:)
Możemy się spotkać nie ma problemu żadnego:-) No fryzjera zabrali beka jak nic:-D:-D Włącz gg to ustalimy coś kąkretnie:-)

Gosiu wychodze podałam Ci mój numer telefonu na gg więc jeśli nabieżesz ochoty na spacer to zdzoń:-) Bo my własnie się ubieramy i wychodzimy:-) Do usłyszenia:-)

nie poradził sobie :baffled: poszedł ze mną na spotkanie z mymi przyjaciółkami 9kurcze, jak miaol iść ze mną na imprezę ostatnio do jednej na urodziny to nie chciał i się pokłóciliśmy, a jak chciałyśmy se poplotkować to poszedł ze mną... ehh, faceci!!), ale dogaduje sie z Małą coraz lepiej więc jestem zadowolona!

a w ogóle to my dziś po pierwszych szczepieniach i jestem normalnie duna z mojej córci-oprócz tego, że oczywiście za dużo przybrała na wadze :baffled: prawie nie płakała podczas szczepienia!! raz tylko jak krzyknęła to ją cała przychodnia słyszala, ale była bardzo grzeczniutka!! moja Kochana...

reklama
Do góry