reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dziuba ogromnie sie ciesze ze wszystko u Was na dobrej drodze. Ja zawsze twierdze ze szczera rozmowa duzo daje. :-) zobaczysz teraz bedzie juz tylko lepiej :-) super ze Stas zaczal sie bardziej zajmowac Martynia- zobaczysz jeszcze troche i na dobre przelamie sie w tek kwestii, tak jak wczesniej pisalam ten dystans moze wynikac ze strachu- to czeste zjawisko u swiezo upieczonych tatusiow :-)
widze ze ta Twoja cora jest przeaktywna i o spaniu nie ma mowy :-) biedulko musisz sie nameczyc...
super ze wychodzisz dzis z przyjaciolkami, rozerwiesz sie, zrelaksujesz, a przy okazji sprawdzisz Stasia :-) upieczesz jednym slowem 2 pieczenie na jednym ogniu :-)

reklama
szczerze mówiąc trochę się boję że założy jej pieluszkę na śpiszki albo wysmaruje jej pupę moim kremem na dzień... ale muszę sprobować!! niech sobie radzi, w końcu całe zycie będzie musiał się nią opiekować (dopóki sie zestarzejemy, wtedy ona będzie miała nas na głowie!)

Witajcie Dziewczyny :)
chciałabym do Waszego grona sie dołączyć. Jestem z Gdyni, ale często przebywam również w Redzie Pieleszewo. Mam synka 7lat oraz pasierba prawie 13lat oraz niebawem pojawi sie u nas w domu mała Księżnizka ;-) Wszyscy mieszkamy razem od ponad 2 lat zobaczymy jak bedzie dalej...

witamy nową koleżankę!! coś nam się ostatnio sporo grono powiększyło... chyba założymy osobny wątek żeby sie lepiej poznać! zaraz się tym zajmę!

Witaj minka! Gratuluje ksiezniczki i reszty dzieciaczkow :-)

dziuba spokojnie... mysle ze Stasiu poradzi sobie lepiej niz myslisz. My zawsze sie tak obawiamy, robimy z nich nie wiadomo jakie kaleki a oni naprawde swietnie sobie radza :-) nawet jesli mialby Malej zalozyc zle pieluszke, nie przejmuj sie, to jej tatus krzywdy na pewno jej nie zrobi. :-) mysle nawet, ze takie sam na sam z Martynka moze ich do siebie zblizyc :-) i zamiast narzekac, ze Stas malo sie Wami ineteresuje, bedziesz narzekac, ze zakochal sie w Malej i na Ciebie nie zwraca za bardzo uwagi :-)

co do nowego watku - super :-) jestem za :-)
ale dolacze sie pozniej, teraz jade do Sopotu na ploty do kolezanki ;-)
tak wiec do napisania wieczorkiem dziewczynki, milego dnia!!

kurcze Martka tak patrzę wciąż na ten Twój wiosenny suwaczek i już się nie mogę tej wiosny doczekać!! już mi się zimowe ciuchy skończyły! a takie sobie piękne buciki kupiłam,a wciąż tak zimno że nie wypada chodzić w pół otwartych butkach... :confused:

Ja mam to samo...w sobote na impreze poszłam w wiosennym płaszczu i dpa teraz jestem chora...nie moge sie doczekać aż małej założę jej kamizelki i wiosenne spodnie, butki, czapki....ach..jeszcze trochę..

podobno ma być cieplo jak w zeszlym roku juz od końca marca...a lato to maj, czerwiec i lipiec....jeszcze miesiąc i będzie suuper:)

oby!!

idę coś zjeść, bo chyba się pora karmieia zbliża i znowu Martyśka zabierze ode mnie resztki śniadania!! (żeby tak mi się dzięki niej cycki mogły zmniejszyć...)

miłego dnia!!

reklama
Spokojnie...zmniejsza się..ja miałam takie wielkie jak zaczełam karmc, ze az mi sie ryczeć chciało...
..ale jesli nie chcesz miec obwisłych i pomarszconych to koniecznie smaruj je specjalnymi kremami, żeby wraz ze zmniejszaniem się piersi , kurczyła sie skóra:tak:..ja smarowałam i mam sliczne małe B :))))

Do góry