reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Aniu to jestes ode mnie starsza o rok :-)

ivi
moi rodzice mieszkaja 6km za Nowa Karczma- wies nazywa sie Liniewo-kojarzysz ?? Nie jest to zaraz za Przywidzem, ale w kazdym razie niedaleko :-) mysle ze jakies 11km :-)

reklama
co do zapalenia pluc-to nie przez to nie moglam tulkać maluszka. Antoś najpierw byl w inkubatorze a pozniej byl podlaczony do glukozy i czujnika oddechu..nikt nie mogl go brac na reze..tylko moglam go gladkac po buzi-i to niedlugo.

Liniewo kojarzę tylko "z przejazdów" :) ale wyszukałam właśnie że jest ok 19km od Przywidza ;)

co do zapalenia pluc-to nie przez to nie moglam tulkać maluszka. Antoś najpierw byl w inkubatorze a pozniej byl podlaczony do glukozy i czujnika oddechu..nikt nie mogl go brac na reze..tylko moglam go gladkac po buzi-i to niedlugo.
nie no to naturalne... ja czasami palne jakas glupote-przepraszam:zawstydzona/y: ale to wszystko dlatego, ze niedawno do Was dolaczylam i nie znam dokladnie wszystkich historii...najwazniejsze ze Antos bedzie juz jutro w domku :-)

Aniu mieszkam w centrum Gdanska - jesli kojarzysz ul. Walowa- to calkiem niedaleko tej wlasnie ulicy :-) a Ty gdzie mieszkasz ?

ivi pomylilam sie az o 8km to dosc sporo :-) ale jakos samochodem to wydaje sie rzut beretem :-) a Ty z Przywidza jestes tak ?

andziaa - nie, ale wychowałam się w sąsiedniej miejscowości a tam chodziłam do podstawówki :)
teraz mieszkam za Wejherowem :)

dobra piękne, spadam na angielski :) chociaż najchętniej poszłabym spać;-)

andziaa-ja nie znam3miasta bo jestem z poznania. mieszkam z mezem w gdyni na witominie, ale niebawem przeprowadzamy sie na sokółke(rowniez w gdyni)

mąż zrobil obiad..robie przerwe w takim razie

andziaa-ja nie znam3miasta bo jestem z poznania. mieszkam z mezem w gdyni na witominie, ale niebawem przeprowadzamy sie na sokółke(rowniez w gdyni)

mąż zrobil obiad..robie przerwe w takim razie
widze ze masz aniola nie meza :-) zrobil obiadek-super :-) choc teraz jak jestes chora i jeszcze swiezo po cc niech Ci usluguje :-) musisz koniecznie poznac 3miasto-jest fajne :-)
ale masz jeszcze duzo czasu by je dokladnie zwiedzic wzdluz wszerz :-)

dziewczyny mialyscie robione usg 3d jesli tak jakie miejsce polecacie, w jakiej cenie jest no i ktory okres ciazy jest najlepszy na tego typu badanie :-)??

reklama
kurcze..nerwowo sie zrobiło hehehhee... najwazniejesze ze Tosiek jest zdrowy. chodź szlag trafia jak sie słyszy takie historie.
Żeby mi tak Darek obiad zrobił..pewnie by chciał....ale nie ma jak....jak jest w domu to czesem cos upichci, ale najlepiej mu wychodzi karkówka i kiełbaska z patelni:)))

cześć Małgosiunia stycznióweczko..ja calkiem zapomniałam ze ty też pawie Trójmiasto hehehehe.

Do góry