reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Aniu
z tym mleczkiem bądź cierpliwa..dla małego to będzie bardzo dobre:)))

a z wypisem porażka..nienormalni jacyś..przecież to dziecko do cholery jasnej a nie telewizor w naprawie gwarancyjnej. Jak tak mozna, rodzice czekaja na swój skarb, a oni nie maja czasu napisać papierka..paranoja.

dobra spadamy na spacerek:)

reklama
Aniu - a może zróbcie od razu tam aferę żeby się opamiętali. Co to znaczy że nie zdążyła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jestem bardzo chora, wiec dzis nie dam rady robic afery.. ale jutro jak tam wparuje to od razu jej sie zachce wypisac ten swistek!! mam takiego nerwa,ze zabije suke!!

Aniu wcale Ci sie nie dziwie. Przeciez to jakas paranoja!! Kurde, nie zdazyla wypisac ?!! co to w ogole ma znaczyc, to nalezy do jej zasranych obowiazkow- to, a nie robienie niepotrzebnych nadziei stesknionym rodzicom. No az sie chce przywalic glupiej krowie:wściekła/y:

Ania :szok::szok::szok::szok: Ręce i nogi opadają... normalnie osłabia mnie co się dzieje na tej Klinicznej, z twoich relacji... No mam nadzieję, że uda wam się jutro odebrać i już więcej wasza noga tam nie postanie... Wielka łaska, wypis... no zagotowałam się normalnie:angry:, a ty to jeszcze biedna chora i jeszcze kłody pod nogi, współczuję :-(

Ja to bym wzięła Antosia ze sobą, a wypis niech sobie baba pisze gdzie i kiedy chce, jej się nie będzie w kwitach zgadzało nie mi. ;-):angry:

skopac suke to malo!! Aniu ja jestem za tym bys ja czyms ciezkim w leb przypierdolila ! (przepraszam za wyrazenie)... tak jak mowi kasia trzeba bylo wziac Antosia, a niech ona sie martwi o formalnosci! glupia baba. Moze jednak w tym nieszczesciu jest jakies szczescie- ja zawsze mowie, by sie pocieszyc, ze nia ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo... masz jeszcze jeden dzien wiecej do kuracji i podleczenia siebie, a co za tym idzie mniejsze szanse by Antos sie od Ciebie zarazil...

reklama
Do góry