reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześć dziewczyny:-)
Chciałabym do was dołączyć:-) Nie jestem z samego Trójmiasta ale z Przywidza 30 km od Gdańska:-) Miło jest pogadać z kimś kto mieszka w tym samym rejonie:-)
Poczytałam trochę :-)
WildWild to jest poprostu karygodne żeby głupiego wypisu nie dać i nie wypuścić dziecka do domu, koszmar jakiś to się nadaje do prasy....

reklama
dziekuje dziewczynki za wsparcie. ja neistety nie moge go zwiac bez wypisu. musze miec rozpiske lekarzy do ktorych musze sie udac ze wzgledu na wczesniactwo malego i problemy w ciazy. gdyby maly nie byl tak "wyjatkowy" wzielabym go od razu do domku! ja od momentu urodzenia szkrabila tylko raz go przytulilam:(

Aniu przytulials Malego tylko raz :-( to malutko, wrecz nic... ale juz niedlugo i bedziesz go tulic do woli...:-)

Malgosiunia21 witaj :-) jak widze jestes mama dwoch szkrabow :-) Przywidz to dosc bliskie mi okolice, moi rodzice mieszkaja na wsi za Przywidzem, wiec czesto nim przejezdzam ;-) poza tym jak bylam mala to spedzalam tam wczasy w osrodku wypoczynkowym ;-) przepraszam za niedysketne pytanko-21 to Twoj wiek ??;-) pytam bo sama jestem mlodziutka ( niecale 23 latka ) :-)

no jak z zapaleniem pluc? po za tym nie mozna zostawac dluzej w szpitalu ze wzgledu na brak miejsc. to specjalistyczny szpital wiec nie mozna zajmowac miejsca innym-ja to rozumiem bo tam naprawde sa fachowcy..mimo iz to paranoja co sie tam dzieje-ratuja zycie beznadziejnym przypadkom!

Andziaa na pewno wszystko jest w porządku, Mała się rusza, na razie jest malutka i nie ma siły żeby kopać Cię cały czas, z czasem bedzie silniejsza i bedzie częściej kopać!!
Ania, wspolczuje Ci, ja tez bym się wkurzyla!! ale już jutro Antoś bedzie z Wami (musi być, zróbcie afere żeby go wypisali!!)

WildWind - nie rozumiem, to matka nie może zostać z dzieckiem?? Mają Ci go wydac do domu a nie możesz z nim być w szpitalu?? no ku****!! szlag mnie trafia. Bardzo Ci współczuje i już nie mogę się doczekać jak nam napiszesz że już jest tylko Twój, w domku, w jego łóżeczku itd.. tulam...

andziaa a gdzie Twoi rodzice mieszkają?

co do wieku to ja tez mam jeszcze 23 lata;) ale w sierpniu juz sie bede szczycic 24 latkami hahahaha.. mąż, gdy podaje wiek 23 juz mnie poprawia na 24 hahaha pewnie dlatego,ze on juz ma 39;p (przypominam ile on ma lat, bo pewnie nie wszystkie wiedzą)

pozdrawiam

no jak z zapaleniem pluc? po za tym nie mozna zostawac dluzej w szpitalu ze wzgledu na brak miejsc. to specjalistyczny szpital wiec nie mozna zajmowac miejsca innym-ja to rozumiem bo tam naprawde sa fachowcy..mimo iz to paranoja co sie tam dzieje-ratuja zycie beznadziejnym przypadkom!

no tak, zupelnie mi wylecialo z glowy ze chorujesz...glupia ja :-) to nic dziwnego ze tulilas Antosia tylko raz...ale juz niedlugo :-) tylko znow beda robic jakies problemy to smialo wal do mnie, ja z checia sie na kims wyzyje :-)- hormony buzuja :happy2:

dziuba najwazniejsze ze w ogole sie rusza :-) co prawda bywala duzo aktywniejsza i jej kopniaczki byly juz naprawde pokazne... ale grunt myslec pozytywnie ;-) tak w ogole jak tam stosunki z Twoja druga polowa-lepiej?

reklama
kochane, jutro jade i go biore..nawet bez wypisu.. tak wlasnie zdecydowalam.. bo mnie krew zalewa gdy slysze,ze ktos nie ma na cos czasu.. znieczulica na MAXA!!

Do góry