reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

aniu, nie obejrzysz sie a ta stópka będzie duuuuża:tak:zdrowiej Kochana. super, że mleczko odciągasz:-):-)

padam na pysk.... wszystko mnie boli i ta zakichana alergia:baffled:na wieczór trochę ustepuje a najgorzej jest rano:-(

tak czeka na tą wiosnę i nic....:dry:

dziba:sliczną córcie macie:tak:moja też taka czarnulka była:-)cały czas jest:-):-)

reklama
Witam doświadczone mamy :-)
Mam pytanie jestem w 17 tygodniu i mój maluszek jest blisko jajnika dostaje strasznych skurczy czy któraś z mam miała coś podobnego ??

Witam doświadczone mamy :-)
Mam pytanie jestem w 17 tygodniu i mój maluszek jest blisko jajnika dostaje strasznych skurczy czy któraś z mam miała coś podobnego ??

jeśli o mnie chodzi, to nie jestem w stanie się wypowiedzieć ponieważ ja miałam tylko skurcze związane z rozciąganiem macicy:sorry2:od 4-6,5 miesiąca...ale bolało:baffled:

Witajcie Kochane, Antoś cudny chłopaczek, taką ma słodką buźkę.
Super Aniu że odciągasz mleczko dla Niego, zobaczysz jak szybciutko urośnie.
Dzisiaj już będzie w domciu z Wami, pełnia szczęścia, bardzo się cieszę.
Miłego dnia
Ja zmykam do roboty, zaraz robotnicy przyjdą.Pa.

Martysia cudna, śliczne ma oczka, i jakie włoski długie :-) Rośnie jak na drożdżach.

Aniu, Antoś taka wzruszająca kruszynka, jest prześliczny, normalnie tylko tulić i tulić. Strasznie się cieszę że możecie go już odebrać i będziecie w komplecie. No i niebawem chłopak sam odciągnie mleczko - będzie łatwiej :happy2: Super że odciągasz, na maminym mleczku na pewno szybko urośnie :-) W ogóle cudownie, że się udało z laktacją :tak::-)

Andzia, co do wagi, to u mnie było nic, nic nic i nagle w 2 tyg plus 4 kg tak w środku ciąży. mało zawału nie dostałam z wrażenia :-D A potem jakoś już powolutku bardzo ta waga rosła. Może teraz taki okres, że skokowo dzidzia ci urosła, w III trymestrze ja w ogóle nie przytyłam o dziwo ani kg. A tak naprawdę to 7 kg w połowie ciąży to malutko. Szczególnie jak jesteś drobna :tak: Ja wręcz przeciwnie więc pewnie mniej tyłam dlatego. No i po porodzie strasznie szybko się gubi. :tak: Moja koleżanka przytyła 14 kg, jest dwa miechy po porodzie i ma już normalną wagę. A jeszcze na pewno spadnie, bo karmi, więc piersi stracą za 2 miechy pewnie 1-2 kg z wagi :tak:

Kornelka - ja też nie pomogę, bo moja ciąża bezskurczowa była. Jak coś się kurczyło to nawet nie czułam i tak na 3 sekundy. Jak zaczęło się prawdziwie kurczyć to dopiero jak był poród tak naprawdę. Ale może po prostu jest tam gdzieś nerw i uciska na niego co powoduje skurcz? Jak ci coś powie mądrego lekarz, dlaczego tak jest, to napisz, wiedza się przyda :happy2:

Miłego dnia dziewczyny :-)

dzieńdobry wszystkim:-D

dziś pogoda nawet mnie nie zniechęca do życia:tak:
męzuś śpi, a ja obiadek robie...zupka pomidorowa z ryżem, a na drugie faszerowane bakłażany:-D
a potem na prawko ide si e zapisa c... matko jak sobie pomysle oo egzaminach to mi sie nie chce robić tego prawka:wściekła/y:

dobra uciekam bo mi rita jakąś rozpierduche robi:baffled:

witam Was dziewczynki,
hmm, dziś rano leżąc w łóżku doszlam do wniosku, że jednak okres ciąży to był piękny czas... trochę tęsknię za brzuszkiem... ale teraz nie zamierzam rodzić ponownie (chociaż zostawilam gąbkę w szpitalu a słynny porodówkowy przesąd mówi ze jeśli sie coś zostawi w szpitalu to w ciągu roku sie tam wróci :baffled:), może za jakieś 3lata...

Hehe, ja za to mogę rodzić codziennie, byle nie być w koszmarnej ciąży, które to fatalnie znoszę :-D

reklama
Do góry