witamy polslonecznie :laugh:
no na spacerek dzis koniecznie, dobrze ze wiaterek ustal to spokojnie mozna isc i te slonko co chwile wygladajace, az milej sie zrobilo
.
co do kg to w sumie sie nie lamie az tak bardzo bo przed ciaza mialam niedowage z 10kg, takze jak zgubie jeszcze 14kg to bedzie akurat :laugh:, no ale jak mi sie uda wrocic do swojej to bede happy ;D chociaz moj chlopak to woli mnie taka jak teraz jestem, ale ja uwazam ze te udka i posladki to mam za wielkie hihi ;D. a rozstepy nawiedzily mnie w 8 miesiacu, caly czas sie kremowalam i bylam happy ze nie mam, a tu nagle pod koniec hop i wylazly medy jedne
. no ale teraz stosuje piling i szorstka myjke, a dodatkowo moge wam polecic serum na rozstepy MUSTELA. koszt jest spory ok. 100zl, ale jesli mozna sobie pozwolic to polecam, bardzo ladnie wybiela i nic nie widac. u mojej kolezanki rewelacyjnie pomoglo, ja czekam na pieniazki z zusu i dopiero sobie pozwole :laugh:.
agula dzieki za nazwe skorzystam chetnie moze akurat pomoze. Wczoraj zastosowalam kropelki esputicon no jak na razie nie widac poprawy, no ale podobno nie odrazu dziala. ale mam nadzieje ze sie polepszy.
Ewka masaz brzuszka nie ustaje
, zasypia na moim lub taty brzuszku masowana po pleckach, tak nam polecila polozna i skutkowalo pare dni, teraz nawet na naszych brzuszkach sie wierci kreci i nie moze zasnac
. wlasnie tata probuje nawet mruczec kolysanki zacza ;D.
e_mamo mialam ten sam problem z kapiela na poczatku zaraz po wyjsciu ze szpitala. ja akurat karmie przed kapiela, caly czas do niej gadam jak ja myje, a dodatkowo jak myje np glowke to malym reczniczkiem przykrywam jej brzuszek zeby cieplo nie uciekalo, tak samo jak nozki myje to tez brzuszek zasloniety. pilnuje tego zeby za bardzo cialo sie nie wychladzalo bo wtedy najbardziej nam plakala. teraz jest spokojna i rozglada sie przy kapieli :laugh:. ale jesli boi sie wody twoja Julcia to moze sprobuj ja oswoic i przed kapiela wez zmoczona ciepla myjke i najpierw przygotuj jej cialko do kapieli (tak doradzala nam znajoma), podobno dzieci sie wtedy oswajaja z woda, ale nie stosowalam tego wiec nie wiem czy dziala.
matko rozpisalam sie jak nigdy ;D
pozdrowka lecimy na spacerek niunia usnela ;D