reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ciężko mi sobie wyobrazić jak wygląda rzeczona roleta ... proponuję w każdym razie przy schowanej rolecie - to co wystaje z okna (puszka?) niech będzie w kolorze elewacji, a prowadnice w kolorze okien (lub zblizonym). Możecie sobie zrobić fotę takiego okna z roletą (pewnie na stronie producenta) i pokolorować w photoshopie lub jakimś podobnym programie próbując te kolory dostępne.
Dla mnie dach i okna i drzwi są w cieplym brązie i trzymałabym się raczej ciepłych tonacji - czyli elewacja bardziej w ecru niż beżu. Wg mnie jak beż to taki złotawy, bo zimny sie będzie gryzł. A rolety bym zrobiła jakąś taką terakotę:
eastern_spice_1.jpg
spicy_sandalwood_3.jpg

Wtedy elewację jakąś taką:
30.jpg
banana_dream_6.jpg
tylko rozbieloną może bardziej
(wklej sobie na biały bo na tym żółtym tle to jak różowaty wygląda, w każdym razie jakąś kremową, ecru)
ja bym w ogóle leciała w taki kolor
banana_dream_4.jpg
golden_bark_6.jpg
(ale podejrzewam że muchy was obsiądą... ;) )

do okien w ciepłym brązie:
sunflower_symphony_2.jpg
golden_bark_2.jpg

a jak wolicie w odcienach beżowych to możecie strzelać takie zestawienia:

vanilla_mist_4.jpg
30.jpg

khaki_mists_3.jpg
caramel_sand_2.jpg

khaki_mists_1.jpg
salisbury_stones_1.jpg

Ale mi się wydaje że to za ponuro trochę no i nie wiem, jaki macie odcień tego brązu, bo to raczej do takiego zimnego odcienia pasuje...

My mamy w mieszkaniu w środku taki zestawik:
15.jpg
(salon)
nigerian_sands_4.jpg
(korytarz)
6.jpg
(kuchnia)
i drzwi:
k_dur_orzech4_b.jpg

Bardzo się baliśmy takich żywych kolorków a wyglądają naprawdę rewelacyjnie.

reklama
Janek pisał że maluszek zdrowiutki a Ania jeszcze na sali, kończą zabieg.
Hurrrraaaa!!! no i wielkie uffff, dzisiaj piję za ich zdrówka.
Agniesiu, to Antoś nie Staś.Ale ta pomyłka to pewnie z szoku, co??
Ja jestem z moim kochaniem od 18 lat, 16 lat po ślubie, ale nie wiem co to rutyna, u nas cały czas coś się dzieje, nie nudzimy się razem, mamy wspólne zainteresowania. Wspólne cele i ogólnie mamy bardzo podobne spojrzenie na świat.Bardzo się kochamy i oboje jesteśmy szczęśliwi gdy drugie z nas jest szczęśliwe.No a o sypialni to już nie wspomnę, jest bosko.

Ani i Jankowi gratulujemy Antosia!!!
Super wieści, ściskamy ich wszystkich bardzo!

My już po przeprowadzce. W końcu u siebie mimo, że wciąż bez firanek w oknach (mają sąsiedzi widoki:-D) i na kartonach.
Zuzka się zaklimatyzowała i szybko pokochała swój niebiesko-różowy pokój :-) Mam nadzieję w weekend ogarnąc wszystko to może pocykam jakieś foteczki ;-)

Martka te twoje zabawy z photoshopem są super. Ja teraz chciałabym przyszykować parę zdjęc Zuzanki do antyramek na ściany i zupełnie nie mam zdolności niestety. Może coś doradzisz? Ten photoshop to raczej chyba trzebaby zakupić...?

przepraszam za pomyłkę:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Di oczywiśćie strasznie się cieszę:tak::tak::tak::tak::tak:
WIELKIE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przekaż od nas mnóstwo buziaczków:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A u nas ostatnio dzieje się coś nie dobrego:-:)-:)-:)-( częściej obok siebie niż z sobą, wszystkie próby rozmów kończą się awanturą....
Ale smucić Wam nie będę i psuć tak pięknego radosnego dnia tez nie.
ufffff jak dobrze,ze wszystko skończyło się dobrze:-):-):-):-):-)

Aga no coś Ty przecież po to tutaj jesteśmy aby dzielić się i smutkami i radościami, a może to tylko takie przesilenie zimowe, i stąd tak nie ciekawie to wygląda.
Może jakieś problemy, kłopoty, którymi nie chcecie obarczać drugiego, u nas też czasem są ciche dni( godziny) kiedy przechodzimy obok siebie bez słowa, ale potem dochodzimy oboje do wniosku że to bez sensu i nadrabiamy, przeważnie w nocy gadamy.Wtedy dzielimy się naszymi kłopotami, przemyśleniami i wszystko z siebie wyrzucamy.Aga, główka do góry.

Witam wszytskie Brzuchatki i juz Mamusie :-)
Mam na imie Aneta, jestem z centrum Gdanska (okolice Starowki) i nosze swoje malenstwo, prawdopodobnie corcie(ustalone na usg) (choc mam przeczucie na synka) juz 18 tyg pod swoim serduszkiem :-) cos tam mnie kluje od srodka -dzis to poczulam, ale nie wiem czy to ruchy... bo to troszke nawet boli...ale bardzo bym chciala zeby Dzidzia dawala juz o sobie znac :-)
Mam nadzieje ze uda mi sie wlaczyc do Waszego grona i wspolnie razem konwersowac:-) moze nawet kiedys i jakis grupowo spotkac :-)
Pozdrawiam

reklama
andzia - witaj :-):-):-)jestem pewna że szybko się tutaj odnajdziesz i miło będziesz z nami spędzać czas;-):tak::-) tylko uważaj! BB to uzależnienie!!:-D:-D

Do góry