reklama
o kurcze! jak przeczytałam ze Anulka ma już dziś mieć swojego Antosia na rączkach to aż mi się łezka zakręcila w oczach!! chociaż niedawno mówili lekarze że Mały jeszcze nie gotowy żeby opuścić brzuszek... oby było dobrze, trzymamy mocno kciuki!! Gosiu przekaż Ani ze czekamy na relację i zdjęcia Jej Maluszka!!
moja Martyna kończy dziś miesiąc, nie wiem kiedy to minęło... już jest zupełnie innym dzieckiem niż na początku, ciekawa świata, rozgląda się i nadsłu****e wszystkiego... tylko żeby więcej chciała spać, bo usypiam ją 2godziny, ona pośpi z godzinke i się budzi... najgorzej jest wieczorem, kiedy po kąpieli jest przytulanie i ma iść spać, wtedy jest najbardziej aktywna; a w nocy jak chcę ją przewinąć to się rozbudza i dupa blada wszystko od nowa
moja Martyna kończy dziś miesiąc, nie wiem kiedy to minęło... już jest zupełnie innym dzieckiem niż na początku, ciekawa świata, rozgląda się i nadsłu****e wszystkiego... tylko żeby więcej chciała spać, bo usypiam ją 2godziny, ona pośpi z godzinke i się budzi... najgorzej jest wieczorem, kiedy po kąpieli jest przytulanie i ma iść spać, wtedy jest najbardziej aktywna; a w nocy jak chcę ją przewinąć to się rozbudza i dupa blada wszystko od nowa
agnieszka81
Fan(ka)
witajcie babeczki:-)
Trzymamy kciuki za Anię i Antosia niech wszystko będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!Super że jej mąż już przy niej na pewno jej będzie łatwiej
NA PEWNO WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!!!!!
Ale sniegu u nas nasypało zaraz zmykamy na saneczki póki śnieg nie stopniał- nie wiadomo kiedy następna okazja bedzie muszę zdjęcia porobić dla potomnych
Dziuba wszystkiego naj naj dla Martynki z okazji 1 miesiąca:-):-):-):-)
martka fajny pomysł na prezencik:-):-):-):-):-)
gosiaczek ciesze się,że mieliście romantyczny wieczór;-)u nas nie stety było mało romantycznie:------(
miłego dnia!!!!!!!!!1
Trzymamy kciuki za Anię i Antosia niech wszystko będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!Super że jej mąż już przy niej na pewno jej będzie łatwiej
NA PEWNO WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!!!!!
Ale sniegu u nas nasypało zaraz zmykamy na saneczki póki śnieg nie stopniał- nie wiadomo kiedy następna okazja bedzie muszę zdjęcia porobić dla potomnych
Dziuba wszystkiego naj naj dla Martynki z okazji 1 miesiąca:-):-):-):-)
martka fajny pomysł na prezencik:-):-):-):-):-)
gosiaczek ciesze się,że mieliście romantyczny wieczór;-)u nas nie stety było mało romantycznie:------(
miłego dnia!!!!!!!!!1
mama w boju
jest ich troje :-)
witajcie:-)
teraz już będzie łatwiej lekarzom pomóc Ani i Antosiowi, teraz będą w komplecie
gosiaczek życ im duuuużo siły
a mnie dziś ten śnieg załamała ja myślałam, że wiosna już idzei
miłego dzionka
teraz już będzie łatwiej lekarzom pomóc Ani i Antosiowi, teraz będą w komplecie
gosiaczek życ im duuuużo siły
a mnie dziś ten śnieg załamała ja myślałam, że wiosna już idzei
miłego dzionka
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Jest Ani I Janka Synuś!!!!! Janek Pisal Z Ani Telefonu!!!!
Umieram Z Ciekawosci I Niepokoju, Nic Wiecej Nie Wiem Kurcze!!!!!
Umieram Z Ciekawosci I Niepokoju, Nic Wiecej Nie Wiem Kurcze!!!!!
agnieszka81
Fan(ka)
ivi jakos tak sama nie wiem....niby wszystko ok. ale czegoś brakło :-(sama nie wiem czego czasem sie czuję jak zona po 20 latach małżeństwa...rutyna...rytyna....dzień jak codzień:----(dziękuję za przytulasy
gosiaczek ja nie moge szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!witamy Stasia na tym pięknym świecie:-):-):-):-):-):-):-)
gosiaczek ja nie moge szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!witamy Stasia na tym pięknym świecie:-):-):-):-):-):-):-)
reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
heh, chyba każda z nas tak ma.. chociaż ja za taką rutyną tesknie, bo na razie to wszystko jest wywrócone do góry nogami (ze względu na budowe... )ivi jakos tak sama nie wiem....niby wszystko ok. ale czegoś brakło :-(sama nie wiem czego czasem sie czuję jak zona po 20 latach małżeństwa...rutyna...rytyna....dzień jak codzień:----(dziękuję za przytulasy
Dziewczyny, czy znacie się na dobieraniu kolorów? Może mogłybyście nam pomóc?
http://forum.muratordom.pl/help-kolor-rolet-elewacj-itd-okna-zloty-dab-dach-ceglasty,t123910.htm
Podziel się: