reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Oby! już nie mogę się doczekać jak do nas wróci już z Antosiem na rękach i z meżusiem...i niech oboje będą szczęśliwi i niewyspani i radośni i niech mały zdrowo rośnie...

reklama
o kurcze! jak przeczytałam ze Anulka ma już dziś mieć swojego Antosia na rączkach to aż mi się łezka zakręcila w oczach!! chociaż niedawno mówili lekarze że Mały jeszcze nie gotowy żeby opuścić brzuszek... oby było dobrze, trzymamy mocno kciuki!! Gosiu przekaż Ani ze czekamy na relację i zdjęcia Jej Maluszka!!

moja Martyna kończy dziś miesiąc, nie wiem kiedy to minęło... już jest zupełnie innym dzieckiem niż na początku, ciekawa świata, rozgląda się i nadsłu****e wszystkiego... tylko żeby więcej chciała spać, bo usypiam ją 2godziny, ona pośpi z godzinke i się budzi... najgorzej jest wieczorem, kiedy po kąpieli jest przytulanie i ma iść spać, wtedy jest najbardziej aktywna; a w nocy jak chcę ją przewinąć to się rozbudza i dupa blada wszystko od nowa :baffled:

mamy śnieżek :) zima sobie o nas przypomniała! a wczoraj byliśmy na spacerze w Dolinie Radosci i tak było czuć wiosnę...

witajcie babeczki:tak::-)
Trzymamy kciuki za Anię i Antosia niech wszystko będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!Super że jej mąż już przy niej na pewno jej będzie łatwiej:tak:
NA PEWNO WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!!!!!

Ale sniegu u nas nasypało:szok: zaraz zmykamy na saneczki póki śnieg nie stopniał- nie wiadomo kiedy następna okazja bedzie :-D:-D:-D:-D:-D muszę zdjęcia porobić dla potomnych:-D:-D:-D
Dziuba wszystkiego naj naj dla Martynki z okazji 1 miesiąca:-):-):-):-)
martka
fajny pomysł na prezencik:-):-):-):-):-)
gosiaczek ciesze się,że mieliście romantyczny wieczór;-)u nas nie stety było mało romantycznie:-:)-:)-:)-:)-:)-(
miłego dnia!!!!!!!!!1

witajcie:-)
teraz już będzie łatwiej lekarzom pomóc Ani i Antosiowi, teraz będą w komplecie:-D
gosiaczek życ im duuuużo siły:laugh2:

a mnie dziś ten śnieg załamał:no:a ja myślałam, że wiosna już idzei:eek::baffled:
miłego dzionka:rofl2:

Super wiadomości! jak tylko będizesz coś więcej wiedziec daj znać!
jak super że tatus zdążył na czas... :D

ivi jakos tak sama nie wiem....niby wszystko ok. ale czegoś brakło :-(sama nie wiem czego:no: czasem sie czuję jak zona po 20 latach małżeństwa...rutyna...rytyna....dzień jak codzień:-:)-:)-:)-(dziękuję za przytulasy:tak:

gosiaczek ja nie moge szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!witamy Stasia na tym pięknym świecie:-):-):-):-):-):-):-)

reklama
ivi jakos tak sama nie wiem....niby wszystko ok. ale czegoś brakło :-(sama nie wiem czego:no: czasem sie czuję jak zona po 20 latach małżeństwa...rutyna...rytyna....dzień jak codzień:-:)-:)-:)-(dziękuję za przytulasy:tak:
heh, chyba każda z nas tak ma.. chociaż ja za taką rutyną tesknie, bo na razie to wszystko jest wywrócone do góry nogami (ze względu na budowe... :confused2:)

Dziewczyny, czy znacie się na dobieraniu kolorów? Może mogłybyście nam pomóc?
http://forum.muratordom.pl/help-kolor-rolet-elewacj-itd-okna-zloty-dab-dach-ceglasty,t123910.htm

Do góry