reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

andzia - witaj :-):-):-)jestem pewna że szybko się tutaj odnajdziesz i miło będziesz z nami spędzać czas;-):tak::-) tylko uważaj! BB to uzależnienie!!:-D:-D
ivi mam nadzieje ze bedzie milo :-) co do nalogu jakim moze okazac sie takie forum to doskonale zdaje sobie z tego sprawe, probowalam juz na jednym utworzonym specjalnie dla mam z 3miasta przez jedna z nich, ale byly na niej tylko dziewczyny po pierwsze majace juz swoje malenstwa przy sobie, a po drugie dosc ciezko bylo sie tam zaklimatyzowac. One wszystkie doskonale sie znaly, ba! malo tego spotykaly sie takze prywatnie :-) tak wiec szukam forum, na ktorym bede sie lepiej czula :-)

reklama
jak się cieszę, że już po wszystkim, że Ania i Janek są już z Antosiem:-)

my po spacerk już:tak:zaraz zabieram się za robienie 2 dania, mam chwilke bo moje dzieci śpią a mężuś z nimi:laugh2:

a co do wspólnego życia... wiadomo w życiu jest różnie, ale najważniejsze, żeby nigdy nie iść spać będąc skłóconym ze współmałzonkiem:happy:my taką zasadę wyznajemy, i jak narazie skutkuje, chociaż nasz staż nie duży. też czasami się kłócimy, ale zawsze potem o tym dyskutujemy i wyjasniamy, a potem się godzimy:-Dno i jak sobie pomyślę, że mam z nim spędzić resztę swojego życia, to cieszę się jak gwizdek:-Dbo narazie, może jest jakaś rutyna-ale tylko dlatego, ze dzieci potrzebują stałego rytmu dnia i to jest ta cała rutyna...bo dzieciaczki, już się codzień starają, żeby było wesoło:tak:ale za niedługo jak one sobie urosną i zaczną wybywać z domu to wtedy bedziemy sie sobą cieszyć:-Doj będzie się działo...hi,hi,hhi:-):-)

aguś:cóż każdy z nas jest rózny, innego chowu i stąd te zgrzyty. czasem facetowi trzeba powiedzieć coś wprost i nie czekać, aż on się domyśli, bo to może nigdy nie nastąpić:baffled:może jeżeli Wam trudno rozmawiać, to napisz do Niego list i go wyślij do Twojego męża.napisz wszystko co Cię trapi i denerwuje. napewno na to wszystko ma wpływ to, ze nie mieszkacie sami- to facetów w jakiś spsób zmienia, i oni wtedy ukrywają swoje prawdziwe odruchy(tak jakby się bronili). przeszłam to na swojej skórez i widziałam wiele przykładów tego typu...małżeństwa zamieszkiwały same i on nagle zupełnie się zmienił...wiadomo, że nie można zmienić się z dnia na dzień-to po prostu w nim siedzi ale tego nie pokazuje. może u Was też tak jest??:tak:powodzenia w dogadywaniu się z męzem:happy:
martka:jak dokładnie nazywa się ten Twój photoshop??
gosiaczek:mam nadzieję, ze za 15 lat w moim małżeństwie będzie tak jak w Twoim-ale trzeba się napracować, zeby zbudować to wspólnymi siłami:-)mam nadzieję, że jak będę miała 80 lat ciągle będę cieszyć się z tego małżeństwa:laugh2::laugh2::laugh2:

andzia: witaj serdecznie:tak:w końcu ktoś bliżej:-Dmieszkałam na starówce 12 długich lat, więc znam ją jak wlasną kieszeń a teraz z rodzinką na oruni:-D
witamy Cie serdecznie, tu bardzo miło i fajnie jest a my w różnym wieku jesteśmy dziuba i ja chyba najmłodsze:eek:

Martynce z okazji skończenia miesiąca i nowonarodzonemu Antosiowi samych wspaniałości i słodkiego mleczka życzy e-ciocia
exgirlbabygiftbasketxl3fv9.jpg

Aneta - witaj :-) Ja niedaleko, bo na Suchaninie :happy: Twoje maleństwo już może o sobie dawać znać :tak: Fajniusio :-)

Kurcze, ale się cieszę, że Antoś taki duży chłopak :happy: Całkiem jak urodzony w terminie :-)

andzia: witaj serdecznie:tak:w końcu ktoś bliżej:-Dmieszkałam na starówce 12 długich lat, więc znam ją jak wlasną kieszeń a teraz z rodzinką na oruni:-D
witamy Cie serdecznie, tu bardzo miło i fajnie jest a my w różnym wieku jesteśmy dziuba i ja chyba najmłodsze:eek:

Skoro najmlodsze, to ile latek macie Dziewczynki-jesli mozna spytac oczywiscie ?? :-)
czytalam o problemach malzenskich- coz ja niewiele moge powiedziec na ten temat bo w zwiazku malzenskim jeszcze nie jestem, ale jestem w partnerskim, mieszkamy razem... w zasadzie do bycia formalnym malzenstwem brakuje nam tylko papierka. Mysle ze kryzysy mniejsze lub wieksze zdarzaja sie w kazdym zwiazku, gdyby ich nie bylo to byloby nudno, sie sadzicie :-) ??
agus moze Twoj maz ma jakies problemy w pracy, gdziekolwiek, stad moze Twoje odczucia, ze sie oddalacie... Moj facet jest podobny, jak ma jakis problem to trzeba sila go z niego wycisnac...jakos sam nigdy nie jest skory do mowienia, chociaz zawsze po rozmowie i wyrzuceniu tego co lezy mu na watrobie jest mu lepiej, no ale na bledach sie nie uczy :-) mezczyzni generalnie sa malo wylewni, nie tacy jak my... sprobuj z nim pogadac, tak szczerze , moze nawet zaaranzyj np jakas kolacje i wykorzystaj ja do rozmowy... w koncu umiejetnosc rozmowy ze soba jest szalenie wazna i zazwyczaj podczas niej wiele osiagamy :-) tak wiec trzymam kciuki!! powodzonka

Gratuluje tez mamie Antosia :-) choc nie znam, to ciesze sie razem z Wami :-)

Dziewczyny a do jakich lekarzy chodzicie ?

reklama
Do góry