reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześć dziewczyny

spóźnione życzonka dla Sebka:)

ja sie za bardzo przejęłam tym co sie dzieje u Ani...jestem przerażona i boje się tu zaglądać kurde.

Co to znaczy jak juz mały nie rosnie????...czyli co?..ma szanse na to ze urosnie jak go wsadzą do inkubatora???..ja kompletnie nie wiem co to znaczy kurde..strasznie sie boję..mam nadzieję że nic złego ich nie czeka i wszystko skończy sie dobrze. Gosiaczek przekaz jej ode mnie aby wierzyła że będzie dobrze, i trzymała sie dzielnie...i przekazuj nam informacje, bo ja o niczym innym ostatnio nie myślę.

dzieuszki poczytałam co u was ale jakos nie mam natchnienia na pisanie.
u nas ok..mała zdrowa, jutro jedziemy na imprę...80 lata babci..w knajpce w Gdyni..będzie wesoło:)

a no i buziaki walentynkowe.... ja mam dla Darka 26 moich zdjęć (aktów) obrobonych w photoshopie jako prezent walentynkowy..mam nadzieję że sie spodoba:tak::tak::tak:..ale on będzie dopiero w sobote:(

reklama
Martka, masz super prezent dla Darka, ja też często myślałam o czymś takim ale nie umiem się w to bawić, a na sesję u takiego fotografa mnie nie stać, dzisiaj zupełnie nie mam pomysłu na prezent dla mojego Roberta, może po prostu zawinę się w czerwoną kokardkę i już.
Na razie nic nie wiem nowego co u Ani.

napisz jej że wszystkie o nich myślimy i trzymamy kciuki!
martka prezent superaśny :)
gosiaczek - pomysł niczego sobie:-D
a ja się zdziwiłam bo pierwsze słowa od mojego kochania to było "wszystkiego najlepszego":-Da jeszcze w półśnie byliśmy :-D

ja wybrałam, biały, bo w całym domu mam drewniane meble:baffled:w pokoju takie - grubo przedwojenne, aneks kuchenny kremowe frąty a boki imitacja drewna, u dzieci sosna; więc jakbym jeszcze taki przedpokój maiła, to bym się zachlastała...:eek:jeszcze dokupie jakieś duże lustro, albo wstawię 2 pary drzwi szklanych, nie wiem jeszcze.
gosiaczek:przekaż Ani, że wszyscy kciuki trzymamy za nich.jak dobrze, że Janek jutro już u niej będzie

miłego dnia dziewczyny:tak:

martka:a Ty gdzie się podziewasz??:eek:
Drzwi lustrzane są super bo my mamy mały dość przedpokój i nie musiałam kupować lustra a jak ubieram się to przynajmniej widzę siebie od góry do dołu.Trochę gorzej z utrzymaniem w czystości przy dzieciach ale mój Michał jest nauczony żeby nie dotykać paluchami tylko za uchwyty.
Martka:Fajny pomysł z tymi fotkami jak zżucę jeszcze z6 kilo to o tym pomyśle czyli pewnie na następne walentynki:laugh2:
A tak poważnie to rzeczywiście nie wygląda za ciekawie sytuacja Ani.Stare łożysko nie funkcjonuje tak jak należy i nie odprowadza produktów przemiany materii oraz nie dostarcza składników odżywczych i tlenu do płodu dlatego od 3 tygodni waga małego nie rośnie a jak rośnie to b.mało.Zawsze każdy dzień w łonie matki zwiększa szansę na prze życie ale w tym przypadku to zdaje się lepiej by było małemu pod inkubatorem przynajmniej byłaby pewność że ma wszystko czego potrzebuje.Napewno będzie dobrze:tak::tak::tak:
miłego popołudnia życzę

martka super prezent!! ja zrobiłam Stasiowi taki sam na naszą trzecią rocznicę, był zachwycony!! dałam mu w eleganckim albumie, czarno-białe zdjęcia, robiłyśmy na plaży i w lesie... i chyba jeszcze kiedyś to powtórzę i dam mu bardziej aktualne :)

aleeee tu cisza:tak:
pewnie się "walentynkyjecie":-Da ja sama....:-(mężuś na dyżurze:no:nie mam co robić a w tv jak zwykle szmira...

:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
to się dobrze bawcie;-)

aleeee tu cisza:tak:
pewnie się "walentynkyjecie":-Da ja sama....:-(mężuś na dyżurze:no:nie mam co robić a w tv jak zwykle szmira...

:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
to się dobrze bawcie;-)
Hello!!!!!!!!!!!!!!!
Ale cisza ja też sama:wściekła/y:
Mam takie pytanie do Was.Chcielibyśmy sobie z dzieciakami na 3-4 dni wyjechać po 25 lutym.Wiem że to nie sezon ale fajnie by było mieć jakiś basen, spa może być na Kaszubach albo na Mazurach.Znalazłam kilka propozycji hoteli np.Gołębiowski czy Anders ale 2 tyś to trochę dużo.Macie jakiś pomysł a może już byłyście kiedyś na czymś takim?

Witam Was Ania ma dzisiaj rano mieć cesarkę.Tylko tyle wiem wczoraj wieczorem pisała do mnie.
Fajnie wczoraj było, oj mogłabym tak częściej romantycznie spędzać czas z moim kochaniem, kwiaty, słodkości, kino kolacja, i do łóżeczka..........Ale to niemożliwe, On za długo pracuje, achhhhh.

Gosiu - trzymamy kciuki za Anię i Antosia!! jeny niech ona go już przytuli tego maluszka.. tak bardzo się martwię.. Czy Janek już z nimi jest?

reklama
Do góry