reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hmm, co do szafy z Ikea to zdania nie mam w sumie bo mam szafę z Indeco, w porównaniu z Ikea to wyszło dużo taniej.Zależy jeszcze jaka to ma być szafa ja chciałam dużą pojemną szafę z koszami, półkami i drążkami na wieszaki trzydrzwiową i taniej było w Indeco, no i większy wybór kolorów mieli niż w Ikea.
Ania dalej milczy.

reklama
mam takie pytanko...
czy któraś z Was ma może szafy do sypialni z Ikea??a jeśli tak to jak się sprawują??
Ja mam 3 szafy PAX z Ikea.Bardzo sobie chwalę.Można komponować wedle własnych upodobań a jak coś uważasz za mniej funkcjonalne to możesz dokupić dodatkowy element.I 25 lat gwarancji!!!!!!!!Kto da więcej??
Bardzo fajne mają kosze o niebo lepsze nią np.Komandor.W dużym pokoju mam Komandora na całą ścianę, którego zakładaliśmy jak się wprowadzaliśmy o jak fajnie brzmi:-D:-D:-D
Potem kupowałam do dzieci Paxy i muszę powiedzieć że bardziej funkcjonalne i można zawsze przesunąć w inne miejsce.A jeśli chodzi o stopień miękkości drewna to jest to płyta sosnowa i sosna i fakt jest dość miękka, ale i tak polecam.
A wózek super podobny mam po Michale Chicco pick up z 2004 r,rewelka a nie jak teraz jakieś fikuśne produkują.A gondole to już zupełnie małe moja ledwie się mieści
Od 5,30 już też na nogach jestem bo z małą w szpitalu na usg i badaniach do 10 ledwo żyję bo miałam fotelik z młodą, torebkę, torbę dziecka i starsze dziecko i musiałam śmigać po piętrach uff chyba padnę
I jeszcze od rana ucho mnie bolało i żaden laryngolog nie chciał mnie przyjąć prywatnie dopiero w rodzimej przychodni zlitowała się babka.I nie zgadniecie co mam?Jakiegoś grzyba albo gronkowca kuracja miesiąc i nie wolno zamoczyć kanału słuchowego ja się chyba załamię nigdy czegoś takiego nie miałam no to uciekam do jutra.A coś wiadomo o Ani urodziła?

no, ja własnie na Pax się namierzam...chciałam na początku komandora, ale dałam sobie spokój, bo mierzenie tłumaczenie kolesiowi, jak chce w srodku, tyo dla mnie za dużo. a tak sama sobie zaprojektowłam wnętrze do sklepu i gotowe:tak:
betka:a wy sami składaliście??czy ekipa z ikea??bo ja sama nie wiem, mam zmiar wybrać szafę wys 236cm, wiec nie wiem czy damy radę we dwójke:eek::eek:

my mamy takiej wysokości Hopena i bez problemu skręciliśmy :tak: Tylko dziecko sprzedaliśmy babci - je się bardzo prosto skręca, naprawdę, jest fajna instrukcja przemyślana, żeby nie stawiać do pionu 100 kg szafy, tylko w odp. momencie.
Chyba że wam się nie chce... to polecam serwis, oni dobrze to robią, tylko że czasem trzeba czekać kilka tyg. na termin. No i kosztuje...

Ania właśnie mi napisała że Antoś jeszcze nie gotowy za bardzo na opuszczenie brzusia, byłby pod respiratorem bo nie oddychałby jeszcze sam, więc jeszcze czekają.
Myślę że to dobrze, Antoś pewnie też chce poczekać na tatusia, będzie bardziej gotowy.

no, ja własnie na Pax się namierzam...chciałam na początku komandora, ale dałam sobie spokój, bo mierzenie tłumaczenie kolesiowi, jak chce w srodku, tyo dla mnie za dużo. a tak sama sobie zaprojektowłam wnętrze do sklepu i gotowe:tak:
betka:a wy sami składaliście??czy ekipa z ikea??bo ja sama nie wiem, mam zmiar wybrać szafę wys 236cm, wiec nie wiem czy damy radę we dwójke:eek::eek:
My też mamy te najwyższe spokojnie złożycie we dwójkę, instrukcje są dość logiczne.Mieliśmy tylko problem bo w przedpokoju mam dwie 50 i jako drzwi lustra a to jest mega ciężkie i mój mąż całą szafę mocował do ściany.Dobry wybór z tą szafą powiem szczerze że wszystko mamy z Ikea oprócz kuchni i łazienki.Może nie są to meble super gatunkowo ale co do milimetra porzycinane,dokładnie wykonane dość przystępne cenowo i styl który mi odpowiada.No i ta gwarancja bardzo długa, nigdy nie miałam problemu z reklamacją.A co do montażu to naszą z pokoju dziecinnego składali monterzy bo wtedy byłam tydzień przed porodem i męża jeszcze nie było w domu zapłaciłam 3% od wartości szafy montowali jedną 100 i dwqie 50 z koszami i pólkami 1,5 h

Witam, Ania pisała wczoraj że Janek będzie już jutro rano u Niej w szpitalu, Antoś nic przez ostatnie 3 tyg nie urósł i prawdopodobnie już nie urośnie, ale chyba ważne że jest w środku, to sobie dojrzewa spokojnie w brzusiu i czeka na tatusia nie?
Ja niedługo znowu do dentysty lecę na zdjęcie szwów po moim usunięciu zęba i z Natalką na kontrolę jednego ząbka bo miała leczony kanałowo.
Potem przychodzi ekipa moich panów i lecimy dalej z programem remontowo-wykończeniowym, jak skończą koło 16 to jadę do mężusia do pracki i idziemy na jakiś szybki obiadek a potem na 18.15 do Krewetki na Lejdis- słyszałam że fajny film.
To na tyle.
Pa

reklama
a i polecam kolor patynowy czyli taki ciemny brąz bo potem można wiele dobrać od nich z różnych modeli

ja wybrałam, biały, bo w całym domu mam drewniane meble:baffled:w pokoju takie - grubo przedwojenne, aneks kuchenny kremowe frąty a boki imitacja drewna, u dzieci sosna; więc jakbym jeszcze taki przedpokój maiła, to bym się zachlastała...:eek:jeszcze dokupie jakieś duże lustro, albo wstawię 2 pary drzwi szklanych, nie wiem jeszcze.
gosiaczek:przekaż Ani, że wszyscy kciuki trzymamy za nich.jak dobrze, że Janek jutro już u niej będzie

miłego dnia dziewczyny:tak:

martka:a Ty gdzie się podziewasz??:eek:

Do góry