reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

mamo w boju, od jakiego sprzedawcy kupiłaś wózeczek?? ja się szykuję na sprowadzenie Graco Tour Deluxe albo Spree jako spacerówkę dla córci, wiem ze to super wózeczki, slyszałam same pochlebne opinie na ich temat, ale z drugiej strony boję się troszke, to dość dużo kasy żeby wpłacić komuś na konto... już jestem właściwie zdecydowana na nie, bo wiem ze moja Martyna za długo nie pojeździ w gondoli, jest duża i szybko wyrośnie z niej...
i jak długo oczekiwałaś??

reklama
mamo w boju, od jakiego sprzedawcy kupiłaś wózeczek?? ja się szykuję na sprowadzenie Graco Tour Deluxe albo Spree jako spacerówkę dla córci, wiem ze to super wózeczki, slyszałam same pochlebne opinie na ich temat, ale z drugiej strony boję się troszke, to dość dużo kasy żeby wpłacić komuś na konto... już jestem właściwie zdecydowana na nie, bo wiem ze moja Martyna za długo nie pojeździ w gondoli, jest duża i szybko wyrośnie z niej...
i jak długo oczekiwałaś??

witaj
czeka sie od 5-7 btyg, dlatego zamówiłam zimą żeby na wiosne już był:tak:
sprzedawce mam sprawdzonego, i zaraz wkleję link do strony jego przedmiotów, bardzo miły kontakt z Panią więc moge Tobie polecic ją. ja wpłacałam 850zl z góry już z przesyłką(130 zł) za wózeczek + folię dałam 720 i zrobiłam biznes dobry, bo wózek jest z amerykańskiej produkcji i do tego tańszy w sklepie kosztuje ok 1200 zł bez folii:szok:

witam wszystkich:happy:

i przesyłam spóźnione życzenia urodzinowe dla Sebastiana!!

martwię się o Anię i Antosia:-(Gosiaczku, pisz jak tylko bedziesz coś wiedziała.

Na razie nic Ani mi nie pisała chociaż ja do Niej pisałam, kurcze może już coś się dzieje konkretnego? Może Ania rodzi?Wczoraj pisała że ma się już powoli żegnać z brzusiem więc możliwe.

żegnać z brzuszkiem?? :szok::szok: to jednak decydują się wcześniej zakończyć ciążę?! hmm, pewnie lekarze wiedzą co robią...
gosiaczku, pozdrów i ucałuj Anulkę mocno i niech sie nie martwi, na pewno wszystko będzie w porządku i już niedługo będzie miała swoich dwóch mężczyzn przy sobie (a nie w sobie ;-))
a Janek jest już z nią??

mamo w boju, wielkie dzięki, skoro masz sprawdzone to ja też się zdecyduję chyba!!

Janka jeszcze z Anią nie ma, wpada do Niej po obiadku Jej mama.
Tak wczoraj lekarze mówili więc chyba wiedzą co robią.
Ania dalej milczy.
Moi panowie właśnie poszli ja już ogarnęłam troszkę.
Zabieram się za obiad, dzisiaj naleśniki.
Pa

hmm, z tego co wiem meble z Ikei nie są najtrwalsze... moja siostra ma biurko i stolik i niestety... przejedziesz czymkolwiek i od razu ślady :baffled: jakieś miękkie bo się wgniecenia robią bardzo szybko i trzeba mocno uważać, ale jak z szafami to nie wiem...

reklama
Ja mam Malm komodę i Hopen szafę - jestem super zadowolona :tak:
Ogólnie są one z płyty nie z drewna, więc no jak płyta - generalnie nie jest przesadnie trudno wgnieść, ale u nas nic się nie dzieje. Bosko działają zawiasy, łatwo się składało i bez problemu. Młody ciągle testuje szafę, włazi, wyłazi, skacze, wali pięściami i nic się nie dzieje.

No i jak to w Ikei, wgniecie ci się coś, złamie, zepsuje to ci bez gadania kasę oddadzą

Do góry