reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Gosiu to ci nie zazdroszcze tego bajzlu .A
mój Sebko dziś konczy 7 lat i zadna ciotka nawet nie zauważyła....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Gosiu to ci nie zazdroszcze tego bajzlu .A
mój Sebko dziś konczy 7 lat i zadna ciotka nawet nie zauważyła....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Najlepsze życzonka dla Sebusia, dużo zdrówka i słonka,
humoru dobrego, życia kolorowego
i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń!
życzy e-ciocia z dzieciakami :-D:-D

1814ax8.gif

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobrze,że się nam upiekło ;-) na suwaczek nie spojrzałam:sorry: coś mi się zdawało,że w weekend macie bibkę:baffled:

Mój dziabąg śpi słodko, zsikał się jeszcze wieczorem w majty i przyleciał się pochwalić" Mamo siusiu zlobiłem" i happy jak gwizdek:baffled:
rozgadał mi się i słuchajcie liczy PRAWIE do 10:laugh2:coś mu się pokiełbasi czasem ale daje radę:-D
uczymy się też paciorka i co drugie słowo "Aniele Boży" Kuba mówi z pamięci:-)
to się Wam pochwaliłam i mykam do łózia:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

beatka:mój synek w gondoli sie juz nie mieścił jak 1,5 miesiąca miał...:szok:przezimowałam z nim w wersji głęboko spacerowej z ciepłym puchowym śpiworem, no i jeździliśmy na 2 wózki...a teraz mogę mężulka na spacer wyprawić, z dwójka:tak:o wiele wygodniej....
a jeśli chodzi o odpoczynek to ja się zawsze śmieję, że w grobię będe miała duuuuuużo czasu na relaks:happy::eek:
a wózeczek taki, ze stanów sciągałam przez allegro, naprawdę strzał w 10
alrgia.jpg

gosiaczek:powodzenia w bojach remontowych:tak:
martka:jak się miewasz??
aga:ja też na baterie słoneczne jestem, ale czasem wypada cos w domu zrobić:-p
anulka:wszystkiego naj, naj, naj dls Sebka:tak:

dziba:żyjesz??czy Martynka daje Ci popalic??:rofl2:
dobrej nocki kobitki:-) ja jutro sama na stanowisku bo mężuś na dzionek do pracy idzie:baffled:

Wszystkiego najlepszego dla Sebka.
Ja znowu już dziś czekam na moich panów, zaraz mają być a ja w koszulce siedzę i obudzić się nie mogę, mój Rob wczoraj musiał wnieść do kotłowni 1,5 tony węgla w workach, biedny, potem ja go szorowałam bo był cały czarny, hihi. Ledwo co dałam radę ten beton na podłogach u mnie domyć, a dzisiaj to samo będzie no może trochę mniej ale za to pyłu ze szlifowania cekolu będzie wszędzie pełno, uff.
Nie dałam rady wczoraj też pojechać wieczorkiem do Ani ale piszemy sobie smski, dzisiaj może Ania będzie rodzić, zobaczymy, czekam na wiadomości.

Najlepszego dla Sebka!!

ja podziwiam wszystkich którzy budują się wynajmując ekipy robotników.. my po dekarzach mamy już dość :confused2:.
W każdym razie dach się robi, my się wkurzamy ale powoli budowa idzie do przodu:)

gosiaczki pozdrowienia dla Ani.. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!! Panowie robotnicy przyszli jużm do was?:)

ja chora leżę w łóżeczku.. z urlopu wróciłam przeziębiona:-(

witajcie w ten ponury poranek...:sorry:
jedyne co jest pocieszające,że ptaki już od rana śpiewają:laugh2:
no mnie dzieci juz o 7 złózka sciągnęły... no bo przecież nie można dać się wyspać mamie:no::angry::wściekła/y:już przebrane, zaraz śniadanko i prasownaie potem:baffled:
ivi:dużo zdrówka Ci życzę:tak:
gosiaczek:powodzenia w dalszej walce, ale Ty dziewczyno się ubierz, a nie tak w koszuli ganiasz a potem się dziwisz, ze ekipa tak wolno pracuje...no ale jak mają takie widoki, to jak inaczej pracować szybciej...hi,hi,hi:laugh2::-D:laugh2::rofl2:
pozdrów Anulke.

miłego dnia Kobitki:happy:

reklama
No tak, już się ubrałam, ekipa już przyszła, są u góry znowu Emilki pokój robią tzn, tylko parapet wstawiają a raczej próg przed balkonem, potem listwy w Jej garderobie będą robić, następnie na dole wymiana parapetu w przedpokoju, szlifowanie ścian i listwy przypodłogowe u nas w sypialni i chcą jeszcze położyć dzisiaj kafle pod barkiem w kuchni, trochę mają roboty ciekawe jak im dzisiaj pójdzie. Mam nadzieję że tak nie nasyfią jak wczoraj,wrrrr.
Ivi, kuruj się.Bardzo chętnie robilibyśmy wszystko sami gdyby mój mąz nie pracował od rana do wieczora, a tak niestety zmusiła nas sytuacja żeby wynając ludzi bo sami nie zrobilibyśmy nic z braku czasu.

Do góry