reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Właśnie napisała, nie jest ciekawie, pobraj Jej wody płodowe przez brzusio żeby sprawdzić czy Antoś ma rozwinięte płucka, boją się żeby nie umarł w środku, cholera.
Ona jest silna, Janek też to Antoś też musi, prawda??
Janek jeszcze na morzu.

reklama
Jejku to na prawdę nie ciekawie wygląda:-:)-:)-:)-:)-(
Fakt faktem to już końcówka ciąży, i nawet gdyby postanowili zrobić cesarke to Antoś ma na prawdę duże szanse:tak:
Biedna Ania -sama bez męża cholera jakie to wszystko nie sprawiedliwe:wściekła/y:

No właśnie, cholera!!Janek ma być za 9 dni tutaj na miejscu, Jej mama chyba jest tutaj z Anią bo musi się ktoś zająć też Jej pieskiem, kurcze ja jestem od dzisiaj dosłownie przykuta do domu, sama z robotnikami i bałaganem, nie mam jak wyjść do Ani chociaż bardzo bym chciała.A sam dojazd na Kiniczną to godzina w jedną stronę- nie dam rady, no chyba że któregoś wieczorka jak mój mąż wróci z pracy, zobaczymy.
Kurcze, Antoś ma się urodzić za ok.40 dni według terminu.
Musi być dobrze, jest przecież pod opieką w szpitalu, pod kontrolą, będzie dobrze.

Jejku to na prawdę nie ciekawie wygląda:-:)-:)-:)-:)-(
Fakt faktem to już końcówka ciąży, i nawet gdyby postanowili zrobić cesarke to Antoś ma na prawdę duże szanse:tak:
Biedna Ania -sama bez męża cholera jakie to wszystko nie sprawiedliwe:wściekła/y:
Nieciekawie ale przecież jest pod opieką specjalistów musi być dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agnieszko bardza fajna kurtka sama bym dla mojego Michała taką kupiła na wiosnę:tak:
s50013551dl0.jpg

s50013612zb5.jpg

http://img228.imageshack.us/img228/2340/s50013623de0.jpg{/img]
[img]http://img508.imageshack.us/img508/9766/s50013694eq6.jpg
A o to moje dzieciaczki

witajcie....
ale sie porobiło nieciekawie:-(mam nadzieję, że lekarze nie będą zwlekać z decyzją o cc dla Ani..szkoda, że Janka nie ma, ale co zrobic, najważniejszę żeby Antoś uridził się zdrowy.Gosiaczek przekaż Anulce, żeby była z siebie dumna i dzielana...ojejej...smutno mi...:no:

no, a ja przez te dni jakos ciągle w biegu:baffled:
aaaaaaaaaaaaaaa wózek...rewelacja:tak:pcha się lekko-sam jedzie, nie czuć, że jest 20kg ładunku, łatwo sie podbija i prowadzi się o niebo lepiej po wetepach, niz nie jedną spacerówkę z małymi kółkami, sam wózek waży 13kg ale tego nie czuć jak się znosi złożony...no i jak go złożę w domu, to nie zajmuje dużo miejsca:tak::tak:jestem b. zaowolona...jedyny mankament, to wąskie siedziska i ni ma przekładanej rączki, ale reszta rewelacja:-Dnormalnie w szoku jestem:szok::szok:

pozdrawiam Was serdecznie, poczytuję Was, ale nie piszę bo czasu nie mam, a teraz jeszcze wiosenne porządki zaczynam robić:laugh2::laugh2:

Normalnie spać nie mogę, denerwuję się strasznie- wyobrażam sobie jak źle Ania musi się czuć, cały czas zdenerwowana i sama. No a Janek przecież nie rzuci się wpław i nie przypłynie teraz.No i jeszcze ten mój remont, właśnie czekam na panów bo koło 7.30 mają przyjechać i jestem uziemiona w domu, mam nadzieję że mój Rob przyjedzie dziś wcześniej z pracy to pojadę wtedy do Ani- taki mam plan, a jak wyjdzie to zobaczymy.
Buziaki

pozdrówcie ją ode mnie również! trzymam kciuki za Antosia i jego dzielną mamusię.

reklama
witajcie babeczki!!!!
beata suuuper dzieciaki:tak::tak::tak::tak:
mama w boju fajnie,ze wózeczek się sprawdza i udanych porządków :-) wpadaj częściej i się nie wykręcaj;-):-D
gosiaczek-przy Ani jest mama a to już dużo-nie jest całkiem sama....dawaj znać co u niej jak tylko się czegoś dowiesz....no i ucałowania i uściski przekaż.powodzonka w walce z majstrami i remontem :-);-)mam nadzieję że się szybko uwiną:tak:
ivi jak tam prace przy budowie domeczku?
Martka gdzie nam się zawieruszyłas kochana???????IAnulka?????????

Ja czekam na kuriera z UPC maja nam podrzucić umowę do podpisania na przedłużenie neostrady.
Kubulek grzeczniusi dzisiaj jak nigdy:szok: i siku woła:tak: może mu przeszło już to sikanie w majty:tak:

Do góry