reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

hejka
jestem tu od niedawna i jeszcze sie troche gubie na tym forum,wychowuje 4 letnia majeczke cale 4 latka bylam z nia w domu w tej chwili sszukam pracy ale jakos ceizko mi to idzie mze sa mamy w podobnej sytuacji ja jestem z brzezna
pozdrowinka:-)

reklama
Witaj Jolcia zapraszamy do nas:tak:
Ja tez nie długo pewnie poszukam pracy;-) na razie siedzę w domciu z Kubiszonem:-)
Pokaż nam swoją córeczkę:tak:
Ja jestem z Redy:-)

jestem i żyje :-)własnie wróciłam z Tesco ,jest mnóstwo rzeczy CHerokee przecenoinych ,np.spodnie grube ,ortalionowe dla Sebka ,za 25 zł.a kurtałka zimowa cieplusia na Ksenie za 24 zł.no i jest jeszcze masło Jagr za 3kostki zapłacimy 5 zł.aaaai mleko Bebiko3 [bananowe] ,za 9,99 a tak to jest powyzej 10zł.wiec opłaca sie .nie robiłam meeeega zakupów bo czekaja mnie urodziny Sebka i kupno w tym miesiącu wegla i miału :angry::angry::angry:także miesiąc bedzie cienki jak dupa węża:-)uciekam po Sebka do szkoły ,aaa co się dzieje z tym cholernym forum już raz mi posta wcięło ,tałatajstwo jedno i musiałam 'skrobać 'jeszcze raz! ***** jedno!!!:crazy:

dzień doberek:tak:
ja dziś sprzatająco poodkurzane, umyte podłogi, okna...obiad zrobiony, jeszce pranie i prasowanie...masakra uciekam dalej pracować
jak wieczorkiem będę maiła jescze siłę, to coś skrobnę:sorry:
miłego dzionka:-)

mama w boju gratuluje powera masz dziewczyno:-):-):-):-):-):-) ja przy takiej pogodzie to nie do życia jestem:-:)-:)-:)-( musi być słoneczko żebym żyła:-)
Dzisiaj obiadek będzie chyba dopiero na 16.00:sorry:schabik dopiero dojechał i piekę ze sliwkami:tak: Kubala zjadł pół paczki suszonych śliwek tak mu smakowały :-) boję się jak zaczną działać co to będzie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Cieszę się bo Krzysiek wróci chyba szybciej-miał być w czwartek a będzie moze nawet już dzisiaj w nocy:tak::-)

No hej, u Ani bez zmian, badania, wyniki, ale dziś p dr. powiedziała Jej że powoli ma żegnać się z brzusiem, może nawet jutro coś się rozstrzygnie, Antoś kopie.
A u mnie kongo, syf totalny, robią tylko balkon u Emilii w pokoju ale przechodzą przez cały dom na górę w ubłoconych buciorach i syfią, wrrr.
Zmykam do sprzątania.
Na razie pa.

Dzięki gosiaczek za info :-) miejmy nadzieję,że lekarze wiedzą co robią.:confused:skoro decydują się na cc to widocznie Antoś silny i płucka ma ok:tak: a jak kopie to i ma się dobrze:-)
Wyglada na to że jak Ani mężulo wróci ,to rodzinka go powita w komplecie:-):-):-)

A ten remoncik u Was to na długo się zapowiada???Może posprzątaj jak skończą bo się zarobisz....;-)

Aga, u mnie ten remoncik to raczej długo terminowy bo to jeszcze trochę budowa jest.Myślę że potrwa do końca jesieni i od przyszłej wiosny znowu się zacznie i potem pewnie od następnej wiosny też, nie damy rady wszystkiego zrobić naraz, za dużo kasy wszystko kosztuje, niestety trochę się musimy pomęczyć z bałaganem aby potem już był spokój.

reklama
dzień doberek:tak:
ja dziś sprzatająco poodkurzane, umyte podłogi, okna...obiad zrobiony, jeszce pranie i prasowanie...masakra uciekam dalej pracować
jak wieczorkiem będę maiła jescze siłę, to coś skrobnę:sorry:
miłego dzionka:-)
Dzieńdoberek!!!!!!!!!!!!!
Tak sobie myślę iż trzeba ostro zabrać się za porządki bo jakbym miała wrócić do pracy ok 20 marca to muszę zrobić jeszcze kupę rzeczy na które nie mam czasu jak pracuję (praca zmianowa to masakra).Mamawboju takie mam dzisiaj przemyślenia:im więcej człowiek ma na głowie tym jeszcze jak głupi sobie bierze więcej pracy:-D:tak:.A kiedy odpoczynek????
Chyba na emeryturze:-D:-D:-D
A co to za spacerówka taka fajna? ja też chyba powoli przejdę na spacerówkę jak się zrobi ciut cieplej bo młoda już się nie mieści w gondolce.Dopiero teraz przechodzisz z synkiem na spacerówkę?
Jeszcze tydzień i mój mąż przyleci ale fajowo nie mogę się doczekać.Tylko skończy się wieczorne siedzenie przy kompie:wściekła/y:bo będzie gadanie, ale i tak mamy wypełniony czas.Najpierw Michałowi wycinamy trzeci migdałek a potem idziemy zrobić porządek z siusiakiem jego
Życzę miłego wieczorku i pisz Gosiaczku co tam u Ani

Do góry