reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witam wieczorową porą!
Ja już dzisiaj to mam dość cały dzień tylko pranie, gotowanie i wycieranie tyłków.
Chcę wracać do pracy ale problem mam z nianią już nie wiem gdzie mam szukać.
A co wy robicie z dzieciakami?

reklama
wildwind
nie ma sie co martwic na zapas:)

Beata34
witamy:)

widzę o suwaczku, że Twój Michał jeste równo 3 lata starszy od mojej Michaliny:)

dziewczyny nie rozpisuje sie bo miałam cięzki dzionek..przeprawa z gazownikiem powalonym, szambonurkiem i moim Darkiem...dzieciakiem i egoistą..grrrrrrrrrr

miłego wieczorka:)

Chyba jesteśmy rówieśniczkami mam 34 lata (1974 r)Chyba najstarsze na tym forum co?

czesć Beato !.He,he,no to chyba jednak ja bede starsza ,[albo prawie rówieśniczka z Gosią:-)!],-urodziłam sie 31 sierpnia 1973 roku ;-)a gdzie sie podziewa Marta ?:confused:

no laseczki to ja was wszystkie przebijam :) 8 VI 73 :)

no i witam o poranku :)
wildwind sluchaj sie swojego lekarza i nie martw sie za wczasu ... najwazniejsze zeby dziecko bylo zdrowe a sposob porodu w takiej sytuacji jak twoja jest nieistotny - musi byc bezpieczny dla was ... a jesczze jak bedziesz miala przy boku swojego mezczyzne to bedzie super :)
martka mam nadzieje ze dzisiaj humor lepszy :)

WildWind - spoko loko. Moja kuzynka urodziła w 31 tyg, na początku latała strasznie po lekarzach - aż jej wyrósł zdrowy 7 latek, nawet alergii chłopak nie ma :tak::-) A ważył 1100 g przy urodzeniu i był mega malusi. Teraz lekarze wiedza co robią :tak:
36tc ostatnio znajomi bliźniaki urodzili - maluchy bez inkubatora dały radę - od razu do domu wypisali po 5 dniach :happy2: Także u ciebie dobrze będzie :-) Jestem pewna :-)

cześć babeczki:tak:
ja już po zakupkach i obiadek trzeba szykować...aj nie chce mi się dzisiaj i pogoda się popsuła buuuu:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
martka oby dziś był lepszy dzień :tak:głowa do góry faceci do inny gatunek-wiem cos o tym;-)
wild wind jak samopoczucie dzisiaj????
dla wszystkich buziaczki!!!!!!!!!!!!!!!!111

Witajcie, ja dzis na spacerku dla relaksu bylam..no i z mama na obiadku w lunie..:tak::tak::tak: sroda popielcowa-wiec nie moglam zaszalec:szok::no::szok::no:

co do tych pocieszajacych slow-wszystko jest fajnie poki same niejestescie w takiej sytuacji:no::no::no::baffled: nie pociesza mnie to,ze ktos tam urodzil zdrowe dziecko przed terminem.. moje moze urodzic sie w terminie i miec powazne wady..np serca!

jutro rano znow sie dobijam do szpitala no i zobaczymy co bedzie dalej...:tak:

pozdrawiam wszystkie mamusie

Stuk stuk popołudniową kawką.Coś nie można było wejść na stronę.
A my też dzień pełen wrażeń mieliśmy, z młodą u neurologa bo zaczęła wyginać mi się w rogala od jakiegoś czasu i główki nie trzyma zawsze sztywno i gonili nas od przychodni do przychodni w Gdyni masakra.
WildWind będzie dobrze
W pierwszej ciąży na przełomie 4/5 tc jak leżałam w szpitalu jeden znany kretyn powiedział że nie widać pęcherzyka (zaznaczam beta HCG rosło b. ładnie) i napewno zaraz zaczne krwawić i poronię. Dziś ten słabo dojrzewający pęcherzyk ma 5 lat mimo iż jeszcze aż 9 razy leżałam z nim w szpitalu i udało się.Grunt to wiara że będzie ok.Też bałam się 2 ciąży i zwlekaliśmy a tu miłe zaskoczenie wszystko całą ciążę było ok i nawet w dzień porodu zero rozwarcia i skurczów.Mała nie chciała wyjść

czesc babeczki!

Humorek ok....Darek pojechał na 2 tyg do Chorzowa...przerwa dobrze nam zrobi:tak::tak::tak:

WildWind
kurde ale bym poszła do luny na szaszłyczka..mniam..mniam....
nie będę Cie pocieszać, bo to nie ma sensu.....ale jeśli mały miałby wadę serduszka, to już teraz było by wiadomo..więc głowa do góry.

my po zakupach...wsystko sie poprzestawiało i drugi obiadek dopiero sie robi.... gularz z indyka w sosie paprykowym, kasza gryczana i marchewka z jabłkiem..o 17 będziemy jeść:)
miłego:)

Cześć Laski, ja dziś miałam fantastyczny dzień, od rana w rozjazdach, byłam na babskich plotkach w Manhattanie, potem do drugiej kumpelki sobie pojechałam też na ploty, następnie zakupki po drodze córcię ze szkoły odebrałam i do domciu, już teraz po obiadku jesteśmy i czekam na moją pazurkową klientkę.
Jutro może być gorzej, z rana o mam wizytę u stomatologa, a dokładniej u chirurga szczękowego, brrrrr jak to brzmi, ma mi usunąć ząb.Boję się.

reklama
Gosia,bedzie dobrze z tym zębem :-):-):-)a ja pomału przygotowuje sie do urodzin Sebastiana-zrobiłam gar bigosu w słoiki ,zrobiłam leczo i zamroziłam i pulpeciki mielone z pieczarkami tez zamroziłam ,a póżniej tylko sałatke i takie tam co sie szybko psuje :-)

Do góry