reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witajcie dziewczynki!!!!!!!!!
wild wind nie przejmuj się tym głupim gadanie, ze Stasiem na pewno wszystko dobrze a tych lekarzy to bym :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wystrzelała:no::no:
martka zdjęcia jak zwykle cudne a ile sniegu mieliscie :szok::szok::szok::szok::szok: rowerek boski:tak::tak::tak::tak::tak:
gosiaczek dobrze że weekend udany a moze jakas fasola się trafi:-):-):-):-)
beata witamy!!!!!!:tak:czekamy na fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale piekny dzisiaj dzień:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-) ja przed chwilka strzelałam z wiatrówki :-D:-D:-D:-D suuuper zabawa-mój brat sobie wczoraj kupił;-) i nawet mi wychodzi:tak::tak::tak::tak: strzelalismy do puszek, nie mogę się doczekać aż tarcze kupi:-D

reklama
Idzia witaj również!
Zawsze jest niedobrze kiedy maleństwo przychodzi na świat szybciej ale od 38 tc jest już donoszone.A w przypadku cukrzycy łożysko się szybciej starzeje ale i dzieci są masowo większe a co za tym idzie mają większe szanse na poród bez komplikacji i dalszy rozwój

Faktycznie wczoraj i dzisiaj jest piękna pogoda maluszek śpi na balkonie a starszy przygotowuje się do jutrzejszych zajęć.Oby taka pogoda dalej była od razu chce się żyć
:tak:

a to nasze zdjęcia z wczoraj i z dzisiejszego malowania:tak::tak::tak::tak:

Załączniki

• Obraz 034.jpg
    Obraz 034.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 17
  • Obraz 036.jpg
    Obraz 036.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 17
  • Obraz 037.jpg
    Obraz 037.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 19
  • Obraz 038.jpg
    Obraz 038.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 21
  • Obraz 039.jpg
    Obraz 039.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 18
kliniczna ma wyłacznosc jesli chodzi o cukrzyce-i tylko tam moge lezec.. a jesli chodzi o porod to tylko zaspa albo kliniczna.. w innych szpitalach mi powiedziano,ze mnie przetransportuja karetka-jesli do nich sie zglosze! co do porodu cukrzycy i dzieci to niestety moje dziecko jest mniejsze o 2 tyg. jestem w 34 tygodniu ale Antos jak z 32 tyg. no i liczne zlogi w lozysku...
lekarz mnie nastawial,ze urodze w 38 tyg, choc teraz juz ma watpliwosci i mowi,ze moze to byc 37..jesli nie wczesniej..

To i tak nie jest żle moja koleżanka z lat szkoły średniej 5 lat wcześniej ze mną rodziła w 37 tc i urodziła co prawda małą ale zdrową dziewczynkę.Dziecko najwięcej przybiera na wadze w ostatnich tygodniach zdaje się do 200 czy 250 gram tygodniowo

reklama
Witam też nową koleżankę Beatę, czyżbyśmy były rówieśniczkami??
Ania nic się nie denerwuj, jakby coś było nie tak, to pewnie nie wypuściliby Cię dzisiaj do domku, no i nieźle mi napędziłaś stracha jak nie odbierałaś i nie odpisywałaś aż musiałam się przewietrzyć z psami na łące, uff.
Jak będziesz w szpitalu dotrzymam Ci towarzystwa, stęskniłam się za Tobą no i muszę zobaczyć Twoją piłeczkę.

Do góry