reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
No najmłodsze nie jesteśmy ale co tam Ty po suwaczkach widzę że masz już dwie dorosłe córy ale fajnie. A teraz może wkrótce pojawi się maleństwo to bardzo odmładza wiem to po sobie
Gosiu dziękuję będę próbowała

witaj beatko:tak:

aniu:staraj się nie martwić-chociaż wiem, że to trudne, ale Antoś to wszystko czuje:-(będzie wszystko dobrze, jeszcze trochę, też dotrzymałabym Tobie chętnie towarzystwa, ale w mojej syt jest to raczej niemozliwe:baffled:ale napewno będę przy Tobie myślami:tak:super dzielna mama urodzi super dzielnego synka:-D

gosiaczek:fajnie, że sobie odpoczeliście:-)a ja czekam, ąz dzieci podrosna to my tez sobie taki wyjazd zafundujemy:tak::tak:

dziekuje dziewczyny;-) napisalam na GG do mojego lekarza i powiedzial,ze nie mam sie tak bardzo denerwowac...ze Pani doktor chyba za mala praktyke ma..:shocked2::szok::szok:

dziekuje Gosi,ze mnie odwiedzisz-napewno Ci napisze, jak juz bede przyjeta.. w czwartek uderzam:-)

pewnie na weekend mnie zamkna:angry::no::angry::no:

ale jeszcze okolo 2 tyg i moje kochanie wroci-jak ja sie ciesze.. niech jeszcze anteczek bedzie zdrowy i bedzie pelnia szczescia.. a CC sie nie boje-wiec jakos damy rade

ahh..i synus sie jeszcze nie przekrecil..caly czas posladeczki u dolu:sorry2:

WildWind- dzielna dziewczynka, a tym że synuś jeszcze główką do góry to też się nie martw, u mnie moje dziewczynki na ostatnią chwilę obie się obróciły.
Buziaki, zmykam od komputera mężuś z córeczkami zaraz wróci, trzeba im obiadek podgrzać.
Pa

ale moj maluch ma male juz szanse na przewrocenie sie..bo i tak bede rodzic przed terminem.. lekarz mowi,ze ejst 30% szans na naturalny porod

reklama
czesć Beato !.He,he,no to chyba jednak ja bede starsza ,[albo prawie rówieśniczka z Gosią:-)!],-urodziłam sie 31 sierpnia 1973 roku ;-)a gdzie sie podziewa Marta ?:confused:

Do góry