reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

wild wind:trzymam kciuki żeby wszystko było OK.trzymaj się cieplutko i nie poddawaj się:tak:

no a z ta przysięgą....to chyba w ogóle nie zauważyli, że taką składali:wściekła/y::wściekła/y:(wiadomo nie wszyscy)

martka:zadzwoniłam dziś do tego kuriera, paczka w gdyni jest:angry::angry:a Pani łaskawie mi oznajmiła, że mam jutro zadzwonić wieczorem, a jak zapytałam ją o której wieczorem, to prawie fukneła, że między 20-21...ale ja zadzwonię i dziś i jutro... żeby z jakimś kolesiem pogadać...jeszcze się dowiem od kiedy tam leży, to normalnie go opiepsze:angry::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
dziekuje mamo w boju.. juz tak niewiele Nam zostalo.. jeszcze pare tygodni... wytrzymamy..byleby synus dal rade i urodzil sie zdrowszy ode mnie

Dzień dobry wszystkim!
Chciałabym się również do Waszego grona dołączyć.Już od długiego czasu sledzę te strony ale dopiero niedawno się zalogowałam.Nazywam się Beata i jestem z Gdyni.Mam dwoje dzieci i obecnie przebywam na macierzyńskim więc mam trochę czasu na pisanie:-D

supper...czekamy:) ja CI jeszcze nie moge pokazac mojego Antosia:) ale za miesiac powinien juz byc na tym swiecie.. chyba,ze przetrzymaja mnie do ostatniego terminu czyli do 29 marca(co raczej jest niemozliwe?)

pozdrawiam

beata witaj :)
wildwind ale cie zalatwili w tym szpitalu ... i jeszcze z takimi tekstami ... nie sluchaj tego i badz dobrej mysli - a jak wroci Twoj mezczyzna to bedzie jeszcze latwiej :)
i mysle ze w Twojej sytuacji nie beda czekali do terminu ...

a jezeli chodzi o czekanie na dziecko to jestem pewnie rekordzistka - na syna czekalam 3 tyg ... na corke tylko 8 dni :)

ale ja nie wiem kiedy urodze..ta niepewnosc jest straszna..jesli sie tak szybk obedzie stazalo lozysko jak sie starzeje..ciaza bedzie rozwiazana duuuuzo szybciej-co nie jest dobre dla maluszka:(

reklama
Ja też jestem sama dlatego świetnie rozumię Ciebie WILDWIND.Mój mąż też przebywa za granicą ale co miesiąc na moment wpada do domu.Ciężko jest tak być samej ale można się przyzwyczaić
Jeszcze jak będziesz miała Antosia to wtedy czas szybko będzie leciał

Do góry