reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

no, będę musiała Ricie tez takie farbki sprawić:tak:chociaż, znając ją to zrobi z nimi niezły burdel...:sorry2:
normalnie pospałam sobie 2h od 16-18 i jestem jak nowonarodzona:tak:ale mi dooooobrze:-)

reklama
witam z rana :)
martka macie super snieg ... a my bylismy wczoraj na super spacerku w lesie w otominie ... pogoda super dopisala ... tyle ze bez sniegu ...

mama w boju taka drzemka w dzien niezle regeneruje ... korzystaj z tego jak czesto tylko mozesz :)

rocznik '85 :-D
a my właśnie szykujemy się na pierwszą wizytę u pediatry, zaraz sie przekonamy ile Martynka przytyła i urosła! może też pani doktor będzie miała większą wagę w gabinecie to i jak bym skorzystała, tak strasznie jestem ciekawa ile udało mi sie już zrzucić od czasu porodu a niestety nie mamy wagi w domu... bieda normalnie!

dzień doberek:tak:

no dzis wspaniałe słońce jest...:-Daż dziwne, no ale wydaje się , że wiosna się zbliżaaaaa:tak::tak:
ja dziś w domku, męzuś obiadek robi, więc trochę luzu mam:-):-)

witam...

nic mi sie nie chce, mimo że słonko świeci.....

czekam na kuriera z rowerkiem dla małej..mam nadzieję że to dziś:)

milego dnia:tak::-)

rocznik '85 :-D
a my właśnie szykujemy się na pierwszą wizytę u pediatry, zaraz sie przekonamy ile Martynka przytyła i urosła! może też pani doktor będzie miała większą wagę w gabinecie to i jak bym skorzystała, tak strasznie jestem ciekawa ile udało mi sie już zrzucić od czasu porodu a niestety nie mamy wagi w domu... bieda normalnie!

ja też, hi,hi,hi:tak:

my wlaśnie po spacerku (zal nie wykorzystać takiej pięknej pogody!!) i pierwszej wizycie u pediatry, Maleńka zdrowa, pani doktor była zaskoczona ze tak ładnie trzyma główkę, no i przybrała na wadze aż za dużo, więc hmm, od jutra dieta!!
no i w końcu się sama zważyłam, od momentu porodu (minęło 20dni) 13kg na minus!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D jeszcze tylko 6kg i dojdę do mych upragnionych 55kilo!!

dziuba: dobrze Tobie poszło, ja chcę do 54 kg dotrzeć(sprzed 1 ciąży:tak:)mam nadzieje, ze mi się uda:happy2:
martka:Ty czekasz na rowerek a ja na wózek:tak:podobno już w Warszawie jets, a teraz do gdańska będzie pewnie dłużej szedł, niż z USA do Warszawy....:szok:

normalnie w szoku jestem...:szok::szok:oglądam telekamery i Doda śpiewa... i ona dzis nawet jest ubrana WOW...ale śpiewa piosenkę "nie wybrałeś mnie. żegnaj więc"...oj, ale aluzję do Majdana pusciła:baffled:nie ma to jak szczerość:-D

reklama
ale nie wygrała:))))

mama w boju
ja sie juz rowerka doczekałam

831432.jpg

831445.jpg

WildWind leży w szpitalu bidulka..pewnie jej tam nudno:(

Gosiaczek jak wypad do uk?
miłego wieczorka

Do góry