reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cześć Wam, już wróciłam i miałam co czytać co u Was, kurcze biedna Wild Wind, chyba zaraz smska do Niej wyślę, co u Niej.
W Anglii, nawet fajnie było spotkaliśmy się tam z mojego męża siostrą Jej mężem i dziećmi, pozwiedzaliśmy spróbowaliśmy angielskich specjałów, no i zakupki ciuchowe zrobione, wszystko fajnie i super widoki góry i jeziora, kamienne budynki, ślicznie.
Tylko pogodę mieliśmy paskudną, okropnie zimno, wiatr urywający głowy, deszcz, strasznie.
Mimo wszystko fajnie tak wyjechać sobie na weekend, we dwójkę, odpoczęliśmy od dzieci, a dziewczynki miały egzamin jak to jest gdy rodziców nie ma, zostały tutaj z moim 17 letnim braciszkiem i zaglądał do Nich mój Tato, poradziły sobie, dom stoi cały, hihi.Mam trochę sprzątania tylko, no i muszę rozpakować walizki.
Papa

reklama
może jakieś obchody są albo na badaniach jest... mam nadzieję ze jeszcze nic się nie dzieje!!
mamo w boju, będziemy chudnąć razem! tylko nie wiem jak to zrobić, Mała ze mnie wszystko wysysa i chodzę non stop głodna! dziś Stasiu mnie budzi w nocy i śmieje sie ze mnie że w brzuchu mi burczy!!

dziuba bardzo ladnie waga Ci spadla :) no i swietnie ze malutka ok
martka rower super - widac ze Michaska zadowolona :) teraz tylko czekac na piekna pogode i jzada na dwor :)
gosiaczek masz racje ze taki weekend bez dzieci to frajda :)

może jakieś obchody są albo na badaniach jest... mam nadzieję ze jeszcze nic się nie dzieje!!
mamo w boju, będziemy chudnąć razem! tylko nie wiem jak to zrobić, Mała ze mnie wszystko wysysa i chodzę non stop głodna! dziś Stasiu mnie budzi w nocy i śmieje sie ze mnie że w brzuchu mi burczy!!

OK dziuba, to na fitness zapraszam ja zapisuje się od przyszłego miesiąca:tak:zawsze duzo sportu uprawialam i teraz muszę do tego wrócić, chociaż chętniej w siatkę bym grała zamiast fitness'u:baffled:

a może Ania śpi??

nie przyjeto mnie do szpitala ani dzis ani wczoraj. nie odpisywalam i nie odbieralam,bo bylam w spzitalu i czekalam na Swoja kolej do p doktor-wiec wyciszylam tel.

moze w czwartek bedzie dla mnie miejsce.. wiec na weekend mnie zamkną :(

co do szpitala to jest fee.. a pani doktor mnie nastraszyla,ze mam nieunormowana cukrzyce..i ze maluszek bedzie mial jakies wady-noo..kopac lezacego to potrafią..ale znalesc dla mnie miejsce to juz nie!! jakas masakra

To współczuję WildWind. A na takich lekarzy to mi ręce opadają... przysięga Hipokratesa jakoś im wyszła drugim uchem chyba...
Szkoda że musisz marnować czas czekając aż cię przyjmą :-(

reklama
czekam tylko za moim mezem i bedzie mi troche latwiej to wszystko przechodzic... teraz czuje taka bezradnosc.. mam nadzieje,ze mimo tych groznych zapowiedz-synus bedzie baardzo zdrowy.. robie przeciez co w mojej mocy-by bylo dobrze

Do góry