reklama
mama w boju
jest ich troje :-)
witajcie w ten piękny słoneczny dzień
idzia: noc o tyle była spokojna, że mała spała...a mały no, cóż... budził się i gaworzył sobie, ale jak on zauważy, że nikt go nie słucha to odrazu zaczyna wrzeszczeć w niebogłosy....co za dyktator
martka: a u nas śniegu nie ma... przynajmniej pluchy nie będzie
wind wild: jak sie dziś czujesz?? nie martw się, najważniejsze, że Antoś urodzi się zdrowy i będzie z Wami Janeki co mijają dni na suwaczku, co??
miłego dnia
zaraz idę obiadek zrobić
o kurcze, Martka, ile śniegu macie!! ja już się nie mogę doczwekać kiedy wyjdziemy z Martynką na spacer, dziś piękne słoneczko ale wiatr za mocny więc siedzimy w domku i mama próbuje się uczyć do ostatniego egzaminu w tej sesji a Maleńka pełna aktywacje, ani trochę nie chce spać... i weź tu się ucz człowieku
tak to jest dziuba..a potem bedzie jeszcze gorzej hehehe
mój pierwszy spacer z michalina był w taki dzień jak dzis...snieg, słonko i niestety nieunikniony wiatr..miała wtedy 10 dni:-)..slicznie przspała cały spacerek
mój pierwszy spacer z michalina był w taki dzień jak dzis...snieg, słonko i niestety nieunikniony wiatr..miała wtedy 10 dni:-)..slicznie przspała cały spacerek
hehe to prawie bliźniaczki..rocznik też ten sam?
ja jestem z 25 maja
dziuba...fajnie tak "balkonować" dzidzię..ja mam taras i nie bylo juz roznicy, czy wystawie ja na taras,. czy połaże kolo domu...to łaziłam
ja jestem z 25 maja
dziuba...fajnie tak "balkonować" dzidzię..ja mam taras i nie bylo juz roznicy, czy wystawie ja na taras,. czy połaże kolo domu...to łaziłam
mama w boju
jest ich troje :-)
ale jaja!! mama w boju, widzę że różni nas dokładnie jeden dzień wieku ja mam urodzinki 14.maja-będziemy razem świętować!!
he, he, he... a my 14 maja świętujemy naszą rocznicę ślubua dzień później ja mam urodzinkino ale prawie bliźniaczkami jesteśmya który rocznik jesteś??
reklama
Podziel się: