reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

idzia:u nas było tak,że małego karmiłam w pokoiku, potem do łóżeczka i do 5 spał, potem o 5 brałam go do siebie żeby Rity nie budził i było o.k z nim, bo akurat jak on db funkcjonował to Rita się budziła.. no i zaszła zmiana.ja już jak Rita była mała i sie budziła, to nie dawałam jej zabawek ani nie zapalałam światła, z małym to samo robię...z małym mam jeszcze ten problem, że on w dzień nie chce spać w pokoiku, bo tam siostry nie słychać...więc on w nocy się zgadza na pokoik, ale w dzień nie daj Boże i mam problem....bo nie mogę sobie wstawić do pokoju łóżeczka:no:pozostał wózek:crazy:po prostu masakra. wiadomo, że Rita ma już inny rytm życia, który dla Emanuela jest zupełnie obcy, bo on jeszcze dużo śpi... narazie zostawiam tą sprawę, bo mój mąż ma sesje i potrzebny jest w domu spokój-wiadomo na miarę możliwości dzieci:baffled:ale za niedługo muszę, go przestawić na zasypianie w dzień w pokoiku i to samemu.całe szczęście nie znosi byc usypiany na rękach:tak: a tak po za tym wszystkim, u nas konsekwencja jest, tylko mnie wkurza jak on drze się w niebogłosy jak coś nie jest po jego myśli:angry::angry:Rita również tak robi-obydwoje mają charakterki:dry:
dziś doszłam do wniosku, że skoro on jest taki duży-jak na swój wiek(9kg i 69cm), to może po prostu mleko mu juz nie starcza, więc wprowadziłam mu marchewkę dziś, nie chciałam tak wcześnie ale co zrobić:-(zobaczymy.
jeszce jedna kwestia czy ktoś może wie jak nauczyć upartego chłopaczka pić z butelki???bo Młody w ogóle nie chce się nauczyć:no::no: a ja nie wiem jak to zrobić... niby drugie dziecko i co... nawet nie wiem jak sobie z nim w tych kwestiach poradzić, bo Rita to miodek był, sama zasypiała, odrazu piła z butelki za 1 razem...itd. normalnie porażka:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
a to wynik naszej dzisiejszej nuuuuuudyyyyyy:tak:

2zoyl4x.jpg

a0z9ld.jpg

5s0uo.jpg

cooo 'nasza 'locatio sie nie pokazuje ??głupio jej po naszych wypowiedziach .Gosiu zgadzam sie z tobą też mam takie wrażenie .Przyjemnej i bezpiecznej podróży ,a może tam w innym srodowisku uda wam się 'zafasolkowac 'Zycze z całego serca!!!

mamo w boju ja bylam kiedys pasjonatką fotografii.. szkoda,ze przestalam robic zdjecia.. to taka fajna pasja..moze ktoregos dnia wroci to do mnie:tak: moze gdy Anteczek bedzie..moj maly model:tak: musi miec blond wlosy i oczka po tatusiu hahahahhahaha ale to malo prawdopodobne,bo na 4 dzieci 3 bedzie miala piwne(po mnie):crazy::crazy::no::no:

hej:)
przyszłam się pożegnać- jutro śmigamy na tydzień w góry:-DCiekawe czy na nartach uda się pojeździć;-)
Pozdrowienia i do zobaczenia za tydzień! :-)

reklama
Do góry