reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

aleeee tu cichoooo:szok::szok:

jak się dzis miewacie?? ja po kolejnej ciężkiej, nocy:wściekła/y::wściekła/y:ledwo nogami powłócze....a głowa tak mi pęka jakbym kaca miała:no::no:dlatego jestem dzis troche przymulona... i nic mi sie nie chce:baffled::baffled:ale to zupełnie nic, i jak na złość mój mężuś ma dziś nocke... :crazy:muszę cos wymysleć, zeby sobie humor poprawić, ale co??szkoda gadać...:dry:

reklama
mi też sie nic nie chce...do tego mała steka...jejku jaka ona męczyguła dzisiaj....wiecznie cos ode mnie chce, ani chwili dla siebie..mama siku..mama opa...mama pic..mama siku..mama jesc..mama ciacho..mama..mama..mama....:wściekła/y:..dawno nie miałam jej tak dość..własnie dusi na kibelku i woła mama chodz.....nienormalna dzisiaj jakaś..oddajcie mi moją Michalinę:baffled:

jak tam Martka?? ja narazie spokój mam, towarzystwo spi... zobaczymy jak długo:sorry2:jestem dziś naprawdę cholernie zmęczona...i nawet nie mogę iść spać do 24....:wściekła/y::wściekła/y:no, ale co zrobić...
a jak tam Miska śpi już??​

martka:zmienie sobie suwaczek, bo Ty też masz wiosnę więc ktoś odlicza:tak:a ja sobie zrobiie...jeszze nie wiem może do mich urodzin... a co se będę załować....:happy:

mama w boju
moja miedzy 19.30 a 20 już spi zawsze.....i sama zasypia, wkladam ja do łóżeczka, buziaki, i lulku...wychodzę i jestem wolna:-D:-D:-D

ja odliczam do wiosny jeszcze dla moich styczniówek heheheheheheh

ja wlasnie od lekarza wrócilam :crazy: maly wazy 2143 i niestety jest mala szansa,ze obróci sie glową w dół :szok::wściekła/y::no::angry::crazy::crazy:

w poniedzialek ide na kliniczna do szpitala polecej troche :szok::szok::szok:

czy ktos mnie odwiedzi? :sorry2:

no..juz w tym tyg ciazu to raczej marne szanse niestety

słuchajcie u mnie sypie snieg i przed kilkoma minutami błysło i walnęlo..kurde burza w styczniu??..w czasie snieżycy/..zaczynam sie bać

reklama
ivi udanej wyprawy na narty ... my juz zaliczylismy w tym roku ... tydzien w Bialce ... bylo super i najezdzilismy sie na nartach do woli ... a wiec powodzenia

wildwind trzymaj sie kobitko :)

mama w boju mam nadzieje ze noc spokojna ...

Do góry