trysia77
Fanka BB :)
oj kobitki jak ja Wam zazdroszcze tego karmienia piersią, wiem ze jest wiele mitów na temat karmienia piersią i wiele ich zostało obalonych jak i nadal funkcjonuje..ale..jedno jest pewne!! to tworzy cudowną niepowtarzalną więź miedzy dzidziulkiem a mamą, cos cudownego..widok kobitki z cycorem na gorze i malego ssaczka... ;-) Ja niestety nie moglam karmic mojego dzidziora bo byl w szpitalu przez pierwszy miesiąc....a ja na lekach...ohyda...<czytaj:czarna lista na forum> a poźniej mały juz nie chcial ciągnąc cyca skoro lecialo mu z flachy ;-( ale nie o tym chcialam mowic!!!! mam teraz kochanego faceta..nawet dwoch w moim życiu ;D i staram sie zapomniec o tych ciężkich czasach sprzed roku...
na urlopik wybieramy sie pod koniec teego tygodnia, moze czwartek..moze piatek...agula...fotki będą na pewno..uwielbiam je robic...nie koniecznie na nich byc ;-)
dawidowa rozumiem Cie, maluszek podrosnie...to na pewno wybierzecie się chociaz na kilka dni..a poza tym masz cudowne polskie morze na wyciągniecie reki....ja mam gory..ktore staram sie w miarę możliwosci odwiedzac
Pozdrawiamy Was wszystkie kochane mamuski a Fasolka od Idzi w szczegolnosci
pat i maćko
na urlopik wybieramy sie pod koniec teego tygodnia, moze czwartek..moze piatek...agula...fotki będą na pewno..uwielbiam je robic...nie koniecznie na nich byc ;-)
dawidowa rozumiem Cie, maluszek podrosnie...to na pewno wybierzecie się chociaz na kilka dni..a poza tym masz cudowne polskie morze na wyciągniecie reki....ja mam gory..ktore staram sie w miarę możliwosci odwiedzac
Pozdrawiamy Was wszystkie kochane mamuski a Fasolka od Idzi w szczegolnosci
pat i maćko