reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
mama w boju - generalnie nie poleca się np być w stroju kąpielowym w saunie (zbyt wysoka temperatura i jest mega niewygodnie:/ ). Spróbuj w ręczniku, ew. weź drugi na wszelki wypadek
ehhh aż mi się do sauny zachciało Kiedyś chodziłam co tydzień ;-)(ale też pracowałam w innej firmie )
wild wind - super suwaczki:-):-)
ehhh aż mi się do sauny zachciało Kiedyś chodziłam co tydzień ;-)(ale też pracowałam w innej firmie )
wild wind - super suwaczki:-):-)
mama w boju, ja byłam w AquaParku w saunie no i ze byłyśmy same w kabinie z koleżanką to mimo ze przyszłyśmy w ręcznikach to je zdjęłyśmy... nie przewidziałyśmy jednego: siedziałyśmy sobie spokojnie i plotkowałyśmy nagie od pasa w górę, aż nagle drzwi otworzył... Grzegorz Skawiński yyyy, zmieszani patrzyliśmy sie na siebie, w koncu ON wydusil z siebie: "sorry" - i poszedł więc na wszelki wypadek radzę mieć ręcznik w pogotowiu-teraz pozostaje mi wspominać ze słynny piosenkarz widział moje cycki...
WildWind, o żesz Ty, ile suwaczków się u Ciebie pojawiło!! już tak niedługo zostało, na pewno zleci szybko i będziesz z Jankiem!
WildWind, o żesz Ty, ile suwaczków się u Ciebie pojawiło!! już tak niedługo zostało, na pewno zleci szybko i będziesz z Jankiem!
mama w boju
jest ich troje :-)
dziuba: on chyba gejem jest... a miał okulary na nosie??bo ostatnio do mojego meza mówiłam, że on chyba ich nigdy nie ściąga i się zastanawiałam czy moze ma zezai się nie chce przyznać:-)
no chyba jest gejem
o dziwo nie mial okularów, ale byłam w takim szoku że się przyznam - nie zwróciłam uwag czy ma zeza na pewno mial niebieskie slipki i jakąś taką dziwną ma budowę ciala, taki kwadratowy w barkach...
o dziwo nie mial okularów, ale byłam w takim szoku że się przyznam - nie zwróciłam uwag czy ma zeza na pewno mial niebieskie slipki i jakąś taką dziwną ma budowę ciala, taki kwadratowy w barkach...
Anulka33
Fanka BB :)
melduje posłusznie że gar bigosu czeka na was ! dla kazdej wystarczy talerz z kopicą:-)ale wyszedł mi jeszcze lepszy niz dotychczas.a ja w saunie jeszcze nigdy nie byłam ,solka to co innego kiedyś nawet 3 razy w tygodniu ,teraz rzadziej.a moje starsze dziecko jutro ma bal karnawałowy,przebiore go za porata ,suuper porobie telefonem zdjecia i przesle małzowi !narka ,acha MARTA, firanki już wysłali ,pewnie beda na dniach .:-)
mama w boju
a to nasze ostatnie zdjęcia
reklama
mama w boju
Podziel się: