reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
mama w boju - generalnie nie poleca się np być w stroju kąpielowym w saunie (zbyt wysoka temperatura i jest mega niewygodnie:/ ). Spróbuj w ręczniku, ew. weź drugi na wszelki wypadek ;)
ehhh aż mi się do sauny zachciało :-DKiedyś chodziłam co tydzień ;-)(ale też pracowałam w innej firmie;) )

wild wind - super suwaczki:tak::tak::tak::-):-)

mama w boju, ja byłam w AquaParku w saunie no i ze byłyśmy same w kabinie z koleżanką to mimo ze przyszłyśmy w ręcznikach to je zdjęłyśmy... nie przewidziałyśmy jednego: siedziałyśmy sobie spokojnie i plotkowałyśmy nagie od pasa w górę, aż nagle drzwi otworzył... Grzegorz Skawiński :szok::wściekła/y: yyyy, zmieszani patrzyliśmy sie na siebie, w koncu ON wydusil z siebie: "sorry" - i poszedł :eek::oo2: więc na wszelki wypadek radzę mieć ręcznik w pogotowiu-teraz pozostaje mi wspominać ze słynny piosenkarz widział moje cycki...
WildWind, o żesz Ty, ile suwaczków się u Ciebie pojawiło!! już tak niedługo zostało, na pewno zleci szybko i będziesz z Jankiem!

dziuba: on chyba gejem jest... a miał okulary na nosie??bo ostatnio do mojego meza mówiłam, że on chyba ich nigdy nie ściąga i się zastanawiałam czy moze ma zeza:szok:i się nie chce przyznać:-)

no chyba jest gejem :baffled:
o dziwo nie mial okularów, ale byłam w takim szoku że się przyznam - nie zwróciłam uwag czy ma zeza :sorry2: na pewno mial niebieskie slipki :) i jakąś taką dziwną ma budowę ciala, taki kwadratowy w barkach...

melduje posłusznie że gar bigosu czeka na was ! dla kazdej wystarczy talerz z kopicą:-)ale wyszedł mi jeszcze lepszy niz dotychczas.a ja w saunie jeszcze nigdy nie byłam ,solka to co innego kiedyś nawet 3 razy w tygodniu ,teraz rzadziej.a moje starsze dziecko jutro ma bal karnawałowy,przebiore go za porata ,suuper porobie telefonem zdjecia i przesle małzowi !narka ,acha MARTA, firanki już wysłali ,pewnie beda na dniach .:-)

a to nasze ostatnie zdjęcia:-D

10nf2xc.jpg

reklama
Do góry