reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

3 tygodnie beda chyba najdluzszymi w moim zyciu:) juz od poczatku grudnia go nie widzie..ale teraz czuje,ze jest najgorszy moment oczekiwania-bo boje sie,ze urodze zanim wroci...

reklama
Anulka
to nam apetytu wszystkim narobiłaś:)))

dziuba127
śliczna ta wasza Martynka:)...wklej nam jeszcze jakies jej zdjęcie:)

WildWind
nie martw sie kochana, ważne żeby mały bł zrowy i Twój cukier ok...nawet jak mężus nie zdąży nie będzie tragedii..jak przyjedzie to wam wszystko wynagrodzi:tak:..trzymaj sie i nie stresuj, bo to n prawde nie dobrze dla dziecka...:tak:

Agneszka
proponuje zazywac Deprim...pomaga bardzo, wstaje sie z usmiechem na buzi, bez wzgledu na pogode i gary w zlewie:)

a my po bilansie:) waga 12kilo wzrost 87cm..wszystko w normie..:-)

martko,ale ja tu nikogo nie mam.. a jak mi zabraknie czegos w szpitalu? albo zalapie depresje? tko mi pomorze ? no ale nic.. w sobote ide do mojego kochanego lekarza..niech mi powie kiedy bede rodzic:)

ato ja znowu...

słuchajcie mam pytanie, pewnie trochę durne:szok: ale co tam:-Dhe, he, he chodzi o saune....ponieważ się wybieram a nigdy jeszcze nie byłam:szok:....bo tak czytam w internecie, że najlepiej tam chodzić nago....ale nie wyobrażam sobie za bardzo w takiej koedukacyjnej, no a podobno najlepiej nago itd.ale jeśli byłyście to w jakiej postaci? tekstylnej- a jak tak, to jak konkretnie czy naturalnej??mam nadzieję, że nie zabiłam Was tym pytaniem-ale ja jeszcze "młoda koza" jestem:laugh2:
martka:myślę, że jak pocztą polską idzi rowerek to na lato będzie:-Da po za tym bardzo fajny:-)
wild wind:no, no , no zanim się obejrzysz a już Janek będzie:laugh2:suwaczek sobie taki zrób....
dziuba:śliczna ta wasza kruszynka:happy:
gosiaczek:trzymam kciuki:tak:
agnieszka:deprim pomaga, szkoda, że ja nie mogę brać bo czasem by mi się przydał...ale jeszcze trochę i wiosna...

kurcze niedawno było Boże Narodzenie a tu już za niedługo Wielkanoc:no::no: i kolejny rok mija a ja coraz starsza...masakra:angry::angry::angry:

reklama
Do góry