reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
No cześć Mamo w boju, no właśnie wszyscy chyba śpią, taka pogoda, ja sprzątam i wychodzę do dentysty na 15 potem jadę kupić sobie buty, i jakiś prezent dla mojej macochy(ale to brzydkie słowo), miała niedawno urodziny, więc będę dopiero wieczorkiem w domu.
A co do bałaganu który robią dzieci to ja już się w sumie przyzwyczaiłam, tylko czasami szlag mnie trafia i wtedy urządzam niezłą aferę, ale tak to już chyba niestety jest, dopóki dzieci są w domu dopóty jest pełno wszędzie ich rzeczy, no a my mamy chodzimy i sprzątamy.
Miłego dnia
Pa pa

czesc! no i ja sie melduję !:-)ja juz po zakupkach i po spacerku ;-)mała próbuje zasnać SAMA w łózeczku ,ale na razie słysze ją jak spiewa i piszczy , a ja z doskoku bo dzis na obiadek pomidorówka z duuuuzą iloscią cebulki ,różnego rodzaju warzyw i oregano ...a po południu wstawie chyba gar bigosu to wpakuje w słoiki i na urodzinki bedzie .Na razie kobietki ,miłego dnia !!:-):-):-):-)

cześć dziewczynki, kurcze sporo czasu tu nie zaglądalam, bycie początkującą mamą jest trudnym wyzwaniem, zwłaszcza jak trzeba pogodzić to z sesją na studiach (ehh, całe szczęście jeszcze tylko 2egz i koniec :-D)
mnie temat sprzątania po dzieciach jeszcze nie dotyczy, Martyna jak na razie grzeczniutka, tylko jak włącza sie jej aktywacja to potrafi nie spać i brykać nawet przez 5godzin, wtedy jestem wykończona... za to jak śpi to wygląda jak aniołek :)
dziś miałyśmy iść na pierwszy spacerek, ale taka pogoda że normalnie żyć się nie chce, ale chociaż na balkon ja wystawię, powerandujemy sobie!

wszystkiego najkochańszego i najcudowniejszego córeczko z okazji imieninek!!

to ja tez sie dolącze.. poprosze bigos;) moze Janeczek mi ugotuje gdy wroci-jeszcze 3 tyg dziewczuny..niech ten czas szybciej mknie... bo umieram juz z tej samotnosci..

Cześć Aniu, jeszcze troszkę i nie będziesz sama, zobaczysz, już tyle wytrzymałaś to teraz już szybciutko Ci (wam) zleci.
A ja uciekam do dentysty, na szczęście wszystko zrobiłam w domu więc spokojnie mogę lecieć i do wieczora mam luzik, uff.
Pa

reklama
Hej babeczki i ja jestem...
głowa mi pęka od dwóch dni-ta pogoda mnie dobija:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: W weekend znowu ma wiać:szok::szok::szok:
Na dodatek dzisiaj wody nie mamy-miało być że od 8-14.00 a jeszcze nie włączyli a ja cały zlew garów mam i nie mogę na to patrzeć:no::no::no::no::no:

Bigosik mmmmmm pychotka:rolleyes: też bym zjadła:tak::tak::tak::tak:
Kubula spi i śpi .... juz ze 2 godziny :szok:też zmulony taki chodzi jak i ja:baffled:
gosiaczek powodzenia u dentysty;-)
wild wind trzy tygodnie zleci jak błyskawica:tak:

Jutro tłusty czwartek babeczki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry