reklama
moj michal do tej pory jest pepkiem swiata - zrobic cos w domu - to wyzwanie, nawet do kuchni go zabieralam jak byl maly i sadzalam w bujaczku na stole
myslalam ze to sie zmieni jak maly pojdzie do przedzszkola - tam sie wybawi z innymi dziecmi i w domu bedzie spokojniejszy - nic mylnego; po powrocie slysze: 'mamo, pooooooobaw sie ze mna' i tak juz jest caly czas;
a jezeli chodzi o urlop - to chyba mimo wszystko poradzilam ci zebyc pojechala sama z mezem (tym bardziej ze jak piszesz - potrzebujesz tego - a wiem cos o tym bo moj maz ma prace wyjazdowa i czesto zostaje z malym 3-4 dni sama );
za rok, lub zima pojedziecie z malenstwem
myslalam ze to sie zmieni jak maly pojdzie do przedzszkola - tam sie wybawi z innymi dziecmi i w domu bedzie spokojniejszy - nic mylnego; po powrocie slysze: 'mamo, pooooooobaw sie ze mna' i tak juz jest caly czas;
a jezeli chodzi o urlop - to chyba mimo wszystko poradzilam ci zebyc pojechala sama z mezem (tym bardziej ze jak piszesz - potrzebujesz tego - a wiem cos o tym bo moj maz ma prace wyjazdowa i czesto zostaje z malym 3-4 dni sama );
za rok, lub zima pojedziecie z malenstwem
trysia77
Fanka BB :)
ale jednak jak jest ze mną sam, to potrafi sie zająć sobą...daję mu zabawki i potrafi pobawic sie nawet z 1h :-). A na urlop to pojedziemy z nim, bardzo wiele juz taki roczny brzdac rozumie, słucha jak sie do niego mowi, wrecz uwielbia to!! Poznawac nowe rzeczy, zjawiska to jest cala frajda dla niego..POZDRAWIAM I DO ZOBACZENIA NA BABYBOOMIE ZNOW
spadam bo maly spi wiec moge jeszcze pare rzeczy zrobic w domku..papapapapa
spadam bo maly spi wiec moge jeszcze pare rzeczy zrobic w domku..papapapapa
agula
trysia, coś Ci jednak nie wyszło z tym zdjęciem Zobacz pierwszy wątek w dziale ciążą, poród, połóg tam ktoś się pokusił i obszerniejsze wyjaśnienia... I jedź kobieto na wczasy! Sfrustrowana mama, to zła mama. Zadbaj o swoje potrzeby, dzidzi nic się nie stanie, jak trochę pobędzie z babcią.. A ile właściwie liczy sobie ta dzidzia???
trysia77
moncia a gdzie ten Twoj męzulo??no wiesz moj wyszedł do pracy o godzinie 7..wiec powrot do domu o godzinie 19.30 to chyba nie jest az tak szybko...nawet udało mi sie stęsknić za nim , powiedzialbym, że na wet bardzo...dobranocka
spadam do Niego..
papapapa
spadam do Niego..
papapapa
reklama
Witam Was w piękny piątkowy dzionek!!
Mam pytanko czy chodzicie /chodziłyście gdzies na basen w trakcie ciąży trochę boję się jakies zarazenie wiadomo jakie warunki sanitarne panują
na naszych pływalniach, kusi mnie basenik w Dworze Oliwskim jest nowy i wygląda przyjemnie!!
Jesli macie jakies propozycje czekam z niecierpliowością!!
Mam pytanko czy chodzicie /chodziłyście gdzies na basen w trakcie ciąży trochę boję się jakies zarazenie wiadomo jakie warunki sanitarne panują
na naszych pływalniach, kusi mnie basenik w Dworze Oliwskim jest nowy i wygląda przyjemnie!!
Jesli macie jakies propozycje czekam z niecierpliowością!!
Podziel się: