reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
moj michal do tej pory jest pepkiem swiata - zrobic cos w domu - to wyzwanie, nawet do kuchni go zabieralam jak byl maly i sadzalam w bujaczku na stole :)
myslalam ze to sie zmieni jak maly pojdzie do przedzszkola - tam sie wybawi z innymi dziecmi i w domu bedzie spokojniejszy - nic mylnego; po powrocie slysze: 'mamo, pooooooobaw sie ze mna' :) i tak juz jest caly czas;
a jezeli chodzi o urlop - to chyba mimo wszystko poradzilam ci zebyc pojechala sama z mezem (tym bardziej ze jak piszesz - potrzebujesz tego - a wiem cos o tym bo moj maz ma prace wyjazdowa i czesto zostaje z malym 3-4 dni sama :( );
za rok, lub zima pojedziecie z malenstwem :)

ale jednak jak jest ze mną sam, to potrafi sie zająć sobą...daję mu zabawki i potrafi pobawic sie nawet z 1h :-). A na urlop to pojedziemy z nim, bardzo wiele juz taki roczny brzdac rozumie, słucha jak sie do niego mowi, wrecz uwielbia to!! Poznawac nowe rzeczy, zjawiska to jest cala frajda dla niego..POZDRAWIAM I DO ZOBACZENIA NA BABYBOOMIE ZNOW
spadam bo maly spi wiec moge jeszcze pare rzeczy zrobic w domku..papapapapa

trysia, coś Ci jednak nie wyszło z tym zdjęciem  ;) Zobacz pierwszy wątek w dziale ciążą, poród, połóg tam ktoś się pokusił i obszerniejsze wyjaśnienia... I jedź kobieto na wczasy! Sfrustrowana mama, to zła mama. Zadbaj o swoje potrzeby, dzidzi nic się nie stanie, jak trochę pobędzie z babcią.. A ile właściwie liczy sobie ta dzidzia???

agula wiec moja dzidziula ma juz 13 miesięcy..kawał chopa!! jest przeslodki, ale to spędzanie non stop czasu z dzieckiem bez męża bywa nieco męczące..trzymajcie sie cieplutko bo moj męzulo wrócił do domku...do zobaczonka..
papapapa

moncia a gdzie ten Twoj męzulo??no wiesz moj wyszedł do pracy o godzinie 7..wiec powrot do domu o godzinie 19.30 to chyba nie jest az tak szybko...nawet udało mi sie stęsknić za nim ;), powiedzialbym, że na wet bardzo...dobranocka
spadam do Niego..
papapapa

reklama
Witam Was w piękny piątkowy dzionek!!
Mam pytanko czy chodzicie /chodziłyście gdzies na basen w trakcie ciąży trochę boję się jakies zarazenie wiadomo jakie warunki sanitarne panują
na naszych pływalniach, kusi mnie basenik w Dworze Oliwskim jest nowy i wygląda przyjemnie!!
Jesli macie jakies propozycje czekam z niecierpliowością!!

Do góry