reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Socharek- nie jestem juz sama:) ja rodze w marcu.. moze sie spotkamy na spacerku z wozeczkami?:)

co do brzuszka to tez mam zdjatka jakies tam,,ale w staniku hahahahaha wiec moze nie bede wklejac..?!

bylam u laryngologa.. nic nie moze poradzic na moj nosek.. trzeba przetrwac-po ciazy powinno przejsc! co za pasożyt z tego Antoniego..

pozdrawiam

WildWind
chciała bym mies tyle odwagi co ty jesli o włosy chodzi...super te fryzurki, a ja cykor jestem i jak topielica chodzę:-(......

Anulka33
zdrówka dla Roxany.

gosiaczek1973
ja nie uażam aby to było cos złego..pod warunkiem ze nie za długie i delikatne..niech młode sie ucza dbac o siebie, a zadbane dłonie to połowa sukcesu...w końcu to mlode kobiety już są.

Roni21
witaj:)

mama w boju
nie jesteś staroświecka, kazdy ma swoje zdanie, ja nigdy nie miałam ciala obcego na paznokciach i nie bardzo mi sie to podoba..ale to juz każdego indywidualna sprawa....a 16 latki są o wiele "starsze" niz my w ich wieku, i maja co innego w głowach niz my w ich wieku...swiat sie zmienia strasznie.
Jak Michalina w wieku 16 at zechce mieć delikatne akryle, to niech se robi , za własne kieszonkowe oczywiście, i niech dbanie o paznokcie idzie w parze o dbanie o resztę..hihihih....

ale sie rozpisalam co?...bo kupiłam do tego zdezelowanego laptopa klawiature w końcu i znów klikam na klawiszach..nie opedzicie sie teraz ode mnie hehehehe:)

WildWind
to drugie zdjecie jest niesamowite hehehehe.....brzunio sliczne, niezłe mieszkanko ma maluszek..a piesek uroczy...to szczeniak jest?..duzo jeszcze urosnie?

co do pieskna, to jest to maly chihuahua.. najmniejszy pies swiata.. wyglada jak piesek,ale jest niewielkich rozmiarow.. dostalam od meza na gwiazdke:) to moje male cudeńko

co do fryzur, to jest fakt,ze jestem bardzo odwazna.. uwielbiam zmiany na glowie.. w ogole uwielbiam Swoj zawod..

pozdrawiam

reklama
hahaha..w staniku foto nie bede wszedzie wklejac;) maz by mnie zabil:) brzuszek jest okrutny..teraz jeszcze wiekszy- Antos napierdala..szczegolnie uciazliwe w nocy.. ale jakos trzeba przezyc?

Do góry