reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
ooo widzę wątek o trójmieście, cieszę sie i mam pytanie. czy któraś z was była pod opieką dr. Marty Sokołowskiej? zbieram opinie na jej temat poniewaz zastanawiam sie na tym aby pani Marta prowadziła moją ciąże.
ponieważ jestem bardzo rozczarowana moim ginekologiem, byłam u niego prywatnie w 8 tygodniu i po prostu ZAPOMNIAŁ wspomnieć że musze brać kwas foliowy. dopiero dzisiaj sie o tym dowiedzialam z jakiegos forum. jestem w 12 tygodniu i dopiero dzis zażyłam pierwszy raz foliowy. Mam straszny żal do mojego ginekologa!!!

cewa nerwowa u płodu powstaje około 21 dnia po zapłodnieniu i ten kwas foliowy ważny jest zanim cewa powstanie,czyli trzeba było go brać przed zajściem w ciążę,teraz juz nie ma znaczenia,czy go bierzesz :tak:

wiec pociesze się tym że dużo mam nie planuje ciąży i nie brało kwasu foliowego, mam nadzieje że wszystko będzie wporządku...

Ja w 1 ciąży 16 lat temu i w drugiej 14 lat temu też nie brałam kwasu foliowego, dziewczynki są zdrowe jak rydze.
Teraz jeszcze nie będąc w ciąży od około 2 miesięcy biorę 1 tabletkę dziennie.

helou dawno mnie tu nie bylo...
i widze ze sie duzo pozmienialo :-)
ja juz od jakis 4 miesiecy jestem z Pruszcza hehe
calkiem fajnie tu
pozdrawiam wszystkie trojmiejske dziewczyny :-)
betka, jak Marianka?

No to miłego dzionka wszystkim, ja mam zaraz 2 klientki na pazurki takie małolaty 16 letnie i trochę mam dylemat czy im w ogóle robic boję się żeby póżniej rodzice nie mieli do mnie pretensji, co myślicie??
Oczywiście chcę im zrobic ewentualnie jakieś króciutkie i delikatne, najlepiej zwykły frenchyk z białą końcóweczką i juz.

cześc Socharek !ja jestem z Redy :-) u mnie po szalonej nocy z Roksaną [zasneła dopiero o 1i gorączkowała ],szykujemy sie do lekarza ,na razie jest ok ale lepiej niech ją przebada ...pa pasku !!!;-)

reklama
No to miłego dzionka wszystkim, ja mam zaraz 2 klientki na pazurki takie małolaty 16 letnie i trochę mam dylemat czy im w ogóle robic boję się żeby póżniej rodzice nie mieli do mnie pretensji, co myślicie??
Oczywiście chcę im zrobic ewentualnie jakieś króciutkie i delikatne, najlepiej zwykły frenchyk z białą końcóweczką i juz.

tak na dobrą sprawę, to rodzice nie powinni mieć pretensji, bo to już oni powinni dzieci pilnować...a jeśli im się to nie spodoba, to zawsze mogą córkę przyprowadzić na ściągnięcie i po problemie, a jeśli im to nie przeszkadza, to już ich problem. z resztą masz córkę w podobnym wieku, więc sama byś wiedziała jak odnieść się do córki, a raczej byś nie goniła tej kobitki co zrobiła swoje:-)

jak na mój gust 16 ltatka powinna zająć się zupełnie innymi rzeczami....w sumie to 16 lat to jest naprawdę mało...a mi takie rzeczy w tym wieku nawet przez myśl nie przeszły...a to nie było tak dawno temy....tylko 8 lat:tak:a tyle się zmieniło

Do góry