mama w boju
jest ich troje :-)
witajcie;-)
alga:ja jestem z oruni, mam 5min do cenytrum:-)
alga:ja jestem z oruni, mam 5min do cenytrum:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo widzę wątek o trójmieście, cieszę sie i mam pytanie. czy któraś z was była pod opieką dr. Marty Sokołowskiej? zbieram opinie na jej temat poniewaz zastanawiam sie na tym aby pani Marta prowadziła moją ciąże.
ponieważ jestem bardzo rozczarowana moim ginekologiem, byłam u niego prywatnie w 8 tygodniu i po prostu ZAPOMNIAŁ wspomnieć że musze brać kwas foliowy. dopiero dzisiaj sie o tym dowiedzialam z jakiegos forum. jestem w 12 tygodniu i dopiero dzis zażyłam pierwszy raz foliowy. Mam straszny żal do mojego ginekologa!!!
No to miłego dzionka wszystkim, ja mam zaraz 2 klientki na pazurki takie małolaty 16 letnie i trochę mam dylemat czy im w ogóle robic boję się żeby póżniej rodzice nie mieli do mnie pretensji, co myślicie??
Oczywiście chcę im zrobic ewentualnie jakieś króciutkie i delikatne, najlepiej zwykły frenchyk z białą końcóweczką i juz.