reklama
socharek
Początkująca w BB
Witam wszystkich. Miałam dylemat pod który wątek się podłączyć, ale idę tam gdzie nas więcej.
Mieszkam w Wejherowie, pracuję w Sopocie, a mój mąż w Gdyni. Jestem w 18 tygodniu ciąży, a termin porodu przewidywany jest na 19 czerwca Jest to moje pierwsze dziecko co wiąże sie z OGROMNYMI przezyciami :-)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie - cieszę się że będę mogła korzystać Waszego doświadczenia
Mieszkam w Wejherowie, pracuję w Sopocie, a mój mąż w Gdyni. Jestem w 18 tygodniu ciąży, a termin porodu przewidywany jest na 19 czerwca Jest to moje pierwsze dziecko co wiąże sie z OGROMNYMI przezyciami :-)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie - cieszę się że będę mogła korzystać Waszego doświadczenia
mama w boju
jest ich troje :-)
socharek:witaj serdecznieo tu u nas jest bardzo fajnie;-)
ale następna dziewczyna z okolic gdyni....ja się załamie
ale następna dziewczyna z okolic gdyni....ja się załamie
WildWind
chyba dwa misiaczki
Zdjęcia ze ślubu suuper, jestem pod wrażeniem fryzury:-)
wklej nam jakieś z brzuszkiem
socharek
witamy..następna mama z brzuszkiem WildWind nie będzie się czuła osamotniona w naszym gronie
Ja jestem z Połczyna
mama w boju
to skąd Ty jesteś?
chyba dwa misiaczki
Zdjęcia ze ślubu suuper, jestem pod wrażeniem fryzury:-)
wklej nam jakieś z brzuszkiem
socharek
witamy..następna mama z brzuszkiem WildWind nie będzie się czuła osamotniona w naszym gronie
Ja jestem z Połczyna
mama w boju
to skąd Ty jesteś?
socharek- witam przyszłą mamusię
WildWind- zdjęcie ze ślubu fajne, a teraz czekamy na zdjęcie Antosia
Szkoda że ja nie mogę wkleić swojego zdjęcia ślubnego.
Mam nieśmiałe pytanko - Czy oprócz mam z okolic Gdyni są jakieś mamy z okolic Pruszcza?
Zaczęłam intensywne odchudzanie. Mam już dość chodzenia w spodniach ciążowych. Trzymajcie za mnie kciuki bo wiem że nie będzie łatwo.
WildWind- zdjęcie ze ślubu fajne, a teraz czekamy na zdjęcie Antosia
Szkoda że ja nie mogę wkleić swojego zdjęcia ślubnego.
Mam nieśmiałe pytanko - Czy oprócz mam z okolic Gdyni są jakieś mamy z okolic Pruszcza?
Zaczęłam intensywne odchudzanie. Mam już dość chodzenia w spodniach ciążowych. Trzymajcie za mnie kciuki bo wiem że nie będzie łatwo.
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
To ja się witam dzisiaj jako druga, no i serdecznie witam Socharek, masz termin porodu na 19 czerwca, fajnie, ja urodziłam się 18 czerwca, fajnie byc bliźniakiem.
Ivi, co u Ciebie? Mało się odzywasz.
Ivi, co u Ciebie? Mało się odzywasz.
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Cześc Alga, chyba pisałyśmy razem.
Ja mam rzut beretem do Pruszcza, no i jestem tam raz na jakiś czas na zakupach w Euro Fashion.
Ja mam rzut beretem do Pruszcza, no i jestem tam raz na jakiś czas na zakupach w Euro Fashion.
reklama
agusia9915
Matka wariatka
ja tez witam socharek :-)
fajnie byc blizniakiem ja 11 czerwiec;-)
fajnie byc blizniakiem ja 11 czerwiec;-)
Podziel się: