reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dzięki Ci Aniu, masz rację postaram się nie myśleć za dużo ale i tak zadzwonię w Wigilijny wieczór do męża mojej Mamy, On będzie tam całkiem sam, mówił mi że będzie tam z Nią. Pewnie spędzi Wigilię na cmentarzu, ja też bym tam była gdybym nie miała 1200 km. Kurcze.
To co ten Tofik tak rośnie?? Może za dużo go karmisz?? Haha. To dobrze że już załatwia się do kuwetki.
Jutro to chyba nie wiem, nie wiem od czego mam zacząć, dziś nie zrobiłam wszystkiego, bo pojechaliśy jeszcze na zakupy, jestem zmęczona i padam na pysk, idę spać.
Dobranoc

reklama
dzieńdoberek :tak::tak::tak::tak:
I jak tam u was przedświąteczny chaos:-):-):-):-) my wczoraj ubraliśmy choinkę, upiekłam dwa ciasta, zrobiłam sałatke, teraz piekę schab ze sliwkami i czekają na mnie dwa ciacha do upieczenia:baffled: a zostało nam jeszcze dokupienie brakujących prezentów:szok:
Pogoda zrobiła się bardziej zimowa :tak:przynajmniej mrozik jest, a i może popruszy co nieco:-)
mama w boju jak Ritka?????
gosiaczek i wild wind nie smućcie się !!!!!!!!!!!!!
Martka gdzie się podziewasz???
a życzonka wam złożę jutro:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Kubulek zaczął odnosić sukcesy nocnikowe:-) woła i już dwa dni bez wpadki były:tak:
a od wczoraj zdążył poobrywać z choinki wszystkie bombki czekoladowe:-D:-D:-D:-D

mam nadzieje Gosiu,ze zdazylas wszystko zrobic? ja dzis caly dzien odpoczywalam. mam taki napiety brzuch i jest mi niedobrze. maly robi mi rewolucje w brzuchu.. mam nadzieje,ze nie urodze/ nie zgadzam sie na to:) !!!! przeciez Antoś musi poczekac na tatusia, prawda?:)

trzymajcie kciuki by tak bylo

agnieszka:no, cóż Ritka ma zapalenie oskrzeli byliśmy dziś u lekarza i jutro też musimy pojechać, więc tak u nas wyglądaja przygotowania do wigilii:no:do teściowej nie jedziemy, więc wigilia u nas....zamieszanie się zrobiło z tym wszystkim...

już chce mieć to za sobą, byleby mała nie miała powikłań:tak:narazie jest ok.
trzymajcie się dziewczyny i nie dajcie się wirowi świątecznemu...:happy2:

Ale was zaniedbałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wszystko przez brak klawiatury i niestety czasu:-(

prezenty małej kupiliśmy dopiero wczoraj:baffled:

wpadłam złożyć

Wam kochane i waszym wspaniałym rodzinkom życzenia zdrowych, rodzinnych,wesołych i pełnych miłości Świąt Bożego Narodzenia.

my rano ruszamy do Gdyni....Wigilia w gronie rodzinki....

buziaki

witajcie dziewczyny :-)
a u nas ząbkowania czas nadszedł-w piątek gorączka sięgała 38,4 aż Piotr się przestraszył.poszliśmy do lekarki,ale płuca czyste,nic się złego nie dzieje,tylko ząb.ja go jeszcze nie za bardzo widzę,bo to dopiero jakaś biała plamka na dziąśle,ale idzie.nie wiem,jak ja to przeżyję :baffled:

martka fajnie że zajrzałaś :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
dla Was Wszystkiego dobrego na te święta i Nowy rok, zdrówka przede wszystkim, uśmiechu na codzień, słoneczka-i spełnienia wszystkich marzeń!!!!!!!!!
Rodzinnych pełnych ciepła świąt

no tO teraz ja ; zdrowych i pogodnych świąt ,spełnienia wszystkich marzeń i przede wszystkim zdrowia dla naszych maluchów ,życzy Ania z Roksanką ,Sebkiem i mężulkiem!!!:-)

Kochane!!!!!!!
Życzę Wam cudownych, niezapomnianych Świąt-pełnych miłości ciepła i radości, a W Nowym roku, samych radosnych chwil, spełnienia marzeń, realizacji wszelkich celów.
Zdrówka, szczęścia i uśmiechu na każdy dzień:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Odrobiny ciepla dzieki ludzkiej zyczliwosci, odrobiny swiatla w mroku dzieki szczeremu usmiechowi, radosci w smutku dzieki ludzkiej milosci i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju zycze... ja:)

Do góry