reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dr.Oetker ma w swojej ofercie przyprawe korzenna do piwa, wina i piernika to jest.. na odwrocie opakowania jest przepis- bardzo prosty,ale polecam dolozyc do niego troszke orzeszkow i skorke pomarancza.. nie wkladajcie tyle cukru bo bedzie mdly no i koniecznie polejcie mleczna polewa.. piernik mozna robic szybciej- jest zawsze mokry i pyszny.. polecam..robilam go juz wiele razy

anna

reklama
Piernik nie wiem jeszcze jak smakuje ale za to czuję jak pachnie, petarda!! Super!!
No i jutro zaczynam wielkie gotowanie, mam tego tyle że nie dam rady wszystkiego w jeden dzień zrobić, kurcze chyba zmieści mi się wszystko do lodówki, jak myślicie czy barszcz czerwony mogę już jutro ugotować??

.... a najlepszy jest z ukiszonych wcześniej buraków :-)

hejka dziewczyny :-)
widzę ze u was przygotowania do Świąt pełną parą.
Ja niestety srednio je czuje, nawet sprzatac nie mam kiedy. Pol dnia spedzam w samoochodzie, a reszte na zmiane w remontowanym mieszkaniu lub biurze. Mam nadzieje ze juz niedługo.

Bogu dzieki za allegro, przynajmniej mam jak kupic prezenty :-)
Zuzka dostanie stolik edukacyjny, całkiem fajny z jakimis melodyjkami :-) juz widze jak nas bedzie meczyc tym graniem. :-)

Mam nadzieje, ze poczuje atmosfere swiat ubierajac w wigilie choinke. Napewno bede miec do tego małego pomocnika. Zuzka wielbia "pomagac" np w scieleniu łozka, albo wieszaniu prania.
Wogole to juz zasuwa jak mały parowóz. Chodzi, biega, stąpa, skrada sie. Ogolnie beczka smiechu :-)

Hej babeczki:-)
wczoraj zakupy, dzisiaj zakupy :baffled: już mam szczerze dosyć i powiem wam,że w ogóle nie czuję atmosfery świąt w tym roku:-:)-:)-:)-:)-(
co do barszczyku to zgadzam się z Abeją że najlepszy jest z kiszonych buraków-moja babcia zawsze taki robi:tak::tak::tak: i z wigilijnych potraw to u nas jest zawsze barszcz z uszkami, ruskie pierogi mniami mniami:rolleyes: , pstrąg smażony i z ciast najbardziej lubię makowiec- się rozmarzyłam:-D:-D:-D
Miłego dzionka
mama w boju może się spotamy:tak::tak::tak:

Hej a tak w ogóle to gdzie wy sie podziewacie:confused: pewnie wszystkie się w kuchniach pozamykałyście:-D:-D:-D:-D
martka przepadła bez wieści :-(Anulka tak samo-pewnie mężem nie moze się nacieszyć;-):-)
a reszta wpada jak po ogień:no::no::no::no::no:;-)

reklama
czytam was czytam jak partyzant schowana .nie pisze na razie bo mam kuuupe roboty przed świetami ,wczoraj bylismy wieczorem w Aichanie w Rumi a dzis jade do mojego chrzesniaka do Wejherowa . a moj mezulo to co bede wam pisać nocki i wieczorki to mamy zawsze zajęte !!:zawstydzona/y:normalnie drugi miesiac miodowy ..:-D:-D

Do góry