reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Oj coś dzisiaj mało tu piszemy, wszystkie zajęte przygotowaniami do świąt, ja też, ostatnia szafka w kuchni do wysprzątania mi została, ale największa, hmm. Choinka ubrana, dziś piekę piernik, mam nadzieję że nie zniknie do Świąt przy moich żarłoczkach.
Śledzicie wątek o Majeczce z chorym serduszkiem? Dziś wreszcie lepsze wieści, ale się cieszę, jak gwizdek.
Pamiętacie moją wojnę z Teściową? Jest trochę lepiej, zadzwoniła w niedzielę do mnie, chwilkę rozmawiałyśmy, zaprosiła nas wszystkich w drugi dzień Świąt, nie wiem czy powinnam iść, boję się awantury.
Wild Wind- Aniu, odezwij się, czemu nie odpisujesz na smski?
Aga Ty to szalejesz wszystko w jeden dzień chcesz zrobić?

reklama
Karola, witaj serdecznie.
Agnes, jak Ci się mieszka w Pruszczu? Mieszkam niedaleko:-):-):-)
ivi i gosiaczek, gdy będę się urządzać w nowym domku zatrudnię was jako projektantki. Obecny jeszcze nie urządzony postanowiłam sprzedać i zmienić okolicę.
Martuniu, zaczynam się o ciebie martwić
Za kilkanaście godzin wyjeżdżam w góry na zimowe szaleństwo więc życzę Wam
Niech te święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek,pełne kolorowych bombeczek, aniołków
i gwiazdeczek
, słodkiego lenistwa i wielkiegooddechu od codziennego pośpiechu.

Alga w takim razie jesteśmy umówione, projektujemy Ci dom, hihi. Ale czemu zmieniłaś plany? Jednak teraz większy?
Dzięki za życzenia, i życzę Ci śniegu do zjeżdżania na tych nartach, i uważaj na siebie.
Wesołych Świąt

gosiaczek ja sledze watak o Majeczce regularnie - chociaz sie na nim nie udzielam - to straszne co ta rodzina musi przejsc ...

alga Wesolych Swiat :) i cudonych szalenstw :)

agnieszka ty to masz speeda - tyle rzeczy juz dzisiaj zrobilas ... szok !!!

my na swieta jedziemy do rodzicow wiec poza ubraniem choinki (juz ubrana) nic wiecej nie robimy :)

a oto moje wczorajsze dzieło:tak:i tak na wszystkich oknach, Małej b. się podoba;-)
8fjqmwk.jpg

reklama
alga ale suuuper święta w górach :tak::tak::tak::tak::tak: Wesołych i śnieżnych ;-) świąt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
idzia ja strasznie się przejełam malutka Mają i śledzę na bieżąco:-) to straszne i nie sprawiedliwe:wściekła/y: ale na szczęście wszystko zmierza ku dobremu trzymajmy kciuki:tak:
mama w boju superaśne te gwiazdki :tak:i zdjęcia też ale musicie mieć fajnie z taką słodką dwójką:-)
gosiaczek na szczęście mamy mało okien :-D:-D:-D:-D bo małe mieszkanko:sorry2: jedno duże witrynowe w dużym pokoju, takie samo u Kuby-te umyłam najwieksze:-), małe w kuchni, małe w łazience(te mój tata myje;-)) i dwa dachowe-jedno u mojego brata(sam sobie umyje)i drugie w sypialni:tak: także aż tak się nie narobiłam:-) ale babci mojej jeszcze muszę pomóc:baffled:

Do góry