reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

:szok::szok::szok::szok: dziewczyny wy tak szybko choinki ubieracie????my zawsze w przed dzień wigilii-jeszcze nawet nie kupiliśmy:sorry2:
mama w boju ja wyczaiłam gdzie mieszkasz:))) w tym mięsnym co przez okno widać mój teściu robi zakupy zawsze :))))))))))))))))))

reklama
Witam wszystkie mamusie.. Tak tylko wpadlam na chwile.. nie chce byscie sie martwily;) w poznaniu zimno, Tofik osikal juz wszystko w mieszkaniu.taki malenki a Tyle ma w sobie plynu...ahhh..mam nadzieje,ze nie pracujecie za duzo przed swietami? ja sie obijam... pisze tylko sms-ki do mojego Janeczka..i to na tyle
pozdraawiam

anna

:szok::szok::szok::szok: dziewczyny wy tak szybko choinki ubieracie????my zawsze w przed dzień wigilii-jeszcze nawet nie kupiliśmy:sorry2:
mama w boju ja wyczaiłam gdzie mieszkasz:))) w tym mięsnym co przez okno widać mój teściu robi zakupy zawsze :))))))))))))))))))

no ładnie:tak:a co do mięsnego, to ja tam nie lubie robic zakupow:no:może kiedyś się spotkamy???:tak::tak:

gosiaczek my zawsze na swieta do rodzicow/tesciow jezdzimy :) ale zeby nie bylo tak rozowo to zawsze musze tam cos pomoc ...

mama w boju gwiazdki super - my tez coroku robimy takie ozdoby na oknch - z myciem nie ma problemu - wystarczy plyn do okien :) ale w duzych ilosciach :)
zdjecia dzieciaczkow sa przesliczne :)

agnieszka my ubieramy choinke taw wczesnie bo zawsze wyjzezdzamy a chcemy zeby dzieciaczki nacieszyly sie widokiem :) wiec od niedzieli mamy drzewko z ozdobami w kacie pokoju :)

wind:jak się miewasz?? a jak tam Wasz mały Antoś??ma nadzieję, że dobrze się miewacie:tak:

no, a co do choinek i ozdabiania domu, to my jutro zaczynamy, bo w sobotę już do teściowej jedziemy, więc musimy już teraz mieszkanko ozdobić:tak:trochę mi dziwnie, bo u mnie w domu zawsze, robiliśmy to w dzień wigilii:-)ale, co tam;-)w końcu kpiłam mężusiowi prezent, dostanie książkę, którą chciał odtwarzacz mp3, bo o tym też mi wspominał, Ritka dostanie od nas lalke bobasa+akcesoria-może już nie będzie chciała brać brataa na ręcę- ale wątpie:tak:a co wy kupiłyście mężusiom i dzieciaczkom??ciekawa jestem co w tym rou ciekawego dostane od mego kochanego:-)

No cześć Aniu, upiekłam go, zawinęłam w folię aluminiową i stoi, dziś tylko polewą go obleję, dopiero w Wigilię będziemy go próbować.
Dziś byłam w Auchan, kupiłam ryby, teraz karpie pływają w wielkiej misce i chodzę im wody świerzej dolewam żeby tlen miały.Kurcze, Robert będzie miał dziś bojowe zadanie, odebrać im życie, buuu.
Jeden będzie w galarecie a drugi smażony.

mama w boju, u Nas wszystko ok. Antos ostatnio kopie okrutnie,ale tak to juz jest niestety. dzis bardzo zimno... byleby do marca:) Janeczek moj wroci i bede baaaaaaaardzo szczesliwa..

Gosiu, ja przykrywam tylko kuchennym recznikiem piernik..i jest cudny.. mam nadzieje,ze bedziesz miala bez zakalca:)

caluje

reklama
Do góry