reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Kurcze ale mój teraz chory, buuuuuu.
Ma jakąś grypę!!!
To chyba niezbyt odpowiedni czas na bara-bara.
Musi najpierw wydobrzeć.
Ale nawet jak uda nam się zafasolkować w styczniu czy w lutym to też będą ten sam rocznik.
Robert teraz jest tutaj koło mnie i twierdzi że jest gotowy, nawet teraz, hihi.24h na dobę, pełna gotowość.

cześc dziewczyny:-)
dziś mój męzuś ma imieniny, więc byłam na malym polowniu na prezen i kupilam mu krawat:tak:
co do paznokci, to ja jeszcze nie miałam nigdy ani akryli, ani żelowych a nawet nie przyklejałam...ja chyba z buszu jestem:-)ale moze się skuszę kiedyś;-)
gosiaczek i W.Wind:to co jak tam kawunia i ploteczki , pewnie zeście się nagadały:tak:ja narazie do gadania i kawy mam męza bo jest na zwolnieniu, ale co bedzie jak on pójdzie już do pracy....:-(ech..
gosiaczek:pewnie zapięta pod szyje byłaś, a od doły zamek się otworzył, aż do dekoltu, hi, hi, hi:happy2:albo oczy zrobilas jak ten kot ze Shreka:-p

gosiaczek:jeżeli nie ma b.wysokiej gorączki, to dobry czas przynajmniej się wypoci :-Dtak indianie robili:tak:my raz spróbowliśmy , i efek za 2 dni:tak:+grzaniec z wina albo piwa:tak:

kawa byla super. co do paznokci to trzeba niestety o nie dbac-najgorsza jest ilosc godzin ktoa trzeba przesiedziec by je zalozyc.. masakra. w styczniu mozemy tez isc na kawe gdzies.. pewnie mezus juz pojdzie do pracy?

a tak w ogole sa tu jakies kobiety majace mezy marynarzy? czy TYLKO JA?

reklama
mój mąż się zgodzil:tak:ale bylo dużo mediacji:tak:nie wiem jeszcze czy w styczniu pojdzi do pracy, jeszcze muszą się lekarze wypowiedzieć.
a co do kawy, to trochę daleko mamy:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry